Senaste nytt m3
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. CaptainPsycho

  Apogee One hittar inte mikrofon

  Vet du vad den heter... eller är det Maestro du tänker på?
 3. Idag
 4. Erik dP

  Apogee One hittar inte mikrofon

  Det finns ju en mjukvara från Apogee man kan ladda ner och styra den från dator/padda.
 5. CaptainPsycho

  Apogee One hittar inte mikrofon

  Mac.... och har startat om allt och bytt USB-port.
 6. Igår
 7. Hahaha Exakt! Jag kände nu efteråt att jag inte va riktigt nöjd med melodin och paden som går i början... Jag tror att paden kanske vart lite för hög eller helt enkelt borde tas bort
 8. Inte min typ av musik men kan definitivt känna att det är vårklänsla du vill förmedla i låten.
 9. Tjenare! jag har gjort en ny låt jag är väldigt nöjd med och jag vill gärna veta vad ni tycker om den Cheers!
 10. peterT

  Apogee One hittar inte mikrofon

  Har du startat om datorn? Mac pc? Prova byt usb-port.
 11. CaptainPsycho

  Apogee One hittar inte mikrofon

  Hejsan! Helt plötsligt hittar inte mitt Apogee One v2 min externa mikrofon. När jag klickar på ratten på ljudkortet hoppar den över mikrofonsymbolen. Har inte ändrat en enda inställning... Please! Jag behöver spela in nu!!
 12. Enzie

  Trummaskin från Zoom och Melodika säljes

  Hej! Jag köper gärna din trummaskin om den fungerar som den ska. Mvh Enzie
 13. Senaste veckan
 14. Blek Stena

  Roland Vs2480

  Roland Vs 2480 i fin skick säljes
 15. bandlab.com eller soundation.com kanske...
 16. Vore kul att få lite synpunkter. Glad Påsk!
 17. candybag

  Hur låter detta?

  Haha, han är ju ett geni! Han kommer bli iaf. Ja, det låter stökigt stundtals. Det blir för mycket säckpipor, hade varit snyggt med wobble fills eller annat grovt och basigt som bryter av det gälla leadljudet. 0:55-1:00 t ex, det låter för improviserat och ogenomtänkt, du kanske håller med själv? Du kanske redan visste, men inte orkade förbättra det? Fortsätt som du gör, men kom ihåg att fixa till de bitarna i arrangemanget du inte är nöjd. Skitviktigt! Mixning är sekundärt. Tycker du hittat din egen stil i det här sliskiga EDM-träsket, nu gäller det bara att få till arrangemanget.
 18. Första intrycket; Virveln? Jag förstår syftet, men tycker personligen att den sitter väl snett och mekaniskt när det är samma sampling hela tiden. Förslagsvis gör du 4-5 variationer av den med mindre osynk och trycker in. Behöver inte vara mycket, bara så man knappt kan urtyda att det inte är en sampling. Den lilla plucken från start till c:a 1:00 låter inte så rolig, särskilt inte i introt där man ju vill fånga lyssnaren. Finns bra potential i hela låten, men jag tycker inte ljudvalen och mixen bär upp allt. Alternativt att det saknas fler bakgrundselement och fills. Har du hört Mura Masa - Love$ick? Bra elektroniska ljud, bra mix, tycker det är samma minimala stuk som du pysslar med ovan fast inte riktigt samma genre. Kanske nåt att använda som referens till nästa låt?
 19. slejnard

  Line of the music

  Hej! Lät en kompis sjunga en av mina låtar. Skulle vara roligt att få feedback på mix o framförande. Vi testade att skicka in till radions P4 nästa men konkurrensen blev för hård. GLAD PÅSK!
 20. henning

  Vad hände med Phonofile?

  Tja, jag hade kontakt med säljare på Phonofile som jag fick avtal ifrån både före och efter uppköpet, men jag tyckte personligen att det avtalet hade förändrats till det sämre efter jämfört med innan dom blev uppköpta av The Orchard så vi hoppade över att skriva avtal med dom och vi tittar på andra lösningar just nu istället. Jag har ingen koll på hur kontaktvägarna går till Phonfile/The Orchard just nu tyvärr.
 21. Henric Svensson

  Förändringens vind - ny platta ute nu!

  Tackar ödmjukast! Skönt att rensa upp i låtlådan och att få projekten klara en gång för alla! 😎 Roligt att du gillar soundet - måste ge en eloge till Jon Rinneby för fin mastering - andra plattan som han mastrar åt mej! Prisvärt och mycket bang for the bucks!
 22. Ah, just det. Det här gällde väl egentligen bara online-lösningar. Otydligt där, sorry! Tanken är att det ska funka att sitta både hemma och på skolan och jobba:) /Rasmus
 23. AIC

  Vad hände med Phonofile?

  Vilket innebär att man går till The Orchard för att få samma tjänst som Phonofile? Hur funkar det att signa upp sitt indie skivbolag till The Orchard?
 24. henning

  Vad hände med Phonofile?

  Dom har köpts upp av The Orchard som är Sony-ägt.
 25. Die Hard

  Hur låter detta?

  Inte min typ av musik men introt lät rätt så bra.Kanske lite för långt för den här typen av musik? Sen blir det bara jobbigt och störigt. Det är även mixen som gör att det blir väldigt jobbigt att lyssna.
 26. Nänänä inte alls rätt lik. Kört med Cubase i evigheter. Testade Cakewalk för väldigt länge sen och....Nä tyckte den var för plottrig och svår att förstå sig på och inte intuitiv. Tracktion gillade jag inte heller.
 27. Grymt vilket jobb du lagt ner. Kreativt! Ska lyssna mer ingående vid tillfälle. Lyssnar snuttvis nu. Låter bra! Coolt att du sjunger med dialekt! Bra instrumentering, bra ljud, bra jobbat!
 1. Ladda in mer innehåll


×