Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Terror

Medlem
 • Innehållsräknare

  2 539
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  14

Terror senast vann den dag 24 november 2015

Terror hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

157 Excellent

Om Terror

 • Placering
  Rusty Notes
 • Födelsedag 1990-03-14

Kontaktvägar

 • Skype
  jerry.sandstorm
 • Hemsida
  http://jerrysandstrom.wix.com/rustynotes?from_fb=1

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Senaste Profilbesöken

18 862 profilvisningar
 1. Terror

  Legendarisk studiomonitor gör comeback

  Tråkigt att dem tog bort orginalvideon där Chris pratade om dem. Tack vare den videon kommer jag aldrig köpa dem där monitorerna.
 2. Äh, lite både och! Mest är det väl för att jag har massa pengar liggandes och att jag hatar att se mina Genelecs inställda på maxvolym för att det ska låta något haha. Kanske behöver nytt ljudkort istället. Saffire Pro 40 (via firewire) börjar ju bli lite uråldrigt!
 3. Har sedan ett par år tillbaka kört Saffire Pro 40 med ett par Genelecs 8030. Jag får ha full mutta på monitorerna och halvvägs mutta på ljudkortet för att det ska vara OK lyssningsnivå (runt 75-85dB). Har funderat på någon extern burk för att få upp trycket litegran. En studio-/ monitorkontroller. Vad har ni att rekommendera??
 4. Är det bara sång du ska spela in? Jag har producerat Gutter Souls och Seckond Chaynce musik. Hör av dig på Facebook om det verkar intressant: www.facebook.com/rustynotes Finns i Trångsund (Huddinge)
 5. Ja det känns som sången är stereo, men musiken mono
 6. Om du lyssnar på musik ur en telefon utan externa högtalare eller hörlurar förtjänar man inget annat än skit.
 7. Quad track tom! Sen är det ju nivåer som är helt fucked på vissa låtar. 2 låtar tex, där hörs bara trummor och sång typ.
 8. Det sa jag till dem också, att hade det varit sån musik så hade det varit ok. Men nu är det typ rap/metal ala Linkin Parks Hybrid Theory ich typ. Hade ju också varit lättare om dem hade berättat att dem ville ha det i mono från första början.
 9. Förstår vad du menar. Synd att du inte har Spotify, för det är 2 - 3 låtar som låter riktigt konstigt i mono. Tycker bara det är synd när dem sa att dem satsade hårt och ville att allt skulle låta perfekt Så man la ju ner massa timmar på automations och finpill, men det är ju förjävels nu. Men som du säger, det är som det är. Deras produkt i slutändan. Vill bara inte att folk ska lyssna och ba "va fan tänkte mixaren på när han gjorde det här?!". Men sånt får man väl ta!
 10. Självklart är det deras val, och det sa jag till dem också. Först frågade jag om det var något som hade blivit fel då det var mono. Han svarade då att det skulle vara så. Jag frågade då yttligare en gång om han var säker, då det ej lät bra. Det är ju mitt namn på skivan också, så jag precis som dem vill ju uppnå det bästa resultatet möjligt. Jag behöver inte bete mig proffesionellt då jag inte lever på det här, och dem betalar mig inte proffesionellt heller. Desutom är dem amerikaner och kommer aldrig läsa det här. Men OM han gör det så vet han redan att jag tycker att det låter skit. Det jag undrade mest var väl om det var bara jag som tyckte att det lät skit eller om det låter bra, som enligt honom.
 11. Oj, konstigt forumet är nu. Det är jag som är OP.
 12. update.. har mejlat personen i fråga på Facebook och Youtube. Inte fått något svar. Har heller inte fått svar från Youtube. Verkar som detta ärende rinner ut i sanden.
 13. Terror

  [SÅLD] Studio One 3 Professional

  erbjuder 1300. Köper ikväll, mitt bud gäller till midnatt. Mejla mig på rustynotesproductions@gmail.com
 14. Jag gjorde det här introt för ett tag sen som jag har haft för försäljning på youtube ett tag: Idag/igår fick jag en ny kommentar på det klippet där det stod typ "Aca Lukas INTRO". Jag sökte då på det och hittade det här klippet: Runt 2:10 in i det klippet börjar mitt intro att spela. Man hör TOM "r-r-r-rusty notes productions"-watermarks. Han har alltså rippat den rakt av Youtube. Det är inte som om jag har bett om mycket pengar för det heller, det ligger uppe för $5. Vad tycker ni jag ska göra? Bara släppa det och gå vidare i mitt liv eller göra något åt saken.. och i så fall, vad?
×