Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket

Mandus

Gick med 07 okt 2010
Ej aktiv Senast aktiv apr 18 2017 05:11

Om mig

Hur gör man för att lyckas? Hur får man sin hobby att bli heltidssyssla? Vad krävs egentligen för att bryta sig genom det enorma bruset i musikbranschen, vad är det som gör att vissa stannar och andra inte, och hur ser man till att inte bara bli en i mängden?

 

Det här är frågor jag ställt mig under mina hittills 11 år i musikbranschen. Jag är idag en 27årig entreprenör, utbildad musikproducent, låtskrivare, live- och studiotekniker, musiker, grafisk designer, bloggare, inspiratör och passionerad mediaperson som brinner för allt som rör personlig utveckling, företagande, musik, produktion och musikbranschen.

 

Jag hade redan som barn en väldigt stark inre röst som alltid sade till mig:

 

”Du kan göra precis vad du vill i livet och du kommer fixa det! Det finns ingenting som du inte kan klara av, ingenting kan stoppa dig. Ingenting!”

 

Jag har gått från att vara med och starta egna musikprojekt, släppa skivor, tröjkollektioner, spela på stora festivalscener, till att förstå och börja älska all form av media – foto, film, ljud, grafik, webb – till att under 5år utbilda mig till musikproducent och tekniker, till att bli delägare i mediaföretag och arbeta med webbproduktioner/grafisk design, till att starta eget företag med inriktning på musikproduktion, liveteknik och låtskrivande, till att arbeta som livetekniker mot både konferenser och artister/storheter, till att utveckla nära samarbeten med diverse skivbolag som producent, låtskrivare och mixtekniker, släppa singel efter singel, platta efter platta, haft låtar uppmärksammade och spelade på allt ifrån lokala P4 till NRJ, MTV USA m.fl.

 

www.markusharju.se

 

Postad bild


Statistik


 • Grupp Medlem
 • Aktiva inlägg 23
 • Profilvisningar 4 575
 • Medlemstitel Medlem
 • Ålder 28 år gammal
 • Födelsedag Oktober 31, 1988
 • Kön
  Man Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Kontaktinformation


0 Neutral

Vänner

Mandus har ännu inte lagt till några vänner.