Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Lindari

Medlem
 • Innehållsräknare

  41
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Lindari

 • Placering
  Medlem
 1. Lindari

  Audioeditering

  Ser ut som att det ligget i en "Folder". Så om du dubbelklickar på det du limmat ihop så kommer det upp med alla filer i mappen så kan du fade:a allt separat.
 2. Lät som en bra grej, faktiskt.
 3. Tjao! Hur brukar ni göra för att förbereda en låt för livebruk? Låt oss säga att det enda som ska framföras på scen är sång och alla andra element håller låten med. Hoppas det är något som någon eller några är sugen på att diskutera. Tack på förhand!
 4. Lindari

  RME RayDAT, vad välja för ADAT kort?

  Har inte sagt något om att mixa analogt. Var du som påstod det. Patchbay har jag. Nu är det främst Ljudkort jag ska köpa in.
 5. Lindari

  RME RayDAT, vad välja för ADAT kort?

  Det skulle nog gå. 2x 1176, 1x Distressor, SKnote RP6, DBX 166, what not. Har mer på G också. Jag är kär i analog utrustning och därför vill jag inte gå vidare till 100% Digitalt. Är upplärd med analog utrustning och de är det som för hela grejen att kännas på riktigt.
 6. Lindari

  RME RayDAT, vad välja för ADAT kort?

  Stämmer. Tänkte lite för snabbt och sent när jag skrev detta. Varför mixa analogt? Ja, varför ska jag inte använda de analoga burkar jag har? Var precis AD/DA jag letar efter!
 7. Tjao! Nu när jag inte har tillgång till riktig studio längre så är det dags att bygga upp en hemmastudio för mixning(främst). Behöver inte ha direkta inspelningsmöjligheteter. Tänkte köra på ett RayDAT kort från RME men då är frågan... Vad ska jag välja för AD/DA-kort? Enda möjligheterna jag behöver är att jag ska kunna köra analog hårdvara som Kompressorer och EQ osv, så jag behöver tillräckligt med in- och utgångar för detta. Hoppas ni har lust att ge era åsikter. Tack på förhand!
 8. Lindari

  EQ Frekvenser som kan behöva "cuttas"

  Om du är ny med att använda EQ så kom ihåg att vara försiktig. Lyssna noga, Bypass(vart det någon skillnad) och fortsätt efter det.
 9. Lindari

  Uppdaterad: Focusrite 18i20 och Focusrite Forte

  Ja, dum som man är! Kollade såklart inte dagens pris. 3250:-?
 10. Hej! Har ett Focusrite Forte som bara ligger, inköpt för ungefär ett år sedan på Thomann för 4000:-. Använt det ett tag, fungerar utan problem. Repfri och fungerar utmärkt. Har också ett 18i20 från Focusrite. Detta köpte jag i början på Januari på 4Sound för 5000:-. Detta kortet är knappt använt, plockat upp det och sen har det varit med kanske 3-4 gånger. Nu säljer jag de båda för att jag ska köpa ett annat kort. Skulle vilja ha ungefär 2000:-(kan förhandlas lätt) för mitt Forte och iallafall 3500 för mitt 18i20, då det är så pass nytt, helt repfritt och knappt inspelat. Har originalkartonger till de båda. Bud fungerar också, men jag förbehåller mig rätten till att sälja till vem jag vill! Tack på förhand! Hampus
 11. Well, iLok till Pro Tools och div. Wavespluggar är ju större än denna dongel vi har idag till Cubase-licensen, liksom. Iofs har jag det sittande i min Mac Pro, men om det är något jag skulle vilja ha är att man skulle kunna ställa in så att man inte behöver ha stickan i vissa datorer, bara första gången vid uppstart typ.
 12. Lindari

  Redo för mastring? TRH - The sinister unknown

  Jag skulle jobbat lite mer på trummorna. Tycker det är väldigt mycket mumble i pukorna(skräp i low, low-mid).
×