Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Levander

Medlem
 • Innehållsräknare

  178
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Levander senast vann den dag 11 februari

Levander hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

15 Good

Om Levander

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

8 865 profilvisningar
 1. Levander

  Cubase 9.5 updates

  Nu är det nära förstår du. En del säger på onsdag. Men det är inte officiellt så vi får se om det stämmer. Snart i alla fall. "Available soon" https://www.steinberg.net/en/shop/buy_product/product/cubase-pro-10.html?fbclid=IwAR3nyQ-YG_7zF_7bZYPhZbYLwWQSMlyVEQaosjqp10JDwp5z_-Bb9BRti-I
 2. Levander

  Nectar 3

  Jag var på väg att köpa den men så kom jag på att black Friday är runt hörnet. Väntar och ser hur priset ser ut då.
 3. Levander

  Cubase 9.5 updates

  Suck.
 4. Hoppas att du får tag i en sångare. Det skulle vara kul att höra med sång till.
 5. Levander

  Vad är bäst / sämst med Studioforum

  Jo från början men sen har det kommit till servrar och grupper för människor som skapar musik. Och de har bara blivit fler och fler. Discord passar rätt bra för det.
 6. Levander

  Vad är bäst / sämst med Studioforum

  Du svarade på ett inlägg från 2012. Jag trodde inte att det var så illa redan då. Jag blev lite förvånad därför att jag trodde att nedgången för studio startade senare. Även om jag vet att flera forum (inte musikrelaterade) hade sin peak runt 2010-2011 och sedan mer eller mindre bara dog ut. Formatet är väl omodernt helt enkelt. Väldigt mycket om just musikskapande som förr skede på forum av det här slaget sker ju numera på bl.a Discord. Tyvärr är en del bara på inbjudan.
 7. Det var ett tag sedan som jag var inne på Stims sida så jag kan ha fel nu men som jag kommer ihåg det så anmäler du vilka andra som medverkat, som utförande och mekanisk. Förklaring finns på sidan. Då blir det i ert fall 50 % var på det som ska delas mellan er. Jag tycker inte att det är något att fundera över, anslut dig. Det är ju inte så att de tar betalt.
 8. Levander

  Mix & mastering sökes! (hiphop)

  Vad lustigt. Jag har lyssnat på den där låten några gånger i det sista och så visar det sig att en aktiv medlem här har mixat den. Världen är liten.
 9. Levander

  Har inspelningsproblem!

  Vilket program använder du?
 10. @candybag Du ger jättebra respons till de som frågar efter det. Jag vill med det här bara att du ska ha cred för det.
 11. He he nej det är något Saade över refrängen. Fortfarande en bra låt.
 12. Bra låt. Gillar det mesta men går inte riktigt ingång på refrängen. Den får mig att tänka på Manboy med Eric Saade, trots att den här låtens refräng inte är lik den låtens refräng. Jag förstår inte varför jag får den koplingen och jag kan inte koppla bort det. Gillar verkligen sångarens röst.
 13. Skön låtidé. En sak som jag skulle försöka utveckla mer är melodin. Bitvis (på korta snuttar i och för sig) får jag lite "Levels" känsla när jag lyssnar på den. Men det är kanske bara jag som får den kopplingen.
 14. Levander

  TIM FFS :-/

  Låten saknar som du skriver en sånghook. Hör ingen större koppling till Avicci. Men det kanske inte var det som du menade med en hyllning?
 15. Levander

  behöver tips om bra plugins!

  Omnisphere 2 är riktigt bra. Användbar till mycket. men som tidigare sagts kommer du väldigt långt på det du har.
×