Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket


Senaste köp- & sälj från Vend.se

Senaste låtarna


Senaste blogginläggen



Senaste enkäten

  • Spelar du i band?
    sep 16 2013 10:20 Liveljud är ett ofta förekommande ämne i tidningen Studio. Vi...

202 aktiv(a) användare (de senaste 30 minuterna)

201 gäster, 1 anonyma medlemmar
  • Bing, Yahoo, Google

202 aktiv(a) användare (de senaste 30 minuterna)

201 gäster, 1 anonyma medlemmar
  • Bing, Yahoo, Google

Steven Slate everything bundle

steven slate everything bundle

  • Vänligen logga in för att kunna svara
16 svar till detta ämne

#1 Hellpig

Hellpig

    Powered by Julmüst

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 5 084 inlägg

Postad 2017-01-07 - 00:49

Hepp!

 

Är det någon som har något att säga om Steven Slates pluggar? Har fått goda rekommendationer för deras masteringpluggar från en sponsor, men jag har aldrig testat deras pluggar... finns ett erbjudande att prenumerera på allt plus allt nytt för $14,99/månad och är rätt sugen på att testa det men eftersom jag som sagt aldrig provat något ville jag bara kolla om någon har något vettigt att säga om deras pluggar.


  • 0

Min kanal på Youtube (prenumererar du så garanterar jag att bjuda på en öl när vi träffas!  B) )

https://www.youtube....veguitarfretnut


#2 KillwithSkill

KillwithSkill

    forum.studio.troll

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 5 925 inlägg

Postad 2017-01-07 - 01:07

Ja, mycket är bra. Du får ju väldigt mkt pluggar på köpet och det växer ju konstant. Med det sagt är det ju inte säkert att det passar just dig. Några av grejerna är jag inte alls impad på. Men jag gillar idén med deras lunchbox-plugg. Det går att skruva uhjäls sig till både det bra ljudet men också åt helvete...

Om du är osäker så slå INTE till på dealen med $14,99/månad. Utan ta den för $24,99.
Skillnaden är att den för $14,99 så binder du dig för ett år. Den för $24,99 så köper du månadsvis och binder dig inte mer än dom 31 dagar det blir. Då får du ju en ärlig chans att testa dig fram i god tid. SEN om du diggar grejerna så kan du ju köra på med $14,99/månad. Eller om du har en fet plånbok så kan du gå lös för ett helt år på en gång. Jag tror till o med att det är en deal på $149 som pågår just nu...

Sen kan du om du vill köpa pluggarna för gott. Då blir dom dina för resten av etörnerly.
Det kräver iLOK och Gobbler-konto och du ska prenummerera. har du ingen iLOK så kan du få en på köpet av Slate Digital, helt gratis. Och då får du nog den nya, iLOK3, den ska vara lite snabbare och ha mer utrymme och det kan ju vara bra då slate är lite seg i uppstarten av projekt.


  • 0

#3 Casperfren

Casperfren

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 1 054 inlägg

Postad 2017-01-07 - 03:15

Svinbra deal, för 14,99 får du uppdateringar på köpet och väldigt mycket bra pluggar som du måste ha antingen uad eller analoga grejer för att härma.


  • 0
Mvh Casper

#4 Hellpig

Hellpig

    Powered by Julmüst

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 5 084 inlägg

Postad 2017-01-07 - 09:27

Tackar för era svar, det får nog bli en testrunda!


  • 0

Min kanal på Youtube (prenumererar du så garanterar jag att bjuda på en öl när vi träffas!  B) )

https://www.youtube....veguitarfretnut


#5 Hellpig

Hellpig

    Powered by Julmüst

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 5 084 inlägg

Postad 2017-01-07 - 12:02

Signade upp, det kostade visst 26 dollar första betalningen trots att iloken skulle vara gratis, antar det var frakten. Var för övrigt en ilok 2.


  • 1

Min kanal på Youtube (prenumererar du så garanterar jag att bjuda på en öl när vi träffas!  B) )

https://www.youtube....veguitarfretnut


#6 Casperfren

Casperfren

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 1 054 inlägg

Postad 2017-01-07 - 12:15

Signade upp, det kostade visst 26 dollar första betalningen trots att iloken skulle vara gratis, antar det var frakten. Var för övrigt en ilok 2.

tror inte du kommer gå tillbaka.


  • 0
Mvh Casper

#7 Die Hard

Die Hard

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 4 572 inlägg

Postad 2017-01-07 - 13:54

. Och då får du nog den nya, iLOK3, den ska vara lite snabbare och ha mer utrymme och det kan ju vara bra då slate är lite seg i uppstarten av projekt.

Ja det där blir jag fan så irriterad på när jag startar upp Cubase första gången och ett projekt med Slatepluggar på. Den kraschar Cubase och får starta om för att det ska funka. Händer varje gång. <_< Berättigad kritik mot Slate är att han är bara intresserad av släppa nya pluggar men är totalt ointresserad av att uppdatera trots buggar.


  • 0
Hej hå! Alla ska vi gå och dö.

Det är ju liksom bara det att nästan alla här inne har en så konstig inställning till allt./Valle

#8 Casperfren

Casperfren

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 1 054 inlägg

Postad 2017-01-07 - 14:05

Ja det där blir jag fan så irriterad på när jag startar upp Cubase första gången och ett projekt med Slatepluggar på. Den kraschar Cubase och får starta om för att det ska funka. Händer varje gång. <_< Berättigad kritik mot Slate är att han är bara intresserad av släppa nya pluggar men är totalt ointresserad av att uppdatera trots buggar.

Jag kör reaper och logic och där är de riktigt snabba


  • 0
Mvh Casper

#9 rockdemon

rockdemon

    Medlem

  • Medlem
  • PipPip
  • 574 inlägg

Postad 2017-01-21 - 15:59

Jag blir galen, tjorvade en massa igår för att kunna ladda ner pluggarna o installera dom. tog lång tid eftersom ilok vägrade funka. sen efter några omstarter så har jag lyckats installera pluggarna idag. Nu funkar inte ilok igen så varje gång jag startar cubase låser sig allt. googlat runt o det verkar som att det är programmet PACE som inte startar upp vilket resulterar i att ilok ej heller går att starta och därigenom funkar inte pluggarna eller cubase... hur fixar jag detta???


  • 0
"I'm smart! Not booksmart or streetsmart but sumthin" -Lenny

#10 rockdemon

rockdemon

    Medlem

  • Medlem
  • PipPip
  • 574 inlägg

Postad 2017-01-21 - 16:03

"Software Component Unavailable

A background component required for iLok License Manager seems to be unavailable. If rebooting does not fix this issue, please visit iLok.com and download and run the latest License Support installer."

​Detta kommer upp när jag ska starta mitt ilok.


  • 0
"I'm smart! Not booksmart or streetsmart but sumthin" -Lenny

#11 Hellpig

Hellpig

    Powered by Julmüst

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 5 084 inlägg

Postad 2017-01-21 - 17:27

Står det inte vad det är som ska laddas ner eller har du bara _____ det? Jag tyckte att det var galet (mindre överdrift men...) att få allt till att funka. Utspritt över flera websajter etc. Mitt funkar nu men jag kan inte beskriva i steg hur jag gjorde, hoppade mellan diverse verifieringar och nerladdningar. Min gobbler säger att FG-X inte är installerat men det är det o det funkar. När jag startade Cubase första gången så ville pluggarna verifieras, klickade för att göra - och fick till svar att de inte var möjligt att verifiera mina licenser. Något iLok-tjafs... tog en chansning o startade om datorn och då funkade det. 

 

Men jag har inte fått ditt felmeddelande... ännu. Kanske det här kan hjälpa dig? 

 

"Out of nowhere, some users report, when launching PLAY and other iLok-based software, they get this message:

”Software Component Unavailable
A background component required for iLok License Manager seems to be unavailable. If rebooting does not fix this issue, please visit iLok.com and download and run the latest License Support installer."

Solution:

To check for this problem go to Administrative Tools/Services/ and see if "Pace License Services" status is "running" and, if not, start it up. That's it."


  • 0

Min kanal på Youtube (prenumererar du så garanterar jag att bjuda på en öl när vi träffas!  B) )

https://www.youtube....veguitarfretnut


#12 Die Hard

Die Hard

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 4 572 inlägg

Postad 2017-01-21 - 19:14

Jag blir galen, tjorvade en massa igår för att kunna ladda ner pluggarna o installera dom. tog lång tid eftersom ilok vägrade funka. sen efter några omstarter så har jag lyckats installera pluggarna idag. Nu funkar inte ilok igen så varje gång jag startar cubase låser sig allt. googlat runt o det verkar som att det är programmet PACE som inte startar upp vilket resulterar i att ilok ej heller går att starta och därigenom funkar inte pluggarna eller cubase... hur fixar jag detta?

 Hade mycket problem med det att den inte kördes och fick gå in och fixa det nästan varje dag på min gamla burk som nu har passerats till de sälla jaktmarkerna.


Redigerat av Die Hard, 2017-01-21 - 19:14.

  • 0
Hej hå! Alla ska vi gå och dö.

Det är ju liksom bara det att nästan alla här inne har en så konstig inställning till allt./Valle

#13 Casperfren

Casperfren

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 1 054 inlägg

Postad 2017-01-21 - 21:08

Kan hjälpa?

https://slatedigital...ndle-Installers


  • 0
Mvh Casper

#14 rockdemon

rockdemon

    Medlem

  • Medlem
  • PipPip
  • 574 inlägg

Postad 2017-01-22 - 12:58

Står det inte vad det är som ska laddas ner eller har du bara _____ det? Jag tyckte att det var galet (mindre överdrift men...) att få allt till att funka. Utspritt över flera websajter etc. Mitt funkar nu men jag kan inte beskriva i steg hur jag gjorde, hoppade mellan diverse verifieringar och nerladdningar. Min gobbler säger att FG-X inte är installerat men det är det o det funkar. När jag startade Cubase första gången så ville pluggarna verifieras, klickade för att göra - och fick till svar att de inte var möjligt att verifiera mina licenser. Något iLok-tjafs... tog en chansning o startade om datorn och då funkade det. 

 

Men jag har inte fått ditt felmeddelande... ännu. Kanske det här kan hjälpa dig? 

 

"Out of nowhere, some users report, when launching PLAY and other iLok-based software, they get this message:

”Software Component Unavailable
A background component required for iLok License Manager seems to be unavailable. If rebooting does not fix this issue, please visit iLok.com and download and run the latest License Support installer."

Solution:

To check for this problem go to Administrative Tools/Services/ and see if "Pace License Services" status is "running" and, if not, start it up. That's it."

tack för svaret. Jo det där att ställa in programmet har jag också hittat i massa andra forum, på min dator när jag letar upp programmet så har jag bara alternativet "avinstallera" hittar inte hur jag ska kunna ställa in hur programmet ska köras... en av svårigheterna är att jag inte fattar win10 samt att menyerna heter nåt helt annat på svenska, saker kallas appar o liknande. jag startar om datorn, väntar en 10 minuter, sen testar jag om ilok programmet startar. när det inte gör det så startar jag om datorn o gör samma procedur igen. ibland funkar det o då kan jag starta upp cubase... Trevligt när man gör antipirat-programmen så dåliga att jag hellre skulle vilja hitta en crackad version för att slippa ilok o PACE o allt va de heter... Hade gärna betalat dessa 15 dollar i månaden men sen hitta en crackad verison... Känns som när de började göra CD-skivor som ej gick att spela upp på datorer för att förhindra piratkopiering, sen satt jag där o laddade ner mp3 versioner av skivorna för att kunna lyssna på dom på datorn... ackack


 Hade mycket problem med det att den inte kördes och fick gå in och fixa det nästan varje dag på min gamla burk som nu har passerats till de sälla jaktmarkerna.

Har du nån aning om hur jag startar upp PACE i win10? fattar inte hur jag ska göra... 


  • 0
"I'm smart! Not booksmart or streetsmart but sumthin" -Lenny

#15 Die Hard

Die Hard

    Veteran

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 4 572 inlägg

Postad 2017-01-22 - 14:28

Hellpig klistrade ju in det. Men ok vi kör på svenska. Starta kontrollpanelen. Välj sen system och säkerhet.Sen klickar du på administrationsverktyg och väljer tjänster. Leta frram pace licenser services i listan.. Kolla vad som står till höger. Står det typ, om jag minns rätt, automatiskt så högerklicka på på pace och tryck på starta så ska det istället stå körs till höger där. Klart. :)


Redigerat av Die Hard, 2017-01-22 - 14:29.

  • 0
Hej hå! Alla ska vi gå och dö.

Det är ju liksom bara det att nästan alla här inne har en så konstig inställning till allt./Valle

Nyheter och tips från Teknik & Trender. Annons
  • Supertunn bärbar med 360 graders rörlighet

    Med Elitebook x360 får användaren den ultimata kombinationen av hög prestanda och mobilitet i ett skal som är både lätt och tunt.

  • Nu kan du få multirumsljud utan att byta högtalare

    Med Yamaha MusicCast kan du låta valfria bluetooth-högtalare vara med i multirumsystemet. Eller koppla in ett självspelande piano.

  • 10 tips för när ni flyttar till ett annat kontor

    Se till att börja i god tid. Sätt upp mål för lokalprojektet. Ta fram budget, tidplan och bemanning för lokalprojektet. Gör realistiska bedömningar om kostnader och omfattning. Ta hjälp så att de påverkbara kostnaderna som hamnar sist i kedjan inte försummas. Skilj på projektkostnader och löpande driftkostnader – de är lätta att blanda ihop. Ta [&#8230;]

  • Tänk på det här när du skriver kontrakt för att hyra en lokal

    Kontrakt Ofta är man glad och ivrig att flytta in när man har hittat en lokal till sin verksamhet. Men det är viktigt att se till att det juridiska blir rätt från början. I Hyreslagen bestäms många av hyresreglerna, i övrigt råder avtalsfrihet. Parterna har alltså stor frihet att i hyresavtalet komma överens om vilka [&#8230;]

#16 Sostenuto

Sostenuto

    Nykomling

  • Medlem
  • Pip
  • 17 inlägg

Postad 2017-01-22 - 16:05

Du vill förmodligen att PACE License Services ska starta upp automatiskt varje gång du startar datorn. Därför vore det naturliga att välja "Startmetod: Automatiskt". Men efter en tidigare uppdatering av Windows 10  slutade PACE att fungera för många (bland annat för mig). Därför kan det vara nödvändigt att i stället välja "Startmetod: Automatiskt (förskjuten start)".


  • 0

#17 rockdemon

rockdemon

    Medlem

  • Medlem
  • PipPip
  • 574 inlägg

Postad 2017-01-25 - 07:30

Hellpig klistrade ju in det. Men ok vi kör på svenska. Starta kontrollpanelen. Välj sen system och säkerhet.Sen klickar du på administrationsverktyg och väljer tjänster. Leta frram pace licenser services i listan.. Kolla vad som står till höger. Står det typ, om jag minns rätt, automatiskt så högerklicka på på pace och tryck på starta så ska det istället stå körs till höger där. Klart. :)

kanon! tackar!

 

Du vill förmodligen att PACE License Services ska starta upp automatiskt varje gång du startar datorn. Därför vore det naturliga att välja "Startmetod: Automatiskt". Men efter en tidigare uppdatering av Windows 10  slutade PACE att fungera för många (bland annat för mig). Därför kan det vara nödvändigt att i stället välja "Startmetod: Automatiskt (förskjuten start)".

ska testa förskjuten start om de börjar strula igen! tack


  • 0
"I'm smart! Not booksmart or streetsmart but sumthin" -Lenny




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar