Senaste nytt m3
Gå till innehåll

JoannaD

Medlem
 • Innehållsräknare

  57
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

JoannaD senast vann den dag 16 september 2012

JoannaD hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

5 följare

Om JoannaD

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1988-03-26

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  Presonus Audiobox usb, M-audio oxygen 49, Studio projects b1, Shure sm-57, imac, AKG k240, Garageband, logic (förstår inte jättemycket av det dock så blir mest Garageband)
 • Intressen
  Musikproduktion just nu och allt som hör till det. <3

Senaste Profilbesöken

6 794 profilvisningar
 1. JoannaD

  Nå låt!! :D

  Det här är superhärligt och att ditt alias är Igelkotten är bara för bra (kolla vilken söt bild också!) Älskar verkligen lekfullheten. Fortsätt göra musik och utvecklas och kör ditt eget race! Ska tillägga att detta påminner mig om happy hardcore (inte alltid superbra kvalite heller men riktigt skön pepp musik) för en massa år sedan. En typ av musik jag älskade, haha. Blir lite nostalgisk!
 2. JoannaD

  Kvinnlig Pop-sångare sökes

  Gillar verkligen den här låten, asskön rnb. Lyssnar järnet. 👍 vore intressant att höra lite mer du gjort!
 3. JoannaD

  Soulful

  Alltså det är ju så sjukt bra.
 4. JoannaD

  Kvinnlig Pop-sångare sökes

  Hej BIRD! sjysst låt. Får man fråga om du producerat den helt själv? Sjunger? Hittade att den var feat någon (på iTunes) är set sångaren eller en medproducent elr liknande? Nyfiken bara. Gillade soundet, avskalat men intressant ändå och modernt. :)
 5. JoannaD

  moj002

  Tycker den ”svänger” för att låta som en fossil 😆
 6. JoannaD

  moj002

  Gillar! Tycker allt är snyggt och intressant. Är den menad att vara en instrumental? Tycker mixen är bra också. Vet inte om den börjar lite väl svagt.
 7. JoannaD

  Soulful

  Nice ju, älskar den jazziga saxen och de snabba trummorna . Låter riktigt bra. Jag menar riktigt bra! Blev det något med denna eller? Typ Spotify? Svara gärna, mvh Joanna
 8. JoannaD

  Brighter Days

 9. JoannaD

  Time

 10. JoannaD

  Om du behöver lite vocals

  Hej! Det vore superkul att sjunga på någons låt. Antingen prata en mening, i refrängen eller hela låten. Ser gärna att du har någon text då. Skriver annars lite men det är mer åt mina egna små projekt. Kan spela in själv så det låter helt okej! Kan inte sjunga så höga toner, det är väl allt du behöver vara medveten om. Här är ett exempel (gammal "låt", men låter typ såhär):https://m.youtube.com/watch?v=JftZFs3SN-E
 11. JoannaD

  Villig för samarbete

  Om någon bara behöver lite sång, säg till. Vore så kul att sjunga lite på nåns grejer. Spelar gärna in hemma, inga problem. OBS: Kan inte sjunga high pitch, det låter jättefalskt! :-) https://m.youtube.com/watch?v=JftZFs3SN-E
 12. JoannaD

  Söker en sångare till en ny smash HIT! (FJORTISDUNK)

  Ååh, vad bra!!! Älskar! Så glad, men eftersom den inte är så snabb så blir den härligt flummig också Har du hittat nån och är det bara killar du söker? Bara undrar, inte säker på om jag själv skulle passa, vet inte hur du tänkt och sådär.
×