Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Die Hard

Medlem
 • Innehållsräknare

  5 140
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  126

Die Hard senast vann den dag 19 februari

Die Hard hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

756 Excellent

3 följare

Om Die Hard

 • Placering
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kanske inte behövs någon limiter på alls.
 2. Die Hard

  pxm - "Etude"

  Detta är en etude med syftet att ge insikt i teori, harmonilära, Jaså? Snarare hur man får det att låta så illa så mycket som möjligt. Det låter förjävligt helt enkelt. Delar den för att det blev en bra och tydlig etude med mycket att upptäcka och växa i. Jaså, vad då? Önskar jag kunde ha skrivit denna etude själv. Varför? Bara varför? Det är en bra etude. Vad gillar ni den ??? Nej, nej nej det finns inget bra med det här. Okej?
 3. Die Hard

  Toneport UX2 Gearbox

  Ny dator? Kanske inte funkar med W10?
 4. Die Hard

  Ny på studio

  15 tum? 20 i alla fall skulle jag nog säga är minimum. 256GB är inte mycket i dagens läge när det gäller HD. Blir snabbt fullt. 1TB lär du behöva.
 5. Die Hard

  Sunset In Thailand

  Kaffe? Det bör undvikas för det är äckligt och därför gör man sämre musik av det.🤢🤑🥶
 6. Nä FireWire är inget att satsa på. Det är snart som att installera för diskett på datorn.
 7. Die Hard

  Sunset In Thailand

  Att använda en stererobreddare på mastringen är inte helt ovanligt direkt på fler låtar än man säkert kan räkna. Men gäller använda det sparsamt för bästa resultat.
 8. Die Hard

  K-pop, Pop - Producent sökes för samarbete

  Bra gjort men nä sånt här går jag inte igång på. Asiater och italienare kan bara inte göra bra musik. Såld på det som Babymetal? Ger mig fan på att du tycker Takida är bra också.
 9. Die Hard

  Sunset In Thailand

  Mixmässigt tycker jag det är det bästa du har åstadkommit med dina låtar. Och så skönt slippa höra bara någon tråkig trumloop som varit med de senaste låtarna du lagt upp. Låtmässigt? Nja tycker du har gjort bättre låtar. Inte dåligt alls men som sagt var inte den bästa.
 10. Die Hard

  K-pop, Pop - Producent sökes för samarbete

  K-pop, va fan är det?😳
 11. Bara för att man är amatör så kan man ha en professionell inställning till sin musik och mixning. I stort sett alla vill att deras musik ska låta proffsig, både låtmässigt och mixmässigt. Att du har din inställning, okej, inget problem men inte många som håller med dig där.
 12. Die Hard

  Mixa på separata kanaler

  Antingen bouncar du ner alla spår till audio från SD eller om du vill eller använder de interna pluggarna i SD och mixar.
 13. Kreativitet är något som man får arbeta på. Ju mer man arbetar desto mer kommer det. Att inte vara allt för självkritisk är viktigt under arbetets gång. Det kan man låta komma fram sen när man är klar med låten. Men oavsett vad man gör så undvik att kasta det som inte blev så bra. Det kan ju vara så att man plockar fram den sen och bearbetar om den till något bra vid ett senare tillfälle. Ibland kan det även vara så att man plockar ihop de bästa bitarna från olika låtar till en ny som blir riktigt bra.
 14. Die Hard

  Uppdatera Cubase från 7 till 10

  'Jag kör 9.5 och inte så mycket när det gäller själva cubase. Pekar jag på vstpluginsmappen däremot så står det över 17gb så det är inte själva cubase som kräver så mycket gb. Det är allt övrigt.
×