Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

Memphis

Medlem
 • Innehållsräknare

  1 961
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Memphis senast vann den dag 12 november 2015

Memphis hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

54 Excellent

Om Memphis

 • Placering
  Vettekatten

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Studion
 • Intressen
  Japp

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  IQ? Det har jag gott om.

Senaste Profilbesöken

23 540 profilvisningar
 1. Jag hoppas ni inte sitter och tittar på Eurovision nu
 2. Sen va hon det också rätt ofta xD Så jag fick ofta fråga.
 3. Absolut kan man klia sig i nacken av andra anledningar. Men 8/10 gånger när jag ser någon hamna i en obekväm situation, om de ska säga något de inte vill, eller vill slingra sig ur något eller är nervös inför något som ska hända så kliar de sig i nacken. Sen är kroppspråk ingen "sanning" såklart, finns många undantag, som med din medicin tex. Mitt ex. tex utstrålade ibland att hon va sur och deppig fast hon inte va det.
 4. Bludde är en anonym humorist.
 5. Det går vi inte med på här Grahn. Isåfall får du bara dricka 45% av ditt kaffe.
 6. Det är väl 55% som brukar vara tumregeln, från professorn Albert M. 1971. Behövs ju inte psykologer för att förstå att kroppsspråket utför en viktig del i vår kommunikation. Jag läser av kroppsspråk väldigt ofta och har ofta rätt.
 7. Tack! Gla påsk på dej mä SlejjNerd!
 8. http://andrev.cafe.se/manspreadupdate/
 9. Tycker de uttrycker det fel när de säger att japanerna inte "intresserar" sig av sex. Det står ju tydligt att enligt studier så är det deras tunga arbete som gör att de är för trötta och inte orkar. Hade de jobbat normalt som i västvärlden så hade de högst troligt haft intresse. http://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/allt-fler-jobbar-ihjal-sig-i-japan/ I Sverige har vi reglerat att man inte får jobba för mycket, det har man inte i Japan tex.
 10. Nä förstår inte heller vad du menar med kroppsspråk. Det är ju snarare kroppspråk som brukar säga sanningen. Om någon är nervös, obekväm eller ljuger så kliar den sig i nacken eller skruvar på sig. Om man har dålig självkänsla eller självförtroende så är man ofta mer ihopkuren. De självsäkra sitter ofta brett med benen i soffor. Är man jättenervös så darrar man. Hur är kroppsspråk en lögn?
 11. I Japan minskar ju befolkningen stadigt också. En statistiker räknade ut att år 4205 så är det bara en japanes kvar. xD
 12. Vi får hoppas att Nordkorea bara mopsar sig som vanligt och vill visa sig hårda inför sitt eget folk.
 13. Det är mer spänt än någonsin mellan Nordkorea och Usa nu. Känns sådär att ha två stormakter med kärnvapen i sina händer med dessutom två oberäkneliga maktgalna idioter. När Usa i förraveckan närmade sig med krigsfartyg intill Sydkorea för att göra övningar ihop med dem så säger Nordkorea att man iaktar dem noga och har siktet inställt på flera baser på både öar och Usa´s fastland. Vilket helvete om någon skulle avfyra något.
×