Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

vayzeria

Medlem
 • Innehållsräknare

  332
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

vayzeria senast vann den dag 26 juli 2010

vayzeria hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

10 Good

3 följare

Om vayzeria

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1978-10-22

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Mitt i smeten i Västervik
 • Intressen
  Musik =)

Kontaktvägar

 • AIM
  Aim for success

Senaste Profilbesöken

6 926 profilvisningar
 1. Vild chansning..ingen plugg som är för "hård" ställd ? kör igång ditt spår och läs av plugg förr plugg/spår för spår......typ ?
 2. Bandslipning av gitarr

  Var i småland e du strandsatt? Kolla med Peter på Peters Musik i Västervik. Han har bra priser på det han gör!
 3. Nätaggretat...de e frågan de...

  Hehe... korsdrag kanske fungerar ? ;-)
 4. Nätaggretat...de e frågan de...

  Jo jag har väl gått i de tankarna och gjort lite uträkningar med det jag har i burken, vad för typ av watt som borde räcka. Så det verkar stämma med det du säger :-) Är ganska trött på min mekaniska disk så den skall så småning om uppdateras till en SSD. Sen får det nog fan vara nog ! ^^ Nickar och tackar Dig Cathrine ;-)
 5. Hejsan! Kanske en "konstig" fråga men sitter på ett nätaggregat som ligger på 470 W om jsg minns rätt, saken är nu den att jag funderar på att byta till något högre Watt-antal. frågan är då vad som rekomenderas ? Skall räcka mer än väl för framtiden då jag troligtvis kommer utöka datorn med mjukvara/hårdvara. Har idag Windows 7 Home Premium 7 64 bit 1 tb på mekaninsk disk 4-kärnig processor 8 Gb minne (skall utöka till 16 Gb ) Nätagg 450 W Bra graf.kort. men det är ju nästan skitsamma när man spelar in & mixar ! Cubase 9Le men skall skaffa bättre Och större. Har en del olika pluggar som är grymma och drar en del kraft och kostar lite av skjortan ;-) Så.... what say ye ??
 6. Hejsan! Kanske en "kosntig" fråga men sitter på ett nätaggregat som ligger på 470 W om jsg minns rätt, saken är nu den att jag funderar på att byta till något högre Watt-antal. frågan är då vad som rekomenderas ? Skall räcka mer än väl för framtiden då jag troligtvis kommer utöka datorn med mjukvara/hårdvara. Har idag Windows 7 Home Premium 7 64 bit 1 tb på mekaninsk disk 4-kärnig processor 8 Gb minne (skall utöka till 16 Gb ) Nätagg 450 W Bra graf.kort. men det är ju nästan skitsamma när man spelar in & mixar ! Cubase 9Le men skall skaffa bättre Och större. Har en del olika pluggar som är grymma och drar en del kraft och kostar lite av skjortan Så.... what say ye ??
 7. Märkligt problem i Logic X

  Prova ta bort alla effekter m.m på sången och bounca ut. Kvarstår problemet? Om inte, kolla ev kompressor/Eq och hur delayet är inställt! :-)
 8. Sprak & knaster i Vänster output

  Tacke tack! Ska göra ett sista försök å kolla igenom och se om det går att åtgärda,annars blir det köpa nytt. Bra ljudkort att rekomendera ? Kör endast gitarr, bas och mick (sång) genom nuvarande.
 9. Sprak & knaster i Vänster output

  Bor i västerik, så det blir lite svårt :-/Tack ändå!
 10. Sprak & knaster i Vänster output

  Kan nog tyvärr vara så:-/
 11. Sprak & knaster i Vänster output

  Vad jag sett så har ingen komponent gett vika. Ingen oxidering heller. Missljudet är tyvärr inte konstant utan bara vissa lägen. Borde egentligen påverka båda kanalerna de gainratten är där man vrider då detta uppstår :-( Men någonstans där kanalerna "delas" e det riktigt med knas !
 12. Sprak & knaster i Vänster output

  Tjena ! Har sedan en tid till baka haft sprak/knaster och "poppande" ljud i mitt ljudkort. Som rubriken lyder handlar det om vänster output. Använder idag Presonus Firebox 24 bit. Har provat skifta hö/vänster/kabel, vä/hö högtalare i detta output. Rengjort inuti med spray för detta utan något större resulutat =-( Det är alltid samma (vänster output) som ger detta problem. Några tankar om vad som kan vara problemet ? * skitiga pottar ? * sprucken lödning ' * Skit bakom spakarna ? Blir tokig. Ljudet uppkommer mellan "klockan 7 - 9" på ljudkortes gain. Thanks in advance
 13. Lurad på pengar

  Aldrig blivit riktigt blåst. Men gjort en mindre miss för min okunskap. Har tack å lov klarat mig undan allt annat. Surt att förlora pengar. Vi du ha personens personnummer å ställa till ett helvete ? Ge mig mobilnummret till denne! ;-)
×