Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Reddrock

Medlem
 • Innehållsräknare

  89
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

Reddrock senast vann den dag 23 augusti 2016

Reddrock hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Reddrock

 • Placering
  Medlem

Senaste Profilbesöken

7 745 profilvisningar
 1. Reddrock

  SSD

  SSD behövs det olika härddiskar för att spela in i Logic ?
 2. Reddrock

  Sångare sökes

 3. Reddrock

  Sångare sökes

 4. Hej där,

  läste ett gammalt inlägg om att du hade en gitarr som Arvidson byggt.

  Du har inga bilder på den möjligtvis ? =) 

 5. Reddrock

  Vox av15 vs Boss Katana-15

  Boss Katana-15.
 6. Reddrock

  Sångare sökes

  Nej . där inga texterna .
 7. Reddrock

  Sångare sökes

  Bump
 8. Reddrock

  Sångare sökes

  Söker en sångare som att samarbeta med. Stilen är 80-tals pop metal . Influenser : Ratt, Winger, Dokken och TNT mf... Tänkte att vi kunde skicka filer fram och tillbaka till varandra över nätet eller lagringsmedia via post. MVH Reddrock
 9. Söker en sångare som att samarbeta med. Stilen är 80-tals pop metal . Influenser : Ratt, Winger, Dokken och TNT mf... Tänkte att vi kunde skicka filer fram och tillbaka till varandra över nätet eller lagringsmedia via post. MVH Reddrock 0
 10. Reddrock

  Möbler till hemstudio

  Tänkte att jag skulle köpa en " workbench " ( denna : https://www.thomann.de/se/glorious_workbench_white.htm?ref=search_rslt_studio+workbench_381732_1 ) . Någon som har någon erfarenhet av denna eller kan rekomendera någon annan ? Det samma gäller stol, det finns ju hur många alternativ och prisklasser söm helst . Hade tänkt mig en stol utan armstöd så att man kan spela girarr når man sitter ner. Skulle även vara bra om den saknar hjul så att man inte glider fram och tikkbak när man spelar .' Alla förslag uppskattatas .
 11. Reddrock

  Logic Drummer vs Addictive Drums (och andra)

  Spectrasonic´s Trilian och Scarebee är nog det du söker .
 12. Bränn en cd och skicka den till dig själv som rekommenderat brev . Öppna ej brevet, stämpeln och ett obrutet kuvert är bevis på när du skrev låtarna och är giltigt som bevis i rätten om någon skulle stjäla dina låtar .
 13. Reddrock

  Kontakt 5.3.1

  Det löste sig . Trodde jag var inlöggad när jag försökte ladda ned den , men man var tydligen tvungen att skapa ett konto separat . Tack så mycket för hjälpen !
 14. Reddrock

  Kontakt 5.3.1

  Har varit inne på NI support men där finns bara den senaste versionen för nedladdning . Om du har en länk till en äldre version får du gärna skicka en till mig ; ) .
 15. Reddrock

  Kontakt 5.3.1

  Då min Mac dator bara klarar av att köra OS 10.7.5 så skulle jag behöva komma över en äldre version av kontakt ( 5.3.1 ) för att kunna köra ett bas samplings library ( Scar bee Rickenbacker ) . Har letat över allt på nätet men den enda versionen jag kan hitta är den senast versionen vilket mitt OS inte klarar av att köra . Någon som har en länk eller har en Kontakt 5.3.1 för Mac till salu ?
×