Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

Polder

Medlem
 • Innehållsräknare

  862
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

18 Good

Om Polder

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1981-11-18

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping
 • Intressen
  Intresserad i allt som är intressant och roligt...

Kontaktvägar

 • MSN
  erik_polder@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.myspace.com/erikpolder
 • ICQ
  0
 1. House

 2. Eller kanske hitta en beggad Mackie Control eller till och med Logic control? Själv hade jag en Tascam US2400 en gång i tiden. Underbart att jobba med.
 3. Examensarbete!

  Du kan alltid ta kontakt med SoftTube (http://www.softube.se/)
 4. Kopiera mixerinställningar

  Finns nog inget bra sätt. Hoppas de löser det i nästa version (som alltid... ). Är det alltid exakt samma spår i varje projekt? Alltså upplägg? Iså fall skulle jag har gjort en template och importerad spåren i. Men jag har ingen aning om hur dina projekt ser ut... cmd+alt+c -> cmd+alt+v är nog det du letar efter, om det inte går att skriva något applescript eller liknande =)
 5. Officiell remix utan kontrakt

  SKRIV KONTRAKT I ALLA LÄGEN! Inget kontrakt ingen remix. Inget kontrakt inget seriöst bolag...
 6. Gör om skulle jag säga =) Så blir den säkert 10 gånger bättre än tidigare versionen!
 7. REBEAT! Kolla in detta!

  Lite återkoppling. Nu har det gått ett bra tag. Jag har släppt några fler låtar och sålt en del fler copies =) Just nu ligger jag strax under 600 tracks sålda genom ReBeat. Sålda, ej streamde... Rebeat har dessutom utvecklad mjukvaran ordentligt så de känns väldigt professionellt. Jag har fått rapport varje månad på antal sålda låtar, streamade, vilka butiker, länder osv. Det som återstår är ju att lära sig marknadsföra sig själv bättre. Eller köra ett mer kommerciellt genre =)
 8. Tankeställning: Hur länge höll du på med låten? vs Hur lång tid tar det att hitta ett sätt att få tillbaka filerna?
 9. Behöver tips/hjälp angående start av hemsida

  Jasså? Jag har faktiskt haft one i 4 år ca. Har alltid haft mp3 filer upplagda för lyssning. Men de kanske inte ville bråka med mig då jag hade va 12-15 konto där. Dock har jag aldrig kört WordPress på one. Men enligt de källor du uppger verkar det inte vara någon bra idé där. Jag röstar då också på binero. Kör med de idag. Har ett privatkonto med 11 domännamn som kör som webplatser och fungerar ypperligt. www.olivias.nu installerade jag för nån vecka sen och verkar tuta på mycket bra.
 10. Behöver tips/hjälp angående start av hemsida

  Ett billigt alternativ är www.one.com där du får alla möjligheter till ett litet pris. Sedan installerar du wordpress. Hör av dig om du behöver hjälp. =)
 11. Behöver tips/hjälp angående start av hemsida

  Jag jobbar som webdesign / webutvecklar. För mindre känsliga projekt kör jag binero. Är nöjd. Där finns det inbyggda funktioner för just såna som dig. Binero har också stöd att installera wordpress direkt från deras panel. Om jag var dig skulle jag titta på antingen one.com eller binero. Sedan installera wordpress för att handska med sidan. Om du behöver hjälp hör bara av dig. Att göra hemsidor är mitt dagliga jobb. Lycka till / Erik
 12. Eller ett mail till henne kanske?!
 13. Ny bärbar dator

  Jag skulle absolut satsa på en beggad 15" macbookpro. Alternativ ta de 5.000 extra och köpa en ny. 13 tum skulle jag inte rekommendera om du ska hålla på med grafiska grejer så som film etc. Även om man har extern skärm så finns det många många tillfällen som man bara vill sitta i en bekväm stol eller varför inte i trädgården för att jobba en stund... då blir 13" alldeles för liten. 15" macbookpro ska du ha =) 17" blir för stor. skulle inte vilja rekommendera det faktiskt.
 14. OS X Lion

  Jag vet inte om jag törs ännu =)
×