Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

moberg2236

Medlem
 • Innehållsräknare

  176
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om moberg2236

 • Placering
  Medlem
 1. Thimmie Englund och Addic med hårdpop ;)

  någon som vet vart man kan få tag på denna låt numera? Har googlat över världen men hittar inget.
 2. Hur genererar man en Sinusvåg?

  ta en stämgaffel. slå på den.. klart
 3. Vilka är de skickligaste gitarristerna?

  Jimi hendrix p.g.a. sin förmåga att inte följa några dittills upsatta regler. Sen är ju slowhands inte allt för dålig heller.
 4. Det var en gång.....

  Ouch! den är gammal gammall.. hörde jag på lekis tror jag...
 5. Det var en gång.....

  Men dumpa henne först, din kärlek till polaren är ju störst. Men polaren är ingen tröst. Han har ju inga bröst. Håller med, bröst är najs. Bättre än att packa .... Vi tycker båda inte om banan. bäst vi håller oss till halkbanan
 6. Det var en gång.....

  Men dumpa henne först, din kärlek till polaren är ju störst. Men polaren är ingen tröst. Han har ju inga bröst.
 7. Det var en gång.....

  på de vise
 8. Det var en gång.....

  då blir nog käringa min elak
 9. Det var en gång.....

  Em G C My stefan is long gone, and I got the lonesome blues C Em D Thought he was the cold hearted, the one i'd never lose Em C G There Be no more running around, chasing gal's and drinking booze c G Magnus is now whipped, whipped like fatest cream No more time for me, this is now a one mans team (Munspel solo) Well this dollfaced blonde, firm tits warm puss will turn my liquard drinkin' friend into a wine zippin' wuss Why did you have to go, will you ever come back I'm sitting here drinking my only friend, a 7 year old named Jack (Saxofon solo) How would I compete, aint that body, no wellshaped butt my dear friend stefan, broke my heart with a papercut Soon there be small juniors, running round his feet, but I'll never notice cause we never meet.
 10. Det var en gång.....

  funderar på att försöka få tag i hans telefon och skicka ett sms till hans tjejj därifrån med den mycket poetischke dikten.. Mitt röda hjärtas gulligull. Du e så mycket snyggare när jag é full. Synd att de inte gå med nå skjut. För ballen tömdes när jag på krogen var ut.
 11. Åsiktsregistrering

  det är fel att skada ndra och så vidare begriper dom flesta. Men är t.ex. vad man gör i sänghalmen eller med sin egen kropp upp till samhället att bestämma? Det är bara förmynderi.
 12. Åsiktsregistrering

  Ditt resonemang är inte konsekvent. Vi följer en moral som är skapad av oss människor själva. Men det leder inte till de konsekvenserna som du säger. Bara för att vi har hittat på något som alla lever efter betyder inte det att man får bryta mot det hur som helst! Det är som att likna det till ett vanligt brädspel. Människan har skapat reglerna till Monopol, och visst följer vi dem eftersom att det annars skulle leda till kaos utan regler så som du påstår. Vem ska slå tärningarna först? Hur mycket får man betala för Normalmstorg? osv. Vi människor har själva kommit på reglerna men vi följer dom ändå, eftersom att det är för samhället och även för individens bästa. Så om du vill tro att du får bryta mot moralen och således regler och lagar kan du göra det, men var beredd att möta konsekvenserna när du är så naiv. "Now where is your Messiah?" Moralen är ett helvete. Man ska vara fri att få sätta på vad man vill. Göra vad man vill och leva sitt liv hur man vill så länge man inte skadar någon annan fysiskt. Titta på Åsa Matsson vilken hemsk tant tänk om alla var lika fölrdömande som henne. Usch.. Vi kan ta ett ex. Kurt/Eva har stora ballar/bröst och en väldigt liberal inställning till den egna kroppen. Och får möjlighet att tjäna pengar genom att visa ovanstående på bild. Kurt/Eva kan dock inte göra det för att det skulle påverka deras karriärer som är på väg spikrakt uppåt mot VD posten. Varför hindrar detta dem. Jo därför att samhällets moral anser det vara något fult att visa upp sin kropp mot pengar. Så även om kurt/eva fortfarande är lika duktiga på sitt jobb så kan dom aldrig nå någon representativ post i företaget efter som det skulle inte se bra ut med en före detta toyboy/playgirl på vd stolen. Trots att dom fortfarande skulle vara den som skulle kunna utföra uppdraget bäst. Men tack vare "moralen" så kan dom inte kombinera nakenfoto med vd-post. För övrigt hatar jag nej-sägare. Säger man nej till homo-äktenskap t.ex. Så vägrar man andra människor att leva efter sina egna värderingar. Jag tycker att man kan ta och leva efter sina egna värderingar själv och sen skita i vad andra människor gör.
 13. Åsiktsregistrering

  hmmm.. tror på en sak och det är mig själv. För övrigt hatar jag folk som moraliserar över andras sätt att leva. Man får vara kristen. Men klanka inte ner på mig för att jag int är det.
 14. Det var en gång.....

  Det var en gång två killar som i januari började hamra på en studio. Dom lirade och pysslade snart så började dom lära sigg ett och tu då. Månaderna gick och livet lekte, Låtar skapades så att fingrarna värkte. Mars kom och april med och den andre killen hördes inte mer. Jag satt nu ensam här med min microfon. Tillslut blev jag less och lyfte min telefon. Ordet jag hörde var fruktansvärt svårt. Det tredje värsta hade skett efter ikea-besök och giftermål. Han har gått och förlovat sig! JA ni fattar vad jag menar... hur i helvete ska jag få tillbaka honom......
 15. Johnny cashs version av hurt som NineInchNails har originalet till.
×