Senaste nytt m3
Gå till innehåll

friggan

Medlem
 • Innehållsräknare

  58
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

3 följare

Om friggan

 • Placering
  Medlem

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Nu har jag kanske inte samma "musiköra" som ovanstående användare, men jag gillade detta!
 2. friggan

  Studiobygge utanför Gävle

  Alltså shit. Detta bygge alltså. WOW!
 3. friggan

  Cakewalk SONAR är nu gratis!

  Tack! Har länge letat efter ett gratis eller väldigt väldigt billigt program! Så detta ska verkligen provas!
 4. friggan

  Har inspelningsproblem!

  Haha jaa. Cool Edit var det jag lärde mig att använda när jag härjade på whoa för 10 år sedan. Lättanvänt för inspelning när det kommer till sång i varje fall!
 5. friggan

  Villig för samarbete

  Jag söker all typ av samarbete. Gör själv hiphop just nu inom den lite lugnare och vemodigare stilen. Söker sångare, andra rappare eller någon som gör beats! Två äldre låtar finnes här:
 6. friggan

  Har inspelningsproblem!

  Hej igen. Ursäkta att jag inte svarat. Jag provade som sagt flera olika program och inställningar. Och tillslut fick jag det att funka bra, i Cool Edit Pro 2..... Ett program jag trodde jag hade slutat använda för väldigt länge sen. Frustrationen gjorde dock att jag helt enkelt nöjde mig med det programmet. Har dock fortfarande inte kunnat lokalisera felet.
 7. friggan

  Har inspelningsproblem!

  Alltså det är väl egentligen inte brus utan mer helt skrikigt liksom. Svårt att förklara. Alltså är jag inne i programmet och trycker på play låter det bra. Trycker jag på record så blir det såhär. Så himla märkligt.
 8. friggan

  Har inspelningsproblem!

  Även i själva inspelningsprogrammet låter allt bra, men när jag klickar på record. Så för det ett jävla oväsen. För två veckor sedan funkade allt bra.
 9. Tycker det låter bra! Snyggt jobbat!
 10. Hej! Jag håller just på att slita mitt hår men antar att detta är ett ganska lätt problem att lösa för någon med lite erfarenhet. Jag har ett externt usb-ljudkort som jag kopplat mellan en mikrofon och datorn. I inspelningsprogrammet så har jag infogat ett beat och jag ska helt enkelt bara sjunga och rappa över beatet (i egna spår självklart). Men, i inspelningsprogrammet så brusar beatet jättemycket så jag får nästan kasta av mig hörlurarna. Lyssnar jag på beatet i WMP eller annat ljuduppspelningsprogram så låter det som det ska. Samma sak om jag provar att rycka ut ljudkortet (då kommer ju dock ljudet direkt ur datorn). Är det någon inställning som jag måste ändra på eller var kan felet ligga?
 11. Jag lägger upp låter gratis om ni skriver till mig!
 12. friggan

  Söker mixare till raplåt

  Hej! Jag har gjort färdigt två låtar men behöver ha hjälp med mixningen då det inte är min grej. Skicka mig ett PM så kan vi snacka mer och du kan få låten. Här är en färdigmixad låt jag tidigare gjort: Friggan – Hiphop
 13. friggan

  Vad vill du bli kallad?

  okej tack!
 14. friggan

  Vad vill du bli kallad?

  nån mer kanske?
×