Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Abyssal

Medlem
 • Innehållsräknare

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Abyssal

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1986-02-12

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. När vi ändå är inne på shreds.. En av mina favoriter
 2. Abyssal

  Entering Valhurst

  Okok, antar att det är CCC du har köpt? Låter som sången kommer från Voices of Passion i alla fall. Har nämligen kikat och vart interesserad av CCC, så är kul att höra vad folk kan göra med den. Tror inte jag kommer få några bra resultat dock, kan ingenting om orkestrar och dess instrument.
 3. Tack allihopa! Ser man på!
 4. Abyssal

  Entering Valhurst

  Kul att höra. Vad använder du för pluggar för just trummor?
 5. Tack allihopa! Vilket härligt välkommnande. CSVU.
 6. Abyssal

  Monokompatibilitet

  Okej, då förstår jag! Tack.
 7. Hej! Även om jag redan postat lite så tyckte jag det var dags att introducera mig själv. Jag är 28 år gammal, heter Karl och bor i Götet. Jobbar med shipping om någon skulle vara interesserad av det, hehe. Gällande musiken så är jag endast en hobbymusiker. Skulle absolut vilja jobba med det fulltid, men har inte kommit så långt ännu. Möjligtvis någon gång i framtiden, men åren springer ju iväg.. Jag spelar gitarr i ett rock/metal-band, men spelar även trummor och bas på fritiden. Producerar lite egna grejer (allt ifrån metal till house till kass filmmusik) och försöker nu lära mig lite mer angående produktion för att kunna spela in en EP åt bandet. Hoppas jag kan få en spark i baken genom att läsa här på forumet! Om någon undrar något är det självklart bara att fråga. -Abyssal
 8. Abyssal

  Entering Valhurst

  Glömde posta i din förra tråd om remastern.. trots att jag sa att jag skulle göra det efter jobbet, hehe. Men tycker du har fått till mastern bra nu, klar förbättring. Basen är lagom och även fyllig. När det kommer till själva låten så tycker jag den är skit fräck! Som en gammal dataspels-nörd så har sådan här "episk" musik en viss plats i ens hjärta. Kan inte skriva sånn här musik själv trots att jag försökt, så jag vet att det är mycket svårt. Du har fått dig en ny prenumerant på din Youtube-kanal, ska bli kul att höra mer. En fråga bara, har du skrivit alla slagverk själv eller har du använt/utgått ifrån loops av något slag?
 9. Abyssal

  Glowing Hills

  Håller med överstående att detta skulle kunna passa i en TV-serie. Men tycker inte du är helt fel ute med TV-Spel! Skulle absolut kunna tänka mig denna i ett äventyrsspel, antagligen för lite yngre åldrar. Zelda får jag fram i huvudet, framförallt vid 1:53! Bra jobbat.
 10. Abyssal

  Studioforum hjälpte Avicii

  Haha, underbart!
 11. Abyssal

  Monokompatibilitet

  Kanske en dum fråga, men är endast en hobbymusiker. Varför skulle man vilja ha en mix i mono?
 12. Är återigen på jobbet och har bara tillgång till ett par kassa lurar här. Skall försöka hinna med att lyssna när jag kommer hem.
 13. Abyssal

  Melodifestivalen 2014.

  Den enda låt som vart en riktig hit sedan Björkman tog över är ju i stort sett Euphoria. Sen gillade jag personligen The Worrying Kind med The Ark, men det är i stort sett det ända Björkman lyckas med enligt mig.
 14. Lyssnade hemma i mitt riktiga system nu, och i mina öron låter det som lite för mycket bas. Men jag är ingen expert på detta, så kan mycket möjligen ha fel. Men där har du vad mina öron rent spontant säger. Det är inget stort problem, bara möjligtvis lite. Möjligtvis att andra kommer säga annorlunda.
×