Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Kaffekopp1

Medlem
 • Innehållsräknare

  23
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Kaffekopp1

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Kontaktvägar

 • Hemsida
  https://soundcloud.com/bottleup

Senaste Profilbesöken

1 761 profilvisningar
 1. Har du flyttat på sylenth1 filen eller gjort någon ominstallering?
 2. Låter bra, som candybag sa, jag hade också gärna försökt mixa fast helt förutsättningslöst.
 3. Kaffekopp1

  feedback :D

  Allt är väldigt överkomprimerat, pianot i refrängen behöver nog stereobreddas lite och kicken behöver sänkas.
 4. Kaffekopp1

  [Feedback] Future House

  Låter bra! Försök kompressa och EQ:a basen lite så att den sticker ut lite mer, i "droppet" så försvinner basen bakom leaden. Skriv om du vill samarbeta någon gång!
 5. Allting låter överkomprimerat och översidechainat, försök fixa det. Det låter som du har någon konstig effekt på sången eller så är sången väldigt dåligt inspelad.
 6. Kaffekopp1

  ny på forumet men inte ny inom musiken

  Stutter effekterna kan du göra i typ grossbeat, men delay, reverb och distortion finns i fl studio som pluggar och reverser kan du göra själv genom att sampla ljudet och trycka reverse.
 7. Kaffekopp1

  ny på forumet men inte ny inom musiken

  Välkommen! Varför vill du spara till illiform glitch 2? Mitt tips är att försök lära dig göra de olika effekterna som finns i glitch 2 utan att använda dig av glitch 2. Är ditt mål att bli professionell på fl studio 12 producer edition så är en bra start att försöka lära dig efterlikna olika effekter och ljud genom att skruva fram dem själv. Lycka till!
 8. Kaffekopp1

  Feedback önskas!

  Låter som en bra idé! Tänk på att sänka melodiljudet och EQ:a bort lite av de höga frekvenserna, sen bör du också sänka hihats, shakers och eventuella cymbaler då de är mycket starkare volymmässigt. Försök bygga låten runt sången och inte tvärtom! Fortsätt med denna, det kan bli bra!
 9. Du har väldigt mycket sidechain i hela versen och det blir lite jobbigt att lyssna på. Sen finns det en del mixning att fixa till i refrängen, där är väldigt mycket diskant, kicken måste höjas samt så måste snaren och cymbalerna sänkas. Lycka till!
 10. Kaffekopp1

  feedback :D

  Det låter inte som att allt är i rätt skala och är lite jobbigt att lyssna på eftersom både white noise men även ackord och melodi inte är ordentligt EQ:ade. När ljudet "stryps" som det gör flera gånger i denna slingan, alltså att det låter som det ska vara högre men ljudet istället sänks då har man använt för mycket kompression, du borde se över kompressorn och EQ:a en del i sångbiten. Sen låter melodin enformig men fortsätt bara öva! Lycka till!
 11. Kaffekopp1

  ny låt/ tacksam för feedback :D

  Jag antar att du har en limiter eller liknande på masterkanalen och den komprimerar (trycker ihop) låten för mycket.
 12. Kaffekopp1

  Tired

  Varm och härlig gitarr!
 13. Kaffekopp1

  Hur låter detta? Är jag helt ute och snurrar?

  Jag brukar inte lyssna på metal så jag vet inte riktigt hur mixningen ska låta men jag fick för mig att kicken var väldigt hög (i volym) och att gitarr melodin borde höjas för att den "försvann" lite. Annars lät det väldigt bra!
 14. Kaffekopp1

  ny låt/ tacksam för feedback :D

  Idén är bra! Allmänt känns låten överkomprimerad och syntharna behöver stereobreddas och EQ:as en del. Det finns en del saker som behöver lösas med EQ. Lycka till!
 15. Jag tycker där är för mycket sidechain på pianot och ljuden fungerar inte riktigt tillsammans, annars låter det som en bra idé.
×