Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Minja

Medlem
 • Innehållsräknare

  257
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

Minja senast vann den dag 2 juni 2017

Minja hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

14 Good

2 följare

Om Minja

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Intressen
  Musik! Producent/Singer-songwriter

Kontaktvägar

 • Facebook
  www.facebook.com/minjaproduction

Senaste Profilbesöken

6 783 profilvisningar
 1. Minja

  Logic Express/High Sierra

  Hej på er! Va ett tag sedan man hittade hit..:) Va med om en datacrasch, min iMac med Snowleopard fr 2010.. Hade Logic Express 9.0 i den och Universel Audio Satellite fr 2012. Har även ett ljudkort fr 2011 TC Elektronic Impact Twin. Har nu en beg. Macbook Pro fr 2012 m High Sierra. Kan förstås inte öppna filerna som finns sparade från kraschade datorn på extern hårddisk, utan nerladdade program.. Min fråga är, någon som har erfarenhet, är det ens värt ett försök att ladda ner eller måste datorn nedgraderas till Lion för att få allt att fungera? Om jag nedgraderar kan det bli problem med allt annat jag jobbar med på datorn just nu o har tyvärr inte råd att uppgradera till Logic X 10. Gissar då att jag blir tvungen att uppgradera hela studion? Är i akut behov av att komma åt mina låtar inför en festivalturne´som bär av på månd, skall använda de som backingtracks.. En nödlösning, finns det en vänlig själ i Stockholm som har Logic annars, så jag kan öppna mina låtar från den externa hårddisken? Ha det bäst! /Minja
 2. Minja

  Feedback mastring

  Mycket möjligt, men valde att göra så här nu.. Och har fått Feedback på mail. Massor av Tack för feedbacken!! Nu är singeln iväg till distribution, release 26 jan, så senaste laget för Spotify men, men!
 3. Minja

  Feedback mastring

  Hej på er! Sitter med beslutsångest, måste skicka en låt till distribution senast imorgon och öronen är trötta. Skulle va suveränt om jag fick feedback av låten, har två versioner att välja mellan..! Mailar de till dig som känner dig träffad att ge feedback. Tusen Tack på förhand!! ♡ /Minja
 4. Minja

  Spellistor Spotify

  Ok, då pratar vi om samma sak Har du tips på bloggar?
 5. Minja

  Spellistor Spotify

  Ok, tack! När du säger "det finns något verktyg där man lämnar musik till dem" vem syftar du på då Spotify? Hade i så fall ingen aning om att de sprider musik till bloggar? Kanske vi inte tänker i samma banor.. Menar musikbloggar där man skriver om musik/recensioner. Gissar att du tänker på försäljare som Amazon, iTunes etc?..
 6. Minja

  Spellistor Spotify

  Du menar ta kontakt med de på Spotify och be de lägga in på matchande spellistor? Råkar tro extremt på nästa release i januari som är en poplåt, även om den jag har ute nu i helgen också är värld sin plats på rätt spellistor för indierock. Tips på bloggar?
 7. Minja

  Spellistor Spotify

  Hej! Är mitt uppe i releaser nu, men inser mina brister i digital marknadsföring.. Släpper på eget bolag, någon här som är bra på hur man får in sin musik på lämpliga spellistor på Spotify? Massor av tack på förhand!
 8. Minja

  Uppgradering Mac os x lion

  Gissar att det kan bli problem med latency i musikprogrammet, allra helst med tanke på att det är en preampplugg jag ska ladda ner..
 9. Minja

  Uppgradering Mac os x lion

  Testade idag, fungerar inte.. Dessutom om det väl skulle fungera, så tänker jag att det kan bli problem med latency i musikprogrammet, allra helst med tanke på att det är en preampplugg jag ska ladda ner..
 10. Hej! Behöver uppgradera från Snowleopard 10.6.8. till Mac os x Lion 10.7.1, för att sen kunna uppgradera till El Capitan. Ska ladda ner en plugg som kräver en senare version, men lyckas inte ladda ner det.. Någon som vet om och i så fall var man kan ladda ner det? Kör med Logic Express 9.0, hoppas verkligen att det funkar med El Capitan sen, nå´n som har erfarenhet? /Minja
 11. Ja, jag kan bara hålla med Claes, har precis övergått till Distrokid och är hitintills riktigt nöjd. De fick också bäst betyg i musikproducenternas tidning. Man kan använda sig av sin egen skivbolagsetikett och betalar bara ett engångsbelopp och kan sedan släppa obegränsat under året. Utbetalningar varje månad, super helt enkelt Har även testat Spinn Up, men där måste man se upp efter ett år och betala en årlig avgift, annars försvinner de från Spotify etc. Har tyvärr missat och råkat ut för det.. CD Baby fungerar super fram till det kommer till utbetalningar..!
 12. Minja

  Playback utan latency

  Hej! Någon här som har vana på att spela "live" med backingtracks på USB? Kommer att sjunga "live" till och ha gitarren i bypass när jag spelar. Vill inte råka ut för någon latency.. Tidigare har jag kånkat med mig min stationära dator och ljudkort med firewire för att slippa ev. latency bl.a. Spelar i helgen, så grymt tacksam om ni vill dela med er av er erfarenhet!
 13. Tack Jon! Britta: .... Nu finns bilder ute, film på inrullande inom kort..! bandmeeting.se
×