Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

oioioi

Medlem
 • Innehållsräknare

  1 635
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  7

oioioi senast vann den dag 3 oktober 2017

oioioi hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

36 Excellent

1 följare

Om oioioi

 • Placering
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Nowhere
 • Intressen
  glögg

Senaste Profilbesöken

14 298 profilvisningar
 1. Jag ska precis köpa Superior Drummer 3 och installera på en ny dator. Eftersom jag även har licenser för Superior Drummer 2 och EZDrummer undrar jag om det är någon poäng att installera även dessa på datorn? Eller är det vara slöseri med tid? Eller kan det gröta till datorn?
 2. Och vi i Studio-forums punk-division hade en egen träff för åtta år sedan, Sixties, Bajenuffe och jag.
 3. Min Byggtråd - Nu kör vi!

  Skoj att du är igång! Glöm inte att isolera under så att trä inte kommer i kontakt med betonggolvet.
 4. Mina hår tappade topparna. I någon månad lät det som om jag hade konservburkar fulla med skruv i för minsta lilla ljud. Hela tiden, dygnet runt tjöt det i båda öronen, och värkte. Jag gick med öronproppar utomhus. Inomhus då jag skullde dammsuga eller tömma diskmaskinen. Men efter hand blev det bättre. Jag är närapå återställd. Lite bakgrundspip, men inte så att det stör,
 5. Bygga studio i källare.

  Man brukar prata om dels ljudisolering - för att inte störa grannar eller bli störd av ljud utifrån, samt akustikbehandling - för att man ska få vettiga ljudförhållanden. Akustikbehandling behöver i princip alla, men behöver du dessutom ljudisolera? Hur stort rum rör det sig om, vad är det för väggar/golv/tak? Vad ska spelas in? Trummor eller "bara" elektroniskt?
 6. Billigt studiobygge med kvalité

  Blocket!!! Köp begagnat! Med lite tålamod kan man göra riktiga fynd, nästan nya prylar till långt under nypris. Mina monitorer fick jag i nyskick för inte ens en tredjedel av nypriset, och digitaltrummor i nyskick för under halva nypriset.
 7. Varannan musiker har hörselproblem

  PRATA HÖGRE, JAG HÖR INTE VAD DU SÄGER! Hick! Rap...
 8. Producent sökes

  Händer betydligt oftare än då och då... Så frågan är väl vad behöver TS ha hjälp med?
 9. Där ser man... Hade ingen aning om att sådant fanns. Bra tips!
 10. På 1 svarar jag: det blir svårt. Som du själv påpekar kör du antingen Roland-ljuden och kan då inte editera midi, eller så kör du midi och kan editera, men får inte Roland-ljuden. På 2 svarar jag: https://www.google.se/search?q=logic+remap+midi+drums&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=k4VOWoXjK5C3zAX02ZxQ
 11. Nybörjar kitt

  Lurarna i paketer är inte så bra. Mikrofonen är hyfsad. Ljudkortet är smidigt och bra, men jag skulle framtidssäkra och köpa en modell med fler in/utgångar.
 12. Spotify VS Tidal - hör du skillnad?

  Tack för svaret! Här är Spotifys egen lista: The web player’s standard quality is AAC 128kbit/s, and 256kbit/s for Premium. The desktop app’s standard quality is Ogg Vorbis 160kbit/s. Premium subscribers can choose to switch on High quality streaming, which uses 320kbit/s https://support.spotify.com/us/article/high-quality-streaming/
 13. Spotify VS Tidal - hör du skillnad?

  Någon som vet om det är någon skillnad mellan Spotify-appen och webspelaren? Jag gillar ju inte att installera program i onödan, så jag lyssnar via webspelaren, och tycker det låter sådär. (Gratislyssnare.)
 14. Byggtråd

  Alltid skoj med byggtråd. Härlig takhöjd! Ska bli spännande att följa bygget!
 15. Yet another X-mas song

  "My husband bought all his gifts online" Fantastisk låt! God jul!
×