Senaste nytt m3
Gå till innehåll

RopOtera

Medlem
 • Innehållsräknare

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om RopOtera

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1986-02-11

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Lund
 1. RopOtera

  Mogue_alpha

  Håller med angående trummorna, hade inte tänk på det innan du sa det. Ska nog köra lite mer toms där istället, passar nog bättre till gitarren, tack!
 2. RopOtera

  rymdkraft_-_psykeltur.mp3

  Gillar verkligen att melodin är så varierad och medryckande. Ger schyssta nostalgitrippar, utan att för den delen kännas som en gammal C64 låt , detta är bättre!
 3. RopOtera

  Still Sober

  Riktigt skön, perfekt när jag nu ska sova snart. Med det menar jag naturligtvis inte att den är tråkig, absolut inte, utan att den är riktigt mysig! Jag är ganska okunnig gällande jazz, så kan inte ge en mer nogrann bedömning än så. WTG!
 4. RopOtera

  Moments of Happiness

  Nu har jag inte hört så mycket av Slagsmålsklubben, men av det jag har hört så får jag ju säga att du har lyckats låta ungefär likadant! Speciellt leadsynthen. Gillar trummbeatet som är i början men sen försvinner, hade varit skönt om det kom tillbaka vid fler tillfällen i låten. Sen en helt personlig sak är att det hade varit schysst om låten tonade ned lite på något ställe, för att få hela arrangemanget att låta mer intensivt när det då kommer tillbaka. Mina 5 öre
 5. RopOtera

  Mogue_alpha

  Tack för fina ord! Hade ingen aning om det med ackorden Det är iaf Am F C G på slutet. Får försöka ta och lyssna in Linkin Park-låten ifråga! Skrev att det var Arturias mjukvarumoog, men sen kom jag på att de har gjort både mini och modular, har bara använt minimoog-varianten.
 6. RopOtera

  Housepipe

  Gillar synthen som är ensam i början och slutet, skönt ljud och den finns hela tiden med och driver. Tycker pianot skulle komma fram lite mer, låter lite svagt i jämförelse med det andra i låten. Men schysst stämning på det stora hela!
 7. RopOtera

  1up - Sug Min Apa

  Ja Låter lite som en vinjett faktiskt, så om man skulle byta text från "Sug min apa" till ex. "Äntligen hemma" så Fast då försvinner ju hela grejen
 8. RopOtera

  Mogue_alpha

  Tack! Det är Arturias mjukvarumoog, ofta tillsammans med Frohmage, som är en gratisplugg från Ohmforce. Kolla in på deras hemsida, http://www.ohmforce.com/UseFreeSoftware.do?action=home
 9. RopOtera

  Mogue_alpha

  Filnamn: Mogue_alpha Uppladdad av: RopOtera Uppladdad: 23 May 2007 Kategori: Elektroniskt/dans En låt jag pillade med i Pro Tools när jag egentligen borde ha pluggat, men så kan det gå. Mycket moog-synthar och lite gitarr. All konstruktiv feedback uppskattas! Klicka här för att ladda ned filen
 10. RopOtera

  Mogue_alpha

  Version

  69 nedladdningar

  En låt jag pillade med i Pro Tools när jag egentligen borde ha pluggat, men så kan det gå. Mycket moog-synthar och lite gitarr. All konstruktiv feedback uppskattas!
×