Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

Die Hard

Medlem
 • Innehållsräknare

  4 905
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  113

Die Hard senast vann den dag 4 april

Die Hard hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

722 Excellent

3 följare

Om Die Hard

 • Placering
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Inget att anmärka än att håller med att det låter som depress.
 2. Hade också svårt uppfatta och enda man minns efteråt är äta gul snö. Du är helt svensk va? Köra låtsasbrytning, på svenska, det funkar inte.
 3. Mitt nya hårdrocksprojekt

  Rätt tänk som de allra flesta amatörmixare missar.
 4. behöver tips om bra plugins!

  Det underlättar vad för typ av musik du ägnar dig åt för lättare hjälp.
 5. TC Electronic återupplivar klassiskt delay

  Jodå många som kommer köpa den för att de tycker bling bling på bordet gör att det ser mer ut som en professionell hemstudio.
 6. RIP Avicii. ...Tim blev 28 år

  Avskydde hans musik men tragiskt gå dö så ung. Såg på tv och sas att han aldrig gjorde sig till eller så som så många gör när de blir stora utan bara fortsatte vara sitt vanliga jag.
 7. TC Electronic återupplivar klassiskt delay

  Aj fan det glömde jag. Jo det har hänt en del på mjukvarufronten. Förr var det i stort sett waves och uad som hade klass på sina pluggar och pris därefter. Idag finns det en uppsjö av bra pluggar. Intressant delay men en kontroller som tar upp mer plats som man knappt har på bordet, så nä tack för min del.
 8. TC Electronic återupplivar klassiskt delay

  Förklara högt och tydligt att du är husse.
 9. TC Electronic återupplivar klassiskt delay

  Å men det är väl så kul med det.
 10. Vet man vad man gör behöver man inte mixa i mono och får lika bra resultat. Vissa proffs gör inte det utan föredrar panorera ut allt och ställer nivåer och sen mixar. Därmed inte sagt att man inte ska prova mono också. Vilket sätt man föredrar är bara en smaksak och man hittar sitt vad man föredrar.
 11. Uppmickning av elbas - elgura

  sm57 är den mest använda micken genom hela historien när det gäller micka gitarrförstärkare. Används av allt från amatörer till proffs i svindyra studios. Dessutom är den ju billig den micken. Kan aldrig bli fel med den. Du hittar ingen billigare. Lär dig använda den och sen kanske du kan fundera på om det är någon annan mick som du vill ha också. Gör bara inte misstaget då sälja 57:an. Den är alltid användbar. Här är exempel på andra mickar https://ehomerecordingstudio.com/electric-guitar-microphones/
 12. Peavey 6505, missljud

  Är den nyköpt från butik, gå tillbaka med den så får de fixa det. Är den köpt begagnad så är får man räkna med att rören inte är direkt i toppskick. Men oavsett, testade du inte den när du köpte den?
 13. Kemper profiler på rea

  Ok ska lägga in en prenumeration där.
 14. Kemper profiler på rea

  Ja vi är väl som det verkar bara ett fåtal som högst här på forumet De flesta sitter väl och tragglar med amp sims fortfarande. Kommer aldrig bli nostalgisk och gå tillbaka till det igen.
×