Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket
- - - - -

En ny värld öppnar sig

Postad av Olsberg, 23 april 2012 · 1 363 views

Ledare Studio 5-12: Det är nu det händer på bred front: övergången från papper till digitala medier. Konsumenter väljer i allt högre grad att spendera sin tid online. Musik och till viss del film har redan revolutionerats, nu är tiden kommen även för pappersprodukterna.
På Studio har vi under lång tid rustat för att denna dagen är nära, och har successivt byggt upp en community som idag inte bara rymmer pratsugna musiker och låtskrivare som vill lära sig av varandra. Sedan februari finns även Studios guider, artiklar och exklusiva videor i communityn. Vi tycker detta är så mycket smartare än papper – på många sätt.
  • Vill du lyssna på filerna som hör till en artikel, laddar du ner filerna direkt. Eller lyssnar direkt. Du har allt framför dina ögon.
  • Programtipsen blir också mycket mer pedagogiska som videor än som stillbilder med text i en tidning.
  • Du har alltid alla artiklar och videor med dig var du än är, så länge du har tillgång till internet.
Samtidigt är papperstidningen svårslagen att spontant plocka upp och läsa, och alltid ha med sig. Inte minst om man inte har tillgång till en läsplatta. Gillar man upplevelsen att läsa på papper så finns det inget som går upp mot att hålla i en nytryckt tidning. Men, likväl, digitalt vinner fler och fler fördelar.
Faktum är att vi tycker plusmedlemskapet på vår community Studio forum har så bra material, att vi vill dela upplevelsen med alla. Vi vill att du ska se hur bra det fungerar. Därför, gå in och skaffa ett plusmedlemskap före den 1 maj så bjuder vi på en månad gratis. Inga förpliktelser.
Tycker du om det, så kan du komplettera din papperstidning med ett betalt online-medlemskap. Eller så väljer du att endast ha ett online-medlemskap. Valet är ditt! Men passa på medan du får en månad gratis och testa hur bra det funkar.
Avslutningsvis vill jag berätta om en favorit i repris. På mångas begäran trycker vi nu upp vårt tjocka specialnummer Inspelning & Mixning igen. Det är andra gången tidningen kommer ut, men efterfrågan tar aldrig slut. Den här gången lägger vi dessutom till lite nyproducerat material om bland annat mastring. Om du själv, eller någon du känner, saknar denna utgåva – passa på att skaffa den nu. Du hittar den i kiosken den 29 maj.
Ha en skön musikvår!

  • 1Maj 2017

M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
222324 25 262728
293031