Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Algotezza

Medlem
 • Innehållsräknare

  356
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  7

Algotezza senast vann den dag 28 februari

Algotezza hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

34 Excellent

Om Algotezza

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1951-05-05

Kontaktvägar

 • Skype
  algotezza
 • MSN
  algotezza@hotmail.com
 • Hemsida
  https://soundcloud.com/algotezza
 • Yahoo
  algotezza@yahoo.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Lund, Sweden
 • Intressen
  Literature, music, art, nature, travelling, family and friends

Senaste Profilbesöken

5 446 profilvisningar
 1. Gomorron. Kaffet drucket. Var på ett snöigt Österlen igår och fikade på Olof Victors. Så här såg trädgården ut. God Jul all Kpd-längstahre!
 2. Har snickrat ihop en nytt album. Meditations. Finns på streamingtjänster nu. Spotify m.fl.
 3. Yes, jullov. Dags göra ingenting. En svår konst.
 4. Snart ska vi ha lunch. Bara så ni vet. Men jag vet inte vad jag ska fixa. Blundar och tar fram nåt ur kylen. Att det blir kaffe är mer säkert. Ingen regering är det nya styret. Styret utan cykel eller som är ute och cyklar. Förrexten. Kollade in humorserien Alla hästar hemma. Kul. Se den på SvTPlay. Gråmulet men inget regn. Skånsk höst. Och se e de Fars dag idag. Så jag köpte en trisslott häromdan till mig själv. Barnen har skickat hälsningar per telefon.
 5. Jag gör mest exkrement. Skitlåtar... 😁 långa låtar för den som har förstoppning... 🎹
 6. Tackar! Jag kom på att blanda nudlar och varma koppen men sen snodde Findus konscheptet. Jag kom på dammsugaren som drivs med dammet också men den idén har ingen snott än.
 7. Gomorron... Var ett tag sen. Höstledigt förra veckan. Hälsade på barnbarnet och hennes föräldrar i Lidingö. Mycket roligt. Men fick en rejäl förkylning med mig hem. Stockholmsvirus... Annars jobbar jag som vanligt men sjukledig för tillfället. Ännu ingen ny regering men det verkar gå bra utan. Behövs kanske inte... Ha optimal dag!
 8. Fredag igen. Kpd. KommunistPartiet Demokraterna? Slutar 1640. Sent som f-n. Ska hämta cykeln då hos Cykelmekaren, Fridhem vid Allhelgonakyrkan. Sprängde slangen häromdan när jag skulle pumpa bajken. Till Odense och äldste sonen i morgon om vädret tillåter och inte stormen Knut blåser på för mycket. Går allt bättre med den cirkulära andningen när jag spelar didgeridoo. Inte så lätt men börjar få snitz på det. Aussie-skämt - What did Jerry do? - He played the didgeridoo! Ha najz helg! Får städa toaletterna nästa helg. Man måste alltid ha nåt o se fram emot.
 9. Tackar! Solsken och ljust här med. Kpd o cykeltur.
 10. Algotezza

  Senaste prylen/prylarna till studion

  Stämbar didgeridoo av plexiglas. Övar på cirkulär andning. Fick en privatlektion av en gatumusikant när jag var i Melbourne i somras. Hans hemsida www.animusbusker.com
 11. Gomorron alla coffeelovers. Varit i Sthlm några ggr sen sist och träffat barnbarnet och hennes föräldrar. Hon blev 19 månader häromdan. Senaste gångerna tog vi bilen dit och fick se en del av vårt skogrika land. Stannade till i Jönköping och Linköping. Spelade Pokemon. Har fortsatt jobba på Vipan efter 67. 55%. Ffg är detta möjligt i Lunds kommun. Man håller hjärnan i trim när man möter elever och personal dagligen. O så här det varit ett val. Hmmm... Våfför då då när det mesta redan avgörs i Bryssel... Bara skola och vård att leka med för politikerna. I princip. Därför dessa ser ut som de gör antar jag. Kpd på g. Han en fortsatt optimal dag!
 12. Snart är det val. Hajar ni det? Godmorgon samt kpd. Första hela veckan med eleverna tog slut i fredags. Jobbar halvtid nu efter fyllda 67 men schemat är kasst som ett gammalt dass. På jobbet alla dar i veckan. En till två lektioner. Man får ta det man får. Sa flickan. Idag ska jag träffa mina fyra bröder hos en av dem i Malmö. Ska snackas arvet efter morsan som dog i påskas. Inte så kul snacka om det kanske men måste ju göras. Träffas inte så ofta så lite fika o ett snack kan ju vara najs. Såg Jerry W på tv igår. Gillade honom fr början. Verkade alltid sympatisk. Han saknas idag. Han hade en egen stil. Få har det idag. Alla låter likadant. Än en gång kpd!
×