Senaste nytt m3
Gå till innehåll

JoannaD

Medlem
 • Innehållsräknare

  63
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  3

JoannaD senast vann den dag 28 mars

JoannaD hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

5 följare

Om JoannaD

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1988-03-26

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  Focusrite scarlet, M-audio oxygen 49, Avantone ck-6 (mikrofon) Logic, JBL 305p MKI tror jag, Sennheiser HD600.
 • Intressen
  Musikproduktion just nu och allt som hör till det.

Senaste Profilbesöken

6 910 profilvisningar
 1. Tack!! Stor hjälp. Har sett över just det! Och kul att du gillar i övrigt! 😀
 2. Hej och tack så hemskt mkt! Sjukt uppskattar att du även lyssnade i studion och märke till det, vissa andra verkar tyckt det också. Har nu fixat till det lite där. Jag är med på tanken med basen, testade lite förut faktiskt för jag tycktes det saknades, men valde att strunta i det och anse det klart nu. Mest för att keep it simple..
 3. Ja, åtminstone en dag! Jag har hållit på från och till så mycket senaste veckorna. Man blir ju galen. 😅
 4. Haha tack så mycket! Ja, märkligt ska det va', annars får det va'! Men jag ska lyssna och se om jag kan fixa till lite om jag håller med, noterar dina synpunkter! Tack så mkt för att du lyssnade och kommenterade!
 5. Hej ! Jag har gjort en låt, en slags remix på en egen gammal skum låt (som jag ändå gillar). Det jag önskar feedback på är mixen (och mastringsmässigt). Jag vet inte hur länge jag suttit och mixat och mixat och pillat och ändrat och försökt mastra... Och gjort om, om osv. Jag tycker nu att det låter helt okej, men vill veta vad nya öron tycker. Referens har jag ingen direkt, men något inte alltför modernt och radiovänligt. Det ska inte vara för crisp, men ska ju inte vara för dovt, muddigt eller rörigt heller.Så alla synpunkter och vad som skulle kunna förbättras (eller om det låter "bra" för vad det är) uppskattas jättemycket. Är det något som sticker ut direkt för er?Ha en fin dag! Ps, försökte göra en fil under 2 mb att ladda upp under låtar & filer, men även med 96 bitrate fungerade det inte.
 6. Hej du! Refrängen elr droppet där är ju riktigt nice! Som nämnts, det är himla svårt att säga något innan om hur det egentligen låter/kan låta då det uppenbarligen ska var sång där. Istället för att leta acapellor kan du ju kolla in om någon vill sjunga, kolla in en reddit-tråd som heter needvocals. Tips. Lycka till med låten! Joanna
 7. JoannaD

  Nå låt!! :D

  Det här är superhärligt och att ditt alias är Igelkotten är bara för bra (kolla vilken söt bild också!) Älskar verkligen lekfullheten. Fortsätt göra musik och utvecklas och kör ditt eget race! Ska tillägga att detta påminner mig om happy hardcore (inte alltid superbra kvalite heller men riktigt skön pepp musik) för en massa år sedan. En typ av musik jag älskade, haha. Blir lite nostalgisk!
 8. JoannaD

  Kvinnlig Pop-sångare sökes

  Gillar verkligen den här låten, asskön rnb. Lyssnar järnet. 👍 vore intressant att höra lite mer du gjort!
 9. JoannaD

  Soulful

  Alltså det är ju så sjukt bra.
 10. JoannaD

  Kvinnlig Pop-sångare sökes

  Hej BIRD! sjysst låt. Får man fråga om du producerat den helt själv? Sjunger? Hittade att den var feat någon (på iTunes) är set sångaren eller en medproducent elr liknande? Nyfiken bara. Gillade soundet, avskalat men intressant ändå och modernt. :)
 11. JoannaD

  moj002

  Tycker den ”svänger” för att låta som en fossil 😆
 12. JoannaD

  moj002

  Gillar! Tycker allt är snyggt och intressant. Är den menad att vara en instrumental? Tycker mixen är bra också. Vet inte om den börjar lite väl svagt.
 13. JoannaD

  Soulful

  Nice ju, älskar den jazziga saxen och de snabba trummorna . Låter riktigt bra. Jag menar riktigt bra! Blev det något med denna eller? Typ Spotify? Svara gärna, mvh Joanna
 14. JoannaD

  Brighter Days

×