Senaste nytt m3
Gå till innehåll

slejnard

Medlem
 • Innehållsräknare

  5 295
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  41

Allt postat av slejnard

 1. slejnard

  Line of the music

  Tack så mycket Ludde! Roligt att höra dina åsikter, bra feedback. 👍 Kan vara en ”tabbe” om trummorna lutar. Däremot så pannade jag cymbalen och hi-hat medvetet. Sångaren är ganska färsk inom inspelning så det får vi ta med i kommande produktioner. Kul att du gillade låten.
 2. slejnard

  Line of the music

  Hej! Lät en kompis sjunga en av mina låtar. Skulle vara roligt att få feedback på mix o framförande. Vi testade att skicka in till radions P4 nästa men konkurrensen blev för hård. GLAD PÅSK!
 3. Grymt vilket jobb du lagt ner. Kreativt! Ska lyssna mer ingående vid tillfälle. Lyssnar snuttvis nu. Låter bra! Coolt att du sjunger med dialekt! Bra instrumentering, bra ljud, bra jobbat!
 4. slejnard

  panorera/perespektiv i samtal

  Panorera rösterna kanske 30 procent åt vardera håll? Inte 100%.
 5. slejnard

  Höra sig själv när man sjunger

  En monitor? Typ en sån här kanske: https://m.thomann.de/se/tc_helicon_voicesolo_fx150.htm
 6. slejnard

  Vad ska man göra?

  Ja inget fel att ha drömmar. Kan du inte välja en inriktning på gymnasiet som tex nåt estet-program? Kämpa på i skolan även om det känns tungt just nu. Viktiga saker!
 7. Ja nu jäklar. Låter tom bra i telefonen! Bra jobbat En hit!
 8. slejnard

  The fifth season- slejnard

  Ok bra, fast det är så klart roligare med riktiga trummor och blir betydligt mer levande. Försökte ändå den här gången att variera dom mer
 9. slejnard

  The fifth season- slejnard

  UPPDATERAD! Gjorde en låt ikväll som ni gärna får ge feedback på. Handlar om den femte årstiden som vi har uppe i Norrbotten Har ni förslag på ändringar?
 10. Ja verkligen bra låt och bra sångare! Ljudet är mindre bra som sagt. Kör hellre mixen utan kompressor än att ha den så där pumpande. Jämför med låtar ni gillar i samma genre som är proffsigt producerade så hör ni skillnaden. Synd att slösa en så bra låt och framförande på en så dålig produktion. Men bra jobbat musikaliskt! 😊
 11. Sång på det där så har du en klockren hit! Riktigt snyggt. Bra jobbat! Skön låt
 12. slejnard

  The fifth season- slejnard

  Tack ostfisk! Kul att du gillar det. Tycker det är svårt med trummorna. Brukar lägga dit en spelad cymbal hi-hat o tamburin för att få mer liv men blev inte så denna gång. Frågan är om gemene man hör att det är loopar? Tack för bra feedback
 13. slejnard

  The fifth season- slejnard

  Gjort om en del, bla verserna.
 14. slejnard

  Långa inspelningar (Ljudbok)

  Jag medverkade i en pod på distans och han som intervjuade mig ville ha klipp efter ca 40 minuter. Så ett spår/kapitel tycker jag låter bra
 15. slejnard

  Nytt blod till forumet

  Välkommen hit
 16. slejnard

  "Side By Side" av och med Erik dP

  Skön låt! Får lite musikal/Bowie känsla. Bra jobbat! Kanske kunde ha sången mer komprimerad o gräva in den i mixen.
 17. Kan detta vara ett alternativ till akustikbehandling?
 18. slejnard

  Sunset In Thailand

  Gjorde en smäktande ballad inspirerad av vår resa till Thailand. Stort tack till Neosus som hjälpte mig med trummor Hoppas ni gillar den. Tar all möjlig feedback på både framförande mix och arr:
 19. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Vem vinner vem försvinner? Vann rätt låt? Diskutera fritt kring låtarna. Hylla, såga o tyck till. Läste nånstans att Björkman är på väg att trappa ner... Den gode brukar starta såna här trådar men verkar ha försvunnit från forat.
 20. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Ja grattis till John Lundvik. Låten etsar sig fast efter några lysssningar plus att han sjunger ju svinbra.
 21. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Top tre tippar jag såhär: 1. Hanna & Liamoo 2. John Lundvik 3. Wiktoria
 22. slejnard

  Melodifestivalen 2019

  Sådärja dags för final. Vem vinner tror ni?
 23. Tycker det var en bra låt. Lyssnar i mobilen så det är svårt att ge feedback på ljudet MEN...eftersom det låter bra där så låter det säkert bra i andra lyssningar. Bra jobbat!
 24. Länka till era bra o dåliga grejer som finns på youtube! Allt från A-Ö. Här är ett klipp med mitt coverband. Vi har blivit utan ordinarie sångare/ska men fick upp en tjej på ett schysst jam + en polare på extragitarr. Lite formfel o rackel bjuds åxå. Ljud/bild kvaliteten är usel men mitt snygga skägg kan skådas i bakgrunden. Bootleg AB. http://se.youtube.com/watch?v=8DBE4ytrVC4
×