Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende sedan 2018-06-19 på alla områden

 1. 1 poäng
  Trollar du dina egna trådar?
 2. 1 poäng
  Jag skulle rekommendera att köpa trummis-hörlurar, alltså såna som är i princip fullständigt avskärmade, och testa dig fram med handhållen mick medans någon annan spelar samtidigt. När du hittat rätt position så är det bara att booma upp micken och göra om proceduren, fast mycket snabbare den här gången eftersom du har en god aning om vart den ska nu.
 3. 1 poäng
  Har faktiskt tittat på DT 770 pro rent generellt. Bra med en version som har låg impedans också eftersom jag inte tänkt köpa någon amp.
 4. 1 poäng
  Är ingen expert, men tänker såhär: 1. Ställ in ett ljud du gillar ur förstärkaren. 2. Placera micen där du tror den ska vara. 3. Spela in en liten snutt med återhållsam ingångsvolym. 4. Lyssna på inspelningen. 5. Flytta micen om det inte låter som du tänkt. 6. Repetera punkt 3 - 5 tills du hittar ljudet du är ute efter. Om du har möjlighet, spela också in gitarren DI så har du fler valmöjligheter att blanda ljudet vid mixning. Tror det mest handlar om placeringen av micen så experimentera med det. Hoppas det löser sig. 🙂
 5. 1 poäng
  Ok! Låter skitbra hursomhelst
 6. 1 poäng
  Strålande, skitbra låt...
 7. 1 poäng
  Fasen vad bra spellistan är!
 8. 1 poäng
 9. 1 poäng
  Här kommer en uppdatering! - Som sagt, det är sommartider. Därav det sega gensvaret, ber om ursäkt för detta. - Det är fritt fram att släppa låtarna nu eftersom de redan är publicerade. - Gällande juryns röster så kommer vinnaren utses i mitten av augusti, när semestern är slut. Vilket pris det blir avslöjas först då. - Angående ny festival, så börjar vi spåna på en sådan så fort denna är avgjord. Förhoppningsvis med sponsorer denna gång, om allt vill säg väl. Men kan inget lova. Återigen, stort tack för ert tålamod och engagemang! Mvh Jon
 10. 1 poäng
 11. 1 poäng
  Bra uttryckt där. Det spökar ibland, väldigt sällan, när man har med datorer att göra. Man får helt enkelt räkna med det och hoppas på att det händer mer sällan än ofta.
 12. 1 poäng
  För de pengarna finns det nog bättre alternativ. Rme har gott rykte men har nog aldrig ansetts som riktigt highend av finsmakare. Finns ju lynx, ssl, burl mm. Hade jag behövt 32 i/o idag hade jag nog köpt antelope. Via usb vilket gör det portabelt vilket är kanon.
 13. 1 poäng
  Yes, så är det förstås. Kollade setting och det är -3dB compensated så det förklarar ju saken:)
 14. 1 poäng
  Vad lustigt. Jag har lyssnat på den där låten några gånger i det sista och så visar det sig att en aktiv medlem här har mixat den. Världen är liten.
 15. 1 poäng
  4sound har rea på en Taylor. Jag har inte testat den men jag tycker Taylor-gitarrer är trevliga att spela på. Den har en finess i bygget så inte underarmen vilar på en vass kant. Finns säkert andra trevliga gitarrer, men med nedsatt pris... Akustisk dreadnought westerngitarr med solitt lock av sitkagran, botten och sidor av laminerad sapele, hals av sapele med greppbräda av ebenholts och ES-B pickupsystem. Inkl. gigbag. 5500kr istället för 7800kr https://www.4sound.se/gitarr/westerngitarr/taylor-academy-10e-2016 Dreadnought-form Solitt lock av sitkagran Sidor och botten av laminerad sapele Hals: sapele Greppbräda: ebenholts Mensur: 24-7/8" Band: 20 Inlägg i greppbrädan: 4mm Dot Italian Acrylic Översadel: Tusq Sadel: Micarta ES-B preamp/pickupsystem med ton och volymkontroll Inbyggd stämapparat Inkl. gigbag
 16. 1 poäng
  Du har swing på basgången, men inte på mainleadet. När de båda möts vid 0:30 låter det otajt och ur takt. Rätta till mainleadet så det spelar på samma takt som basen där du har swing. Det är väl 1/32-shuffle du använder. Kan vara effektfullt att lägga till nån lätt percussion-sample sista 1/16-delstakten (som är förskjutet 1/32-del) var 8:e trumslag. Röstsamplingarna funkar men låter lite mekaniska. Subtil justering av pitch/EQ/stretch på några utvalda delar tror jag skulle lyfta det.
 17. 1 poäng
  The white cones in the black box! You´ll become a part of history - CLA Nice jobb 😂
 18. 1 poäng
  Har spelat in en låt som jag gjort på gitarren.Jag undrar om nån vill lyssna och tycka till om det behövs nåt mer tex orgel på refrängen eller effekter på sången? MVH Björn
 19. 1 poäng
  Fick inget meddelande att du postat igen, såg det först idag när jag snokade bland äldre trådar :S Nu är det svårt att jämföra eftersom den gamla versionen inte finns kvar, men basen är garanterat bättre denna gången! Kanske nästan för mycket? Kicken har en väldigt lång svans som dock är snygg i sammanhanget. Tycker gott du kan känna dig nöjd tills du referenslyssnat i bil eller PA-system. Fin filtrering på chordsen mot slutet, i like. Bra struktur. Bra! Det enda negativa jag har att säga är att de lugnare partierna inte låter bra med den högpitchade synthen. Den skär sig eftersom den har fel tonart och jag tycker inte arrangemanget passar tematiskt i låten. Den måste bort. byt ut till samma chordsslinga som i resten av låten, men mjukare och långsammare? Ett sista tips; EQ:a en "hängmatta" på chordsen, dvs en bred Q på -6 db och se om det låter mer kompakt och prydligt. Tycker den framstår som lite burkig. Kanske boosta 3 db brett från 2000hz och upp för mer klarhet. Bra jobbat Karl!
 20. 1 poäng
  Jag gör allt själv i mina inspelningar (i Stockholm) men vill samarbeta med trevliga musiker och artister med intressanta erfarenheter. Jag är själv mer av en generalist. Är du basist, gitarrist, keyboardist, sångare/sångerska, producent eller kanske framgångsrik textförfattare? Fler smakprov finns på Youtube. Lyssna och känn efter om du vill vara med och lyfta musiken inklusive framförandet till en professionell kvalitet. mvh Claes Nordén
 21. 1 poäng
  Tack, och kul att du gillar musiken. Texterna är som del av musiken inte klara och oprofessionella. Känns fel att lyfta fram dem. Lyricvideon till Ordens soldater gjorde jag för att jag tyckte det var kul, och ville experimentera med det formatet mer än att texten skulle framhävas. Jag lyssnade på dina låtar och tycker det låter riktigt välproducerat. Jag skall lyssna mer över helgen!
 22. 1 poäng
  Vet inte om jag är varken erfaren eller kunnig, men hursomhelst... Osannolikt välproducerat för att vara din första låt, eller menar du att det är första gången du lägger upp nåt på nätet? Low mid och upp låter skitbra, men du har ingen bas dock. Gissar på att du mixat med en sub eller på annat vis maxat basen i högtalare/hörlurar istället för i låten? Referenslyssna i andra ljudsystem så kommer du höra att det saknas botten. Utan en fet baskagge faller allt! Ser fram emot att höra nästa verk. Jag hoppas då på; Mer baskagge Mindre överanvändning av färdiga effekter/ljud Mer blandad struktur med lugnare partier (så man hinner andas) Kör hårt!
 23. 1 poäng
  Näe, det är ingen fara. Stenullen är lite vänlig på det sättet. Det flyger omkring lite när du handskas med den, men när du klätt in allt så släpper den inte ut nåt. Sen ska den stenull (Rockwool) som vi kört med inte vara farlig för hälsa även om du skulle råka andas in nåt. Däremot kliar den rätt mycket, så använd långärmat och handskar!
 24. 1 poäng
  Hallåj! Är intresserad! Här är en hiphop-akt jag mixat som släpptes nydligen. Har skickat ett PM till dig:) Mvh
 25. 1 poäng
  1. MiGiC har betydligt mindre latency, (uppmätt genom att spela in samma signal i båda programmen samtidigt och jämföra midiresultatet i Ableton) 2. Jam Origin har ett helt team som jobbar med sin produkt, jag har byggt MiGiC och alla dess komponenter själv med start från nyår 2015 vilket gör att jag kommer kunna sätta ett betydligt lägre pris än 1000kr.. MiGiC kommer aldrig kosta över 25 dollar oavsett plattform. Just nu.. gratis 3. MiGiC har ett enklare och mer intuitivt GUI för snabb konfigurering av ljudkort och konvertering. 4. MiGiC kommer i nästa release ha midi-effekter så som automatiska stämmor, kompression osv. 5. Algoritmerna i MiGiC är CPU-snålare vilket ger mer resurser över till alla grymma synthar man vill spela. 6. MiGiC är "Engineered in Sweden" och inte i Odense Behöver en liten startsträcka innan jag lyckats genomföra allt jag vill, men nu är iaf första betan ute efter 2 månaders utveckling och ska bli kul att se hur jag kan ta det här ifrån om det finns ett intresse
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+02:00


×