Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket

FenderFTW

Gick med 30 okt 2009
Utloggad Senast aktiv nov 12 2013 14:46

Inlägg har jag skrivit

I ämnet:Hur ska jag löda?

2013-11-12 - 14:23

Visa inläggNaymari, den 2013-11-12 - 13:34, sa:

Ditt telejack är gjort för balanserade kablar (TRS) medan kablen är obalanserad (TS). Löd ledaren i kabeln till kontaktens positiv och sedan jord så borde det fungera.

Tackar för svaret! Jacket är markerat med Ett T ett R och ett S så jag antar att jag ska löda i T och S, men vilken är vilken?

I ämnet:What Are Words

2011-04-27 - 15:47

tacktack! :)
oj, får man inte :o
aja då vet jag det också ^^

I ämnet:Vara en del av världens nya dreamteam?

2011-01-28 - 11:25

jag är inte arton än och har inte så mycket i företagsbranchen att göra utan jobbar mer med småjobb men målet är ju producent!
men som sagt jag hjälper gärna till med publicitet om något skulle behövas, youtube t.ex jag fick en kvarts miljon träffar där på så få dagar som en vecka och anser att det kan vara bättre än både myspace och allt som finns.
är det intressant så är jag på, har bara skolan att tänka på just nu, läser musikproduktion så därför är jag väldigt på! isåfall internetrelaterade saker för jag har inte möjlighet att ta mig till olika ställen, än.

I ämnet:Förslag till studio

2011-01-12 - 16:56

köp ett externt ljudkort, lättast enligt mig!
men det där med mick, kanske kan få något paketpris hos musikhandlaren?

I ämnet:Förslag till studio

2011-01-11 - 22:39

Strunta i mixern och satsa bara på ett ljudkort, för att få bättre kvalité och lättanvänt, man gör det mesta i datonr!
m-audio fast track pro är ett lätt anävnt ljudkort, det finns ju en hel uppsjö med ljudkort, så mitt förslag är att gå till närmaste musikaffär och fråga vad dom tycker!
men när du har ett ljudkort så behöver du inte lightsnake'n eftersom du pluggar i gitarren i ljudkortet, sen om du hade tänkt byta mick kanske? usb mickar jag för mig är lite jobbiga med latency (delay typ..)
så att rekomender är M-audio fast track pro och en SE electronics x1 mick! tror dom uppfyller dina krav på inspelning, det går ju alltid att byta upp sig!:)
men sen är det ju musikprogram, men man kan köpa en billigare variant av Cubase tror jag, inte så hajj på det, men du kanske har mac och har garageband?