Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Terror

Medlem
 • Innehållsräknare

  2 575
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  15

Terror senast vann den dag 12 februari

Terror hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

159 Excellent

Om Terror

 • Placering
  Rusty Notes
 • Födelsedag 1990-03-14

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Kontaktvägar

 • Facebook
  https://www.facebook.com/RustyNotes
 • Hemsida
  https://rustynotesproducti.wixsite.com/mysite

Senaste Profilbesöken

18 992 profilvisningar
 1. Terror

  Ramminne?

  Sen är det ju skillnad på ramminne och ramminne. FInns ju långsamma (billiga) och snabba (dyra). Man ska ju inte köpa det billigaste man hittar på marknaden.
 2. Verket är inte anslutet till STIM pga 3 anledningar. 1) Det gjordes på en gammal dator jag ej har kvar, så har bara en wav-fil kvar av låten. Alltså inget orginal eller session att visa 2) Jag var inte ansluten till STIM när jag började sälja det. 3) Det är sjukt jobbigt när jag säljer non-exclusive leaseavtal för verket om jag samtidgt har det reggat. Så fort någon laddar upp det på Youtube så blir det flaggat och en jobbig process av det hela.
 3. Ja om man gillar sämre saker så Det är klart, om det är lika bra, men bara låter lite annorlunda så. Men det är som att säga att metalzone är en jättebra pedal, bara låter annorlunda. Nej, den är värdelös haha.
 4. Självklart. Men det känns som om när THE big dogs Waves har flera channel strips available grym kvalité så gäller det att komma med något nytt och bättre för att kunna lyckas inom industrin.
 5. Varför skulle man välja detta alternativ över de diverse channel strip-lösningar WAVES har tex?
 6. Ja nu har det här gått lite föööör långt. Jag har släppt det där för länge sen. Ja, jag har företag och är STIM-ansluten. Men släpp det här nu bara
 7. Gäller säkert introt. Men det stämmer ej, för då hade han haft masterfilen utan "r-r-r-r-rusty notes productions".
 8. Haha, ja det har jag faktiskt. Men det är ju lite så. Jobbigt hur Youtube kan fungera ibland.
 9. Lite svårt att bedömma mix och master när du laddar upp till SoundCloud, vilket är typ det sämsta stället online för musik. Youtube hanterar musik bättre. Eller varför inte en dropbox-länk till en wav fil? Iaf.. Jag tycker det låter tigt och bra. Jag saknar en lägre bas dock som ligger tillsammans med kicken. Basen du har är bra mixad, men eftersom den spelar rätt mycket höga toner så lämnar den botten rätt så ensam till kicken. Så jag tycker det saknas något. Hade jag varit du hade jag lagt in en sin-wave-bas som låg med en konstant ton, och som sidechainas mot kicken så den spelar 1/4 mellan varje kick.
 10. Terror

  Värt att fortsätta?

  Hej! Först och främst så "don't beat yourself up". Jag tror att vi alla faller in i den fellan där vi jämnför oss med CLA, Rolling Stone och andra megastjärnor. Visst finns det utrymme för förbättring, men det gör det alltid! Så det är ingen anledning att hänga läpp för. Anledningen till att du kanske inte ser så stor skillnader i dina produktioner är kanske för att du producerar på samma sätt om och om igen. Jag vet att jag fastnade i en viss rutt väldigt länge. Det var inte förän jag började producera annan typ av musik som jag började se den stora förändringen. Jag höll endast på med metal i början. Men sen skiftade jag över till lite pop, hiphop, EDM och även country och mina produktioner låter bättre än någonsin. Jag har även lärt mig vissa tips och tricks från andra genres som jag kan dra nytta av inom metal, och vise-versa. Så mitt tips är att spendera en månad eller två där du lyssnar på en ny musikchanger du vanligtvis inte lyssnar på. Säg 70-tals disco/funk tex. Kolla in lite tutorials och annat smått och gott om hur man producera, skriver, och mixar den typen av musik. Det är både roligt med en utmaning, och lärorikt. Lycka till!
 11. Alright! Jag fattar dock fortfarande inte riktigt..
 12. Okej haha 🤨 har aldrigriktigt tagit mig tid tidigare att lyssna på så mycket låter så jag vet inte. Men men! ✌️
 13. Terror

  Sunset In Thailand

  Härligt! Ska bli kul o höra!
 14. Chill som fan! Inte ett jättefan av sången dock. Men låten va cool. Bra jobbat!
 15. Jag fattar inte riktigt... Är det på riktigt eller är det en skojlåt?
×