Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Levander

Medlem
 • Innehållsräknare

  197
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  6

Levander senast vann den dag 13 februari

Levander hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

18 Good

Om Levander

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

9 049 profilvisningar
 1. Man måste bara hitta rätt fler.
 2. Den har redan uppdaterats. Ja inte bara den utan alla Fabfilter pluggar uppdaterades den 19 februari 2019. Nedan om den nya Pro Q 3 uppdateringen.
 3. Jag började titta på en video serie nyligen som är tre timmar lång och där en person producer en låt från scratch. Eller han producerar allt utan sången, men låten produceras för att sång ska komma till vid ett senare tillfälle. Austin som han heter gör kommersiell pop. I det här fallet så producerar han hela låten i sektioner. Han producerar i princip klart vers 1, innan han går över till pre chorus 1, kollar så att de fungerar ihop, och när den är klar startar han med Chorus 1 och så vidare. Han går hela tiden tillbaka och ser så allt allt flyter på bra mellan alla sektioner. Jag har kommit till vers 2 i Serien. Jag antar att det tillkommer finputsning och att det läggs till lite småsaker i slusskedet av den låt som han producerar. Jag brukar inte gå tillväga på det här sättet. Men i hans fall var det enormt effektivt. Det var ett jäkla flyt. Och när jag såg det tänkte jag att det här kan vara ett bra sätt att faktiskt slutföra låtar på. Det kan vara så att du måste hitta ett nytt sätt att producera din musik på. Det här sättet kanske inte passar dig, men det jag menar är att du kanske ska pröva ett nytt sätt. En tanke i alla fall.
 4. Jag såg videon på din Youtube kanal om den "copyright claim" som du felaktigt fick. Det fick mig att tänka på den här. Du har säkert sett den. Men jag postar den i alla fall.
 5. Jag är helt matt efter att ha läst den här tråden. Det värsta jag vet är strul. Lyckligtvis sker det sällan. Kul att det ordnade upp sig för dig.
 6. Kontakta Spotify eller snarare din distributör. Det är inte ovanligt att sådant här sker. Andra som jag vet har råkat ut för liknande har fått det fixat ganska snabbt.
 7. Nej jag är väldigt nöjd.
 8. Otroligt bra uppdatering. Köpte den direkt.
 9. Levander

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Jag förstår. Vad tråkigt.
 10. Levander

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Valde du då att uppdatera alla pluggar vid installationen av den nya?
 11. Levander

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Det har inte skett för mig. Ingenting förändrades. Allt fungerar och alla pluggar är kvar. Man fick göra ett val vid installationen, kommer inte ihåg exakt, men det stod mellan att typ uppdatera alla pluggar eller bara gratis pluggen. Jag valde att inte uppdatera alla pluggar.
 12. Levander

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Var uppmärksam på att 4 sounds erbjudanden online är högre än på exempelvis tillverkarnas sida eller på flera online plugin butikers sidor. 4 sounds tar exempelvis 1390 för Ozone 8 standard. Hos tillverkaren går den för 99 usd. 4 sounds tar 699 kronor för Iris 2. Men tillverkaren tar 49 usd för Trash 2 Expanded och Iris 2 i en bundle. Osv.
 13. Levander

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Kanske att någon skulle ha nytta av pluggen nedan. Priset är i alla fall spot on. GATEKEEPER Precise volume modulation plug-in Now for only $19 https://polyversemusic.com/products/?fbclid=IwAR3oVKjNNx5iVOCFDnr4vpI-FqxOAjHs-Is9ppHLFIGZDTUDkz4Ix-_YwM0
×