Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Jazzman

Medlem
 • Innehållsräknare

  547
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jazzman

 • Placering
  Medlem

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Jazzman

  Studiofestival - Gratisfestival

  tack för rösterna! Hann tyvärr inte med att rösta själv. Bra ordnat med tävlingen signert. Ljudmässigt vart jag egentligen inte färdig med mitt bidrag. Grejen var att jag hade gjort en färdig mix och var i skedet att göra en mixdown. Då hängde sej cubase och projektet gick inte att öppna igen. Det blev mycket flyttande med filer mellan datorer innan jag upptäckte att gratispluggen mr ray va boven i dramat. Fan åt mr ray tänkte jag och ersatte snabbt dess ljud med några andra. Sen var det till å göra en ny mix och skicka in bidraget 1 min innan deadline. iaf så har jag använt intrument: NS freekit, trummor Mr ray, bakgrundskeys ORGANized trio, hammond Crystal, syntbakgrunder mda piano+ett par crystalsyntar, melodi effekter: Voxengo boogex förstärkarsimulator Green wah det mesta från Kjaerhus Audio Classic Bundle SIR med impulser från noisevault Majkens Panorama Spelat bas, gitarr och lite sjungande valar genom mackiebord in i ett audiophile 2496. Lägger upp en mix på riktigt så småningom.
 2. Jazzman

  Låtar du minns från 2005

  dom jag minns bäst är Djonas 10ackordslåt Man on the moonlåten Agentmusik av fudge och en massa låtar av hammagrella bra jobbat
 3. Jazzman

  Studiofestival!

  För min del får du gärna förlänga deadlinen lite! Eftersom gratispluggarna och hela skiten hängde upp sej precis innan jag hann mixdowna försvann en massa pluggar och ljud som jag inte han ordna upp.
 4. Jazzman

  KRISHJÄLP

  Jepp, det var en av gratispluggarna som orsakade felet..har iaf skickat mitt bidrag till dej nu, signert. Blir som det blir.
 5. Jazzman

  KRISHJÄLP

  Cubase stänger ner sej i samma skede som mixern laddas (när man öppnar ett projekt). Kris nu när det inte är lång tid kvar av inlämningstid till studiofestivalen!! Använder SX3, ej crackat. Vad ska jag göra? Har testat återställa windows en dag bakåt men problemet kvarstår när jag öppnar projektet.
 6. Jazzman

  Metod för Mixning

  använder ett par Phonic P5A och har lärt mej hur dom låter. Va stor skillnad i stereobredd och vilka frekvenser man hör när jag bytte upp mej till dom. och ja, det viktigaste är att man känner sin lyssning samt att den passar musiken man håller på med. Enda sättet är att provlyssna själv.
 7. Jazzman

  "Explosion"

  precis. Bara en ordentlig kick på baskaggen kan ge explosionen en ordentlig knuff framåt. Exempel många storbandsarr, då allt blåset kanske behöver är en tung kagge på ettan så smäller det sen.
 8. brukar programmera trummor först. Sen bygga på. Försöker dock lägga en schysst grund med bas och trummor först. Ofta mutar jag allt utom trummorna när jag lägger bas eller nåt annat viktigt rytmiskt..typ kompgitarr. Funkar skitbra
 9. Jazzman

  Bassisten vi alla vill vara!

  att kunna det richard bona kan på basen skulle ju inte va dåligt..
 10. Jazzman

  Notskrivning

  http://www.blanksheetmusic.net
 11. Jazzman

  Staplegun - Pinot Noir

  coolt. Bra gung. Basen låter programmerad i en del räkor, lite "för tajt" tycker jag. Det låter som att kicken och kontran krockar ibland. Kicken skull jag vilja ha mer som en ordentlig botten, nu låter den för träig i min smak. Träet kan kontran ta hand om.. Shakern skulle kunna tas ner lite lite i volym.. Annars soft akustiskt piano och elpiano, verkligen skön känsla i låten!
 12. Jazzman

  jazzman - skirt

  Tack för kritiken pennudd! microkvantisering? Att kvantisera lite eller?
 13. Jazzman

  jazzman - skirt

  tack tamadrummer! Har uppdaterat sticket som en del tyckte va malplacé.. La lite rymdgitarrsolo och bas där nu.
 14. Jazzman

  Julstudiofestival 2005

  jag är med!
 15. Jazzman

  är jag för elak...

  Citerar hammagrella från en gammal tråd..med tanke på låtkritik, ..att tänka på
×