Senaste nytt m3
Gå till innehåll

slejnard

Medlem
 • Innehållsräknare

  5 268
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  40

slejnard senast vann den dag 24 januari

slejnard hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

247 Excellent

Om slejnard

 • Placering
  Leynerd Sleynerd

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Många

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://soundcloud.com/slejnard

Senaste Profilbesöken

27 610 profilvisningar
 1. Ja precis. Använd dina favoritlåtar som mall i hur själva strukturen ska se ut. Och kämpa på! Lycka till! 👍😊
 2. slejnard

  Sunset In Thailand

  Nu finns den på Spotify, iTunes och andra ställen Lyssna gärna och om ni gillar den, sprid vidare
 3. slejnard

  Sunset In Thailand

  Tack k9! Nästa mix kommer inte skilja sig så mycket. Lägger upp snart så får du höra Verkligen kul att höra att du gillar gitarrsolot. Tror jag satte solot som är i början och det i mitten i samma tagning. Lät bara ”bandet” rulla... . Det är ganska improviserat. Försöker hålla mig hyfsat inom ramen men gillar att både klättra utanpå ramarna och slita o dra i tempot. Inte säkert att det skulle låta likadant live om jag nånsin spelar upp det live . Hittat en bra amp-sim jag trivs med. Spelar in torrt och använder sen waves GTR till alla elgitarrer. De akustiska är lineade direkt i ljudkortet. Brukar dock ha en mick till dom o blanda in. Basen är också waves GTR samt kompressor före i flera steg. Oj vart ett långt inlägg!
 4. slejnard

  Sunset In Thailand

  Tack Cathrine! Tanken for igenom huvudet att göra den snabbare men jag tror jag var extra ”seg” den dagen och infann mig i ett slow mode . Brukar ha olika ”favorittempon” men tänkte lite äljest denna gång.
 5. slejnard

  Sunset In Thailand

  Tack Terror! Kul att höra och bra synpunkter. Har slipat lite grann på mixen och nu är den på väg till "stores". Lägger upp länk här sen Tack för erbjudandet, kanske till kommande hits? Är i startgroparna för en ny EP och kommer säkert behöva mixtips då också
 6. slejnard

  Sunset In Thailand

  Tack för lyssning och bra feedback candybag. 😊👍 Bra tips, kanske skulle bolla texter med nån innan det blir trackat 😊. Skulle säkert vara effektfullt med virveln där också.
 7. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Ganska bra startfält. Gillade duetten med Hanna o Liamoo och även Andreas Johnssons bidrag. Kul också att Sonefors från forumet varit medverkande till H&L:s bidrag :)
 8. slejnard

  Sunset In Thailand

  Gjorde en smäktande ballad inspirerad av vår resa till Thailand. Stort tack till Neosus som hjälpte mig med trummor Hoppas ni gillar den. Tar all möjlig feedback på både framförande mix och arr:
 9. Intressant. Bra! 👍
 10. Oj det var ett långt inlägg men intressant att läsa 👍 skriver kortare: Började med elgitarr och i band som 14-åring. När jag var 17 köpte jag en tascam 4-kanalare och använde den mycket tills det blev en digitalporta så småningom. Kommer inte ihåg exakt år som jag började använda DAW och dator men det här är en av de första låtarna som blev klar 2008 och även är ett samarbete med aROCKER som la trummor. Sen dess har det blivit många studiofestivaler och låtar i olika genres. Mest rock! kul tråd
 11. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Bra tips! Jag kan dock inte slita mig. Kul att se dig på forat igen
 12. slejnard

  Låt

  Han gjorde en ny tråd med låten:
 13. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Wictoria och Anna bäst idag tycker jag. Många av de andra hade mer att önska. Nån låt påminde om en knepig tolkning av nirvana
 14. slejnard

  Låt

  Inget större drag f.n. Men man slutar aldrig hoppas. Tom Claes har pausat
 15. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Vem vinner vem försvinner? Vann rätt låt? Diskutera fritt kring låtarna. Hylla, såga o tyck till. Läste nånstans att Björkman är på väg att trappa ner... Den gode brukar starta såna här trådar men verkar ha försvunnit från forat.
×