Hoppa till innehåll

Just nu i M3-Nätverket

Die Hard

Gick med 22 jan 2011
Aktiv Senast aktiv 11 minuter sedan

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:E ny och behöver hjälp!

Igår, 20:02

Vad sägs om att plöja igenom den medföljande manualen? Eller är du för lat för det med? När jag, och vissa andra här började, var det bara manualen man hade till hjälp och det gick...ja det gick galant.


I ämnet:Använda Cubase syntar och effekter i ett annat program?

Igår, 17:39

Padshop går köpa fristående om jag inte minns fel så då är det inte så konstigt att den funkade. Retrologue har jag ingen aning. Aldrig använt den. Men resten kan du glömma. De är låsta till Cubase så som de de allra flesta pluggar är i respektive daws.

I ämnet:Cubase 9

2017-09-22 - 19:44

Aha, att man får en "grace period"? Men då kan jag inte börja använda den ännu? Det är då fan att jag ska vara så snål ;)

Det är knappt 3 månader kvar. Det går fort. :) Själv gjorde jag så förra året. Fast jag uppgraderade från 8:an till 9:an. Det är knappast att vara snål. Varför ska man behöva betala mer för någon än man behöver? Gäller att vara smart istället.


I ämnet:Cubase 9

2017-09-22 - 16:39

Det du kan göra är att köpa 9:an men sen registrerar du inte inte den förrän 9.5 släpps. Eller ett litet tag innan. Cubase har ju ett bra tag nu släppts i december så det lär ske så med största sannolikhet igen. Brukar ju komma lite smånyheter som skvallrar om att ny version är på gång ett par veckor innan.


I ämnet:Cubase 9

2017-09-22 - 14:02

Jäpp du kan köra som vanligt med andra versioner också som man alltid har kunnat. Men om du fortfarande kör med vissa 32 bitars pluggar så kan du inte köra med dem i 9:an. Priserna som står på deras hemsida, ja det är dem som gäller.