Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Assar

Medlem
 • Innehållsräknare

  2 463
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  4

Assar senast vann den dag 11 februari 2013

Assar hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

92 Excellent

Om Assar

 • Placering
  genuinesonofabutch
 • Födelsedag 1962-07-06

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Intressen
  Affärsutveckling och ... guess twice ...!

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://assar.se
 • ICQ
  0
 1. Assar

  Learn your lesson.

 2. Finns det nån kvar där man inte behöver betala en årlig avgift för att få ha låtarna kvar?
 3. Efter ett halvårs torka fick jag lite inspiration av att leka med nya lilla synten (och några gamla). Lite skamlös reklam ... https://soundcloud.com/assarandersen/berlin-istanbul-merge
 4. //forum.studio.se/index.php/topic/101269-aha-upplevelse/#entry1477683
 5. Assar

  Sämsta albumen på Spotify

  Jag har inte hunnit lyssna igenom hela Spotify och kan därför ännu inte svara på vilket album som är sämst. Ber att få återkomma med min uppfattning i frågan när jag kommit till slutet av deras utbud.
 6. Det finns en del pluggar, t ex SIR, som lägger på latency vid monitoring. Det hjälper ibland inte att inaktivera dem utan de måste tas bort helt. Används vid mixen istället. Testa det. Har du valt rätt drivis till ljudkortet?
 7. Assar

  Reason 7

  Jag tycker att det oftast handlar om att göra en schysst sequencerprogrammering, inte bara tweaka ljudet. Annars låter alla trumsamplingsexempel statiska.
 8. Assar

  Reason 7

  Reason Drum Kits tycker jag är jäkligt bra ljudmässigt. Men tweakning medelst Combinatorer och NNXTar är rätt tröttsam. Skulle vara suveränt om de kunde göra en riktigt bra trummodul med samplingarna från RDK.
 9. Assar

  Musikvideo animationer på youtube

  Det finns ju visualieringar till olika musikspelare. Det borde väl gå att göra nån form av video-skärmdump på en sån?
 10. Assar

  female voice VST - för pop?

  Äsch, riktiga människor är överskattade. Fast det är å andra sidan robotar också. Tacka vet jag hologram! http://www.youtube.com/watch?v=LDMmcsH0fo8
 11. Assar

  female voice VST - för pop?

  Nej, jag har inte testat men varit nyfiken på den. Kanske inte så mycket för slutsång utan mer som demosång, är min gissning.
 12. Assar

  female voice VST - för pop?

  Nu har jag inte koll på vad "Voices of Parrion" är, men är det nåt i stilmed Vocaloid du är ute efter? http://sv.wikipedia.org/wiki/Vocaloid
 13. Assar

  Nytt från Steven Slate!

  Du får gärna fråga hur de har tänkt att man ska undvika belastningsskador på axlarna hos de som är tänkta att jobba regelbundet med så där stora pekskärmar. Har de funderat på ergonomin? Småtrist fråga kanske, men högst relevant om produkten riktar sig till proffssegmentet.
 14. Assar

  Testa theremin i påsk!

  En artikel i UNT: Målar med färg och ljud
 15. Assar

  Testa theremin i påsk!

  Japp, det är visserligen mitt i den uppländska obygden, men inte ogörligt om man bor i uppsala-/stockholmstrakten. Kanske får ta det som ett test och se hur det funkar med en sån här grej, och sen sätta upp det vid nåt evenemang i Stockholm (nån som har tips?) ...
×