Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

pme

Medlem
 • Innehållsräknare

  3 128
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  16

pme senast vann den dag 12 november 2017

pme hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

102 Excellent

2 följare

Om pme

 • Placering
  Utan tvivel är man inte riktigt klok.

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

154 675 profilvisningar
 1. ... och där drogs pluggen ur

  Enligt musicradar har de köpt calkwalk med alla rättigheter. https://www.musicradar.com/news/bandlab-rescues-cakewalk-from-gibson
 2. SD 2 och SD 3? (och EZDrummer?)

  Själva pluiginen är en ganska liten del, det är ljudbiblioteken man vill åt. Och även SD2 har bibliotek som inte ingår i SD3 men det ser man ganska lätt i deras online installer.
 3. ... och där drogs pluggen ur

  Får de med sig några rättigheter till det cakewalk?
 4. Gibson går mot konkurs

  Gibsons problem blev väl allmänt kända när de lade ner Cakewalk. Nu är gibson betydligt med än bara gibson les paul. Naturligvis också epiphone, men även KRK,TEAC. Men det är inte så troligt med en konkurs direkt. Först blir det nog en rekonstruktion. (Chapter 11) Och då har kinsernar chansen att köpa bolaget, sedan blir det orginal gibson made in china.
 5. Slot absorbent

  Jag skulle rekommendera att du mäter för att se vilken mode som behövs fixas. Inga diagonal moder är med i din lista. Andra moden på längden kanske är värre och jag antar att du bygger din absorbent på kortsidan, dvs mot längd moden.
 6. Blir det mer än glass pengar för 4000 timmar?
 7. I cubase kan man justera crossfade en hel del. Tex hur kurvan ser ut för att ta in/out signalen om det är överlapp, är det gap så behöver man kanske dra ut lite och ha en fade in.
 8. Ljudbrus i inspelning

  Izotope RX brukar väl vara den som folk tycker är bäst. Sonnox och waves har några programvaror för det också. Men det är nog RX som du ska börja titta på.
 9. Polarpriset till Metallica.

  Inte riktigt min musik, men det är kanske värdiga pristagare. Själv skulle jag vilja se jean michel jarre och john williams som pristagare. John williams börjar dessutom bli till åren så det är dax!
 10. Slate Digital -VMS

  Det håller jag inte alls med om. Det är viktigt ur hållbarhets synpunkt. Finns det några lösningar som kommer att paja lätt, tål den att användas? Kommer det att gå att laga den? Om det är ganska dyra prylar så jag vill i alla veta att det inte är en slit och släng mojäng.
 11. Slate Digital -VMS

  Snacket är över toppen även för amerikaner och de är betydlig vanare med säljare som brer på ordentligt.
 12. Cubase 5

  Steinberg har gamla versioner på sin web men har ingen äldre än 7:an kvar. Men man ska visst få länkar per email om man frågar. Ganska idiotiskt tycker jag speciellt som de vill att man ska köra allt som download.
 13. Waves i nytt samarbete med Andrew Scheps

  Att glänsa är nog bättre än att avsiktligt paja för konkurrenter. Fast jag tror nog mest att det beror på begränsningar i waveshell.
 14. Waves i nytt samarbete med Andrew Scheps

  Bara waves plugins? Fungerar det inte med alla?
 15. lowcut/eq på elbas?

  Är det en analog inspelning så blir det alltid en low-cut. Även om man inte vill påverka det hörbara så kan man plocka bort allt under 20 Hz. Tex med en 18db low cut vid 15Hz. Den bruka dessutom komma in tidigt i kedjan så att det inte kan störa kompressor osv.
×