Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Bergman

Medlem
 • Innehållsräknare

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Bergman

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1981-11-08

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Mariehamn
 1. Bergman

  Edvardo - Are You Ready

  Hej! Kan hålla med om kritiken. Det är en vengeance mix.... min sång är under utveckling. Har liksom många andra på forumet.. aldrig haft en endaste sånglektion. Jag har väldigt lite erfarenhet av musik överhuvudtaget...., men det är alltid nyttigt att lära av misstagen. Det finns som tur är en rätt så ödmjuk attityd här på forumet som vi ska ta tillvara!
 2. Version

  11 nedladdningar

  En låt där jag är nöjd med min sång! Känner verkligen för att köpa en bättre mic nu. Laddar mest upp något eftersom det var så länge sedan. Go Jul och gott nytt år!
 3. Bergman

  Edvardo - Are You Ready

  Filnamn: Edvardo - Are You Ready Av: Bergman Skickad: 6 Dec 2008 Kategori: Elektroniskt/dans En låt där jag är nöjd med min sång! Känner verkligen för att köpa en bättre mic nu. Laddar mest upp något eftersom det var så länge sedan. Go Jul och gott nytt år! Klicka här för att ladda ner filen
 4. Bergman

  Hjälp mig med vst!

  Hej! Tack för hjälpen... listade ut det redan innan din utmärkta hjälp. Tog ungefär en timme. Har fått ny energi och jobbar nu på en ny låt.... Ha en skön höst...
 5. Bergman

  Hjälp mig med vst!

  Hej! Använder mest FL studio. Nu behöver jag hjälp. Jag undrar hur jag gör för att använda virtual studio technique? Jag har bland annat laddat hem demo på autotune? Men får bara fram .pdf hjälpfiler. Hur ska jag göra för att få det att fungera? Tacksam för hjälp!
 6. Bergman

  Ny på forumet!

  Hej! Tjenare är ny på forumet, gör mest musik för skojs skull. Jag pluggar IT och bor i Mariehamn på Åland och idrottar på fritiden, men musiken lockar allt mera. Arbetar mest med FL studio. Men känner att jag har stannat på stället. Jag vet inte ens vilken genre jag vill jobba med. Sjunga tror jag inte heller att jag är särskilt duktig på att göra. Jag tycker att forumansvariga olsberg med flera gör ett bra jobb. Grattis till 4 år.
×