Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Ken Kängström

Medlem
 • Innehållsräknare

  3 637
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  4

Ken Kängström senast vann den dag 21 november 2013

Ken Kängström hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

57 Excellent

Om Ken Kängström

 • Placering
  Rock Star
 • Födelsedag 1985-11-21

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Hultsfred

Kontaktvägar

 • MSN
  Ken.larock@sabaton.net
 • Hemsida
  http://www.aeonic.se
 • ICQ
  0
 1. Ken Kängström

  Projektnamn: Hultsfred

 2. Ken Kängström

  Until I Break

 3. Ken Kängström

  Follow the Cipher

 4. Ken Kängström

  Radial DI som lämpar sig för reamping av elguror

  Kom på att jag kan använda min Axe FX som ljudkort och plocka en ren signal från L-out för rec, samt en kranad signal från R-out till lyssning. Right?
 5. Ken Kängström

  Radial DI som lämpar sig för reamping av elguror

  Stort tack gott folk! Hjälper massor. Kan jag göra på detta viset? (för några år sedan hade jag löst det, men jag har ballat ur ordentligt kring tekniken) 1: Plugga guran via Hi-Z till kortet samt Reccar 2: Med direct monitoring vidare till Axe FX via en separat utgång från kortet. 3: tillbaka in i kortet, med direct monitoring ut i monitor för realtidslyssning med något trevligt guraljud. Mvh Ken
 6. Ken Kängström

  Radial DI som lämpar sig för reamping av elguror

  Okej,. läxa gärna upp mig mer, för jag har ingen aning. Behöver jag en vanlig DI om jag vill plugga in guran till kortet, trots Hi-Z ingång? Fråga två. Stämmer det du säger, att jag kan plugga raka vägen från kortet till Axe FX 2 Mark I med balanserad kabel och inte behöva bry mig över något mer?
 7. Tjenare gott folk! Nu är jag här och snurrar efter några års inaktivitet både på forumet, och kring teknikens värld. Saken är den att jag vill plocka in en ren signal från guran via Hi-Z till burken, för att sedan kunna skicka ut ut kortet, via en Radial DI. och sedan in i min Axe FX för reamping i efterhand. Men jag vill hitta en bra Radial DI som lämpar sig för elguror. Eller finns det bättre lösningar nuförtin? All hjälp välkomnas varmt! Mvh Ken Pålägg: Jag vill gärna inte spendera en förmögenhet om det går att undvika.
 8. Ken Kängström

  (Såld) Säljes: SSL Nucleus

  Såld!
 9. Ken Kängström

  (Såld) Säljes: SSL Nucleus

  Japp, jag mailar dig.
 10. Ken Kängström

  (Såld) Säljes: SSL Nucleus

  Prissänker till 22 000:- Måste bort.
 11. Ken Kängström

  Paniksnabbt gitarrsolo sökes, innan kl 24.

  Kllicka på länken under spelaren så kan du nog tanka hem den. =)
 12. Ken Kängström

  Paniksnabbt gitarrsolo sökes, innan kl 24.

  Solstrålen: Jag förstår det, och inflikade med att det vad en kul grej i inlägget efter. =) Om någon är nyfiken så landade vi med det här gitarrsolot som spelas av Joakim Leandro Johansson som är en sjukt trevlig gitarrist och som alltid spelar smakfullt. https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3 "https://www.dropbox.com/s/yz111yzwltg1tto/Addic59%20-%204am.mp3"
 13. Ken Kängström

  Paniksnabbt gitarrsolo sökes, innan kl 24.

  Den som känner sig träffad. =) Menar inte att verkar bitter, Jag är glad att folk kunde ställa upp på kort varsel, och det blev som sagt riktigt snygga gitarrsolon. Nästa gång kanske jag kan hjälpa någon vid behov. Mycket tacksam! =)
 14. Ken Kängström

  Paniksnabbt gitarrsolo sökes, innan kl 24.

  Fick iaf in ett gäng riktigt trevliga gitarrsolon, så jag bockar och tackar ödmjukast för hjälpen. För er råkade få en nagel i ögat för att jag bad om hjälp här, så kan jag upplysa er om att ingen har tvingat er att medverka. =)
 15. Ken Kängström

  Paniksnabbt gitarrsolo sökes, innan kl 24.

  Absolut, och det har självklart hänt att man nappat på en gammal hook man gjort. Det är ganska drygt att jag vill ge mig på något nytt så fort jag klickat på krysset i hörnet. Något som jag behöver jobba på.
×