Senaste nytt m3
Gå till innehåll

pressrec

Medlem
 • Innehållsräknare

  415
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  7

pressrec senast vann den dag 12 oktober 2018

pressrec hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

59 Excellent

Om pressrec

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Visst gör det! Typ att fylla ett rack! :)
 2. Ja, visst är det galet! Jag menar, att bara köpa in rören till att bygga en LA-2A går ju på mer än vad de säljer den för. Riktigt fina recensioner på Gearslutz också.
 3. Plus 10 års garanti! 10 år!!!!!
 4. Vet inte hur jag missat att Behringer planerar att konkurrera ut Warm Audio men tydligen har jag gjort det. Någon som har testat någon av deras kloner? Priset är ju löjligt lågt.
 5. pressrec

  Sångpålägg i Logic Pro X

  Klipp upp spåret och lägg på olika kanaler alternativt att du jobbar med automation.
 6. pressrec

  Koppla pa

  Delningsfiltret hanterar enbart signalen, dvs det som du kallar lågnivå (ingen förstärkt signal). Skicka Signal ifrån mixer -> Delningsfiltret. Där väljer du var du ska splitta signalen frekvensmässigt. De lägre frekvenserna skickar du till subben (signalnivå) och de högre skickar du till slutsteget (signalnivå). Sen skickar du den förstärkta signalen ifrån slutsteget till dina passiva högtalare. Jag tycker det låter lite som att du borde be någon om hjälp som har gjort det här innan. Ta det här rätt, men detta är ganska mycket baskunskaper. Finns säkert någon du kan fråga i din närhet!
 7. pressrec

  Koppla pa

  Vad den bilden beskriver är ett helt aktivt system. Du får införskaffa dig ett delningsfilter. Då kopplar du mixer till delningsfilter. Skicka sub frekvenserna till din aktiva sub. Sen skickar du allt över delningen till ditt slutsteg som du kopplar till dina passiva toppar.
 8. pressrec

  Begränsning i Medlembeskrivningen!

  Hahaha! Kan jag tänka mig!
 9. pressrec

  Begränsning i Medlembeskrivningen!

  Är det bara jag som tycker det är helt orimligt långa medlemsbeskrivningar? Konsekvensen blir att om en medlem med sisådär 30 rader under sitt namn, innehållandes diverse utrustning mm, gör ett inlägg med en (1) rad så blir det inlägget gigantiskt långt bara pga dennes oändliga beskrivning! Antingen får man begränsa längden eller så får man göra den dynamisk så att man själv aktivt får välja att veckla ut alla kompressorer och mikar mm. Och är det verkligen något som måste visas i ALLA inlägg? Men som sagt, det kanske bara är jag som stör mig på detta...
 10. pressrec

  Faktura från en väns företag?

  Men i det här fallet så menar väl TS att vännen fakturerar hela beloppet med sitt företag för att sen ta ut eget uttag. Varför skulle vännen inte kunna fakturera momsfritt?
 11. pressrec

  Faktura från en väns företag?

  Men det är ju ett artistframträdande och det är momsfritt sist jag kontrollerade.
 12. pressrec

  Svårt att EQ:a tamburin

  Låter det bra så är det bra. OM det sen kommer ifrån att man använt en bandmik eller att man har tejpat skiten ur en tamburin är verkligen helt ointressant om ni frågar mig. Själv är jag slagverkare i grunden och brukar faktiskt inte ha några direkta problem med tamburinen. Använder ofta en gammal 421:a och står en bit ifrån den.
 13. pressrec

  Inspelning med Behringer X32

  Koppla en USB mellan dator och mixer. Öppna valfritt DAW och lägg upp kanalerna.
 14. pressrec

  Jämföra plugins LOGIC

  Du skulle ju kunna lägga upp två bussar med olika plugins och sen bara ändra till vilken buss du skickar signalen. Kanske inte exakt så som man vill mixa men det borde lösa ditt krav på blixtsnabb växling.
 15. Jag tycker det har blivit en märklig diskussion om 4sound och offerter. Ni inser väl att de har ett samkört datasystem som gör att man ser om man har skickat ut offert till redan registrerad person. Sen så kanske de skulle kunna ha ett bättre bemötande och informera om detta på ett tydligare sätt men det är väl självklart att de inte konkurrensutsätter sina egna offerter?
×