Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket

BlackSun

Gick med 06 sep 2010
Utloggad Senast aktiv jan 17 2013 11:57

Ämnen jag har startat

Progressivt blues-rock band söker bassist!

2013-01-17 - 09:26

Vi Blues Road söker  bassist gärna sång kunnig. Vår nuvarande kan ej vara med längre.. Vi är trummis, gitarrist(keyboard, bas) och gitarrist, sångare(saxofoner, flöjt, harp, fiol, trumpet). Vi spelar lite av andras material, typ:R.Ford, Bluesbreakers, FREE, Collins, King Crimson, Mountain, Fleetwood Mac, Young men mest eget.. Du ska även kunna lira jazz, funk, country, raggae etc.. Vi blandar..
Repar i egen lokal i Ulvsunda. Hör av dig omgående.
OBS! ej nybörjare. Vi satsar på att lira ihop oss på lite längre sikt och planerar gig tidigast 2013 under våren/sommaren.
Vi är väl ganska rutinerade och har scen o studiovana.
Icke rökare och utan drogproblem ser vi helst hör av sig.

Tight trummis sökes till BluesRockFusion band i Bromma

2012-08-13 - 09:09

Vår tidigare trummis fick problem med axel, så nu är vi tyvärr tvugna att söka ny trummis.
Vi är gitarrist,vocal,harp,keyboard. och bassist, vocal. Vi spelar ca 80% eget och resten andras låtar. Vi håller en ganska hög nivå och söker därför trummis som fixar att improvisera,är lyssnande och kreativ. Vår music är en fusion mellan olika stilar med blues i botten. Funky, progressive,jazz,country,blues.Lite av de covers vi kör är från typ Bluesbreakers,Free,Albert Collins,G.Moore,Cream,Zeppelin, Santana m.m.+ om du sjunger också och körkort. Vi repar i egen lokal i Ulvsunda.Hör av dig omgående för audition. Egna prylar kräves så klart! Trummor i replokal finnes.
Bifogad fil  1_1MvQTC.jpg   9,03Kb   38 Antal nedladdningar

Gitarrist söker coverband bluesband,rockband,dansband med gigs

2010-09-06 - 13:01

jag har lång erfarenhet av scen o studio..Läser noter hyfsat,akkordanalys.. Lirar på Fender Stratocastrar o Telecaster ,Gibson m.m. Gillar o spelar de flersta stilar.. Söker cover,blues-rockband,funk/soulband,country,Shadows band, dansband även annat som inbringar inkomster. Helst med utgångs punkt Stockholm Är intr. av hel o deltid Är 50+ inga problem med droger eller annat nyttjar ej tobak.. Har även egen replokal.. Frank 0704573326