Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Kabonas

Medlem
 • Innehållsräknare

  21
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Kabonas

 • Placering
  Medlem
 1. Kabonas

  Utbildningar i Göteborg

  Hur gick det för dig Mrpontusbogren? sökte du in till Musik- Och Ljudproduktion i Göteborg? Är själv sugen på att söka in där, men har inte hört så mycket om den !
 2. Kabonas

  Tips på utbildningar i musikproduktion

  Bumpar denna tråden lite .. Någon som har gått Digital Ljudproduktion på BTH? Låter trevlig. Hade gärna utbildat mig med ljud som inriktar sig på spel och film, vilket BTH verkar göra.
 3. Kabonas

  Säljes : Eleven Rack

  Säljer mitt Eleven Rack i fint skick! Pris: 3500 eller högstbjudande
 4. Kabonas

  Tonmeister i Köpenhamn?

  Tjena! Har letat runt om det finns några goa utbildningar (Ljudteknik) i närheten av Skåne, men hittar inget spännande. Jag hittade till sist en 3årig utbildning i köpenhamn, den heter " Tonmeister " . Är det någon av er här på forumet som har gått där? Eller kanske känner någon som har gått där? Hur är utbildningen? http://english.dkdm.dk/Studies/Studying-at-the-Academy/Departments/Tonmeister
 5. Bumpar lite halvt. Har nu sökt in till Piteå som förstahandsval! Tänkte höra med dig ifall ni fick möjlighet att lära er arbeta med post produktion? Har blivit väldigt intresserad av att arbeta med ljud till film. Hade varit kul om den möjligheten fanns på Piteås utbildning .
 6. Kabonas

  Hjälp med basproblem i studio!

  Hej! Jag har byggt mig en liten projektstudio som jag har placerat ut lite absorberingsplattor efter att ha läst lite på nätet hur man bör placera dem. Rummet i sig är ganska litet ( ca 4x4m) och lågt i tak, ganska dött ljud där nere. Problemet är att när jag kör igång musik så börjar basen att "vobbla" och vibrera med några ms efterklang på vissa toner, vilket är jäkligt störigt. Jag har skruvat i mina Genelec 8020 i vanliga mikrofonstativ. Jag börjar misstänka att det är dem som vibrerar ner i marken och skapar den jobbiga basen. Kan det vara så enkelt? Eller behöver jag basfångare även fast rummet i sig är ganska dött och torrt? Bifogar bild på stativet jag har mina Genelecs på. Tack på förhand.
 7. Härligt svar! Är riktigt pepp. Minns du hur det var med intagning? Gjorde du provet? Eller kom du in på Gymnasiebetyg / Högskoleprovet ?
 8. Kabonas

  Apogee Duet 2 Säljes!

  Hejsan! Säljer mitt Apogee Duet 2 som är i fint skick. Kan skickas. Kan även tänka mig att byta mot ett Avid Eleven Rack .
 9. Hej! Efter 3års Gymnasial utbildning inom Ljudteknik och några års soffliggande så vill jag börja plugga. Helst av allt vill jag komma in i Piteå då jag bara har hört gott om deras utb (Ljudteknik) . Saken är att jag aldrig pratat med någon som faktiskt har pluggat där.. Finns det någon i detta forum som har gått där? Hur var utbildningen? Vad gör ni nu? Hade varit kul å veta lite mer om själva utbildningen än vad jag hittat på nätet..
 10. Kabonas

  Producent söker sångare/sångerska

  Hur pass långt snackar vi? Vår idé är att kunna ut och göra liveperformance ihop också. Tanken är väl att starta ett band, men vi vill först och främst få all sång inspelad på allt material vi har, sen kunna ut och marknadsföra och spela
 11. Kabonas

  Producent söker sångare/sångerska

  Tack för era inlägg! Låter jättebra det ni har skickat. Men söker främst en pop/rock sångare! Får gärna bo i Skånetrakten då vi kommer att vilja lägga ner tid att spela in sång tillsammans med dig. Vår plan är att även starta ihop en grupp så att vi kan ut och köra live. Känner ni, eller känner ni någon som ni tror är perfekt för oss? Skriv gärna till mig då!
 12. Hej! Vi är två grabbar från Kristianstad som skriver och producerar ofantligt mycket musik, men vi har ingen som kan sjunga på låtarna. Det vi söker nu är en kille eller tjej i skånetrakten som är sugen på att lägga vocals till musiken vi proddat. Vi skriver mestadels mainstream pop/rock. Är det någon som känner sig intresserad så får ni gärna höra av er till mig här på forumet!
 13. Kabonas

  Ljudteknik Utbildning i Göteborg

  Gammal tråd, men lånar den lite .. Såg att Högskolan för Scen & Musik i Göteborg har en Konstnärlig kandidatutbildning i Musik- och ljudproduktion, 180 hp http://hsm.gu.se/Utb...-ljudproduktion . Någon som har gått där? Hade varit intressant å veta hur den utbildningen är. Hade varit nice att plugga i Götet .
 14. Kabonas

  Native Instruments - Strummed Acoustic

  Ja, men det verkar som det bara finns förprogrammerade rytmer och ackord. Kan inte precis färga något. Slår jag in på keysen så blir det kaos. Ena tangenten är mutat slag, andra är ett helt Cdur. Jag kanske bara är för grön på pluggen..
×