Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

felix-d

Admin
 • Innehållsräknare

  26
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

felix-d senast vann den dag 27 november 2017

felix-d hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

Om felix-d

 • Placering
  IDG Utveckling

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte
 1. Hur svarar man i den här tråden?

  Oklart varför man kunde starta nya trådar där, kanske att det blev så av misstag sedan tidigare tillbaka. Nu ska man inte kunna starta nya trådar längre.
 2. Hur svarar man i den här tråden?

  Hej, Tråden är startad i forumet Gammal låtkritik https://forum.studio.se/forum/21-gammal-låtkritik/ som är stängt för svar. Därför gick det inte att svara på. Det står i forumets beskrivning:
 3. Ännu en tråd som det inte går att svara i.

  När någon laddar upp en låt postas det automatiskt en tråd i forumet "gammal låtkritik" under kategorin som den aktuella låten har, tex "Pop/Country" som i fallet med låten "Klaustrofobi" tex: Låtskriveri > Gammal låtkritik > Pop/Country > Klaustrofobi Forumet "gammal låtkritik" är stängt att posta i av anledningen att man bara ska kommentera direkt på låten, vilket gör det hela lite förvirrande. Därför stänger av funktionen att det automatiskt postas en tråd i forumet när någon laddar upp en ny låt. Ni kan fortsätta kommentera direkt på låtarna som tidigare. Tex: Hem > Låtar och filer > Pop/Country > Klaustrofobi
 4. Ännu en tråd som det inte går att svara i.

  Hej! Anledningen till att det inte går att svara på vissa inlägg är för att de ligger i forumet "gammal låtkritik" som låst för medlemmar att posta i sedan tidigare, av just den anledningen till att man kan kommentera på två olika ställen: 1. Kommentera direkt på själva låten/filen (tex: https://forum.studio.se/files/file/14940-klaustrofobi/ ) 2. Kommentera på ämnet som skapas upp när en ny låt läggs till (https://forum.studio.se/topic/113750-klaustrofobi/) (Går inte att svara på i nuläget) Jag håller med om att det blir lite förvirrande att det skapas upp en ny tråd som inte kan svaras på. Den enklaste lösningen vore att stänga av den automatiska postningen helt enkelt. Men skulle ni hellre föredra att man INTE kan kommentera direkt på låten (alt 1) och att man istället enbart kommenterar i forumämnet (dvs alt.2)?
 5. Sajtproblemen under söndagen

  Hej, Vi hade problem med driften av sajten under söndagen och specifikt filservern där filerna låg. Vi behövde kopiera över alla filer till en ny filserver vilket tog fler timmar eftersom det gick långsammare än vanligt. Nu ligger alla filer på den nya servern och sajten fungerar som den ska igen. Hoppas ni hade en bra söndag trots detta och vi beklagar problemen med forumet! Vänligen, Felix IDG Utveckling
 6. Reflektion gällande uppdateringen av forumet

  Kul att du gillar de nya funktionerna. Jag gillar också nya editorn m.m. Tack för buggrapporten och felsökningen. Att editorn inte fungerade sist berodde på en redirect som slog fel och som sedan cachades av webbläsaren. Nu har vi uppdaterat den aktuella filen med en ny url så att ni ska få rätt fil. Trevlig helg allihopa!
 7. Reflektion gällande uppdateringen av forumet

  Hej Neosus, Kan du prova att rensa cachen/cookies i webbläsaren och se om det fungerar igen? Ligger oftast under [Settings > Privacy > Clear Browsing] Data eller liknande. Det kan variera mellan webbläsare och enhet. https://www.wikihow.tech/Clear-Your-Browser's-Cache-on-an-Android
 8. Reflektion gällande uppdateringen av forumet

  Tack för responsen! Jag la in en nu emoticon nu för att kunna ge tumme upp på era inlägg
 9. Reflektion gällande uppdateringen av forumet

  Hej! Tack Jon för inlägget och återkopplingen. Jag vill också tacka medlemmarna här för den feedback ni skickat in tidigare i samband med uppdateringen av forumet, och visat tålamod. Jag beklagar jag de fel som uppstått i samband med forumuppgraderingen och driften av sajten. Uppgraderingen av forumet är klart sedan tidigare, men vi jobbar vidare med att optimera driften och att sajten ska fungera ännu bättre framöver. Vänligen, Felix IDG Utveckling
 10. Uppdatering av forumet på gång under veckan!

  Hej! Här kommer en kort uppdatering om forumet: Vi har löst tidigare fel med inloggning samt de serverfel som uppstod och jobbar på att optimera forumet framöver. Under dagen hade vi ett tillfälligt "cookie-fel" för inloggade men det är också löst nu. Jag beklagar detta om ni stötte på det problemet. Vänligen, Felix IDG Utveckling
 11. Uppdatering av forumet på gång under veckan!

  Tack alla för era felrapporter. Flera av felen som ni stött på har varit relaterade till driften, eller en kombination av driften och den nya forummjukvaran som varit svåra att felsöka. Vi har gjort en del justeringar och jobbar vidare för att det ska bli stabilt och bra. Jag återkommer med mer info om det framöver och jag beklagar att forumet inte fungerat så bra.
 12. Uppdatering av forumet på gång under veckan!

  @beyondish @Die Hard m.fl. Vi har gjort en del justeringar nu och jag tycker inloggningen fungerar bra nu. Loggas ni fortfarande ut eller fungerar det bättre för er också? Tacksam för svar!
 13. Uppdatering av forumet på gång under veckan!

  Hej igen! Tack för ert fortsatta tålamod, och jag beklagar att det inte fungerar så bra. Vi jobbar på att få det mer stabilt. Vissa sakar dyker ju tyvärr bara upp först när sajten är live, trots att vi testat innan.
 14. Uppdatering av forumet på gång under veckan!

  Tack för feedbacken och tålamodet alla! Jag håller på att felsöka inloggningsproblem m.m och återkommer i här i tråden när jag vet mer.
 15. Uppdatering av forumet på gång under veckan!

  Hej och tack för respons och feedback, det är värdefullt att höra. Det är några saker kvar som ska in på forumet och jag kommer fortsätta med det under nästa vecka. Om ni har önskemål på listningar som saknas kan jag se om det går att lägga in på tex startsidan. Sen är det en del saker som fortfarande byggs om och indexeras i bakgrunden vilket kan ta några dagar innan det är klart. Så forumtrådar m.m kan se lite konstiga ut tills det är klart. Ha en fin helg alla!
×