Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

pme

Medlem
 • Innehållsräknare

  3 193
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  17

pme senast vann den dag 31 Maj

pme hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

104 Excellent

2 följare

Om pme

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

166 349 profilvisningar
 1. Lite intressant är det allt. Folk vill bort från något, det är inte det andra som lockar i sig. Man är bara så missnöjd att man tror att annat är bättre... Snabbhet brukar vara Linux starkaste sida, men kräver också mycket av sina användare för att komma till sin rätt. Men det brukar se ganska taffligt ut...
 2. Vi lär väl få vänta ett tag innan vi kan köra våra kommersiella plugins på arm linux. Är det aarch64?
 3. En perfekt controller för hemma studion med tight budget!
 4. Ingen programvara är bugfri. Men att inte göra något åt dem är illa. Och även om de ofta har kvaliteter i ljudbehandling så finns det mycket kasst i deras programmering och design.
 5. Ser man på forumen så verkar det blivit mycket värre med tvåan. Folk verkar vara inne på att de skulle behöva separera dem ordentligt. Nu får alla "betala" tiden det tar för att ladda alla plugins även om man bara har någon enstaka. Och bugrättningar sysslar de inte med på slate.
 6. pme

  In-Ear-hörlurar vid inspelning?

  Ok, jag förstår. Då är svaret ja.
 7. Inte ett moln, så långt ögat kan nå, inte en droppe regn, på flera dar. Med en glass i min mun, och sandaler av plast, går jag i solen och tänker på dig. Ljusblåa dagar, seglar förbi. Sommaren är torrt, det mesta torkar bort. Men nu är den här, så akta dig, solen svider idag. Branden kommer snart, det går med vindens fart. Så lyssna på mig, solen svider som fan i idag. Vattnet är varmt, det mesta torkar bort. Jag sitter i skuggan, läser gårdagens blad. Snart är det dags, för ett dopp i det blå, få bort sanden mellan tårna, och svalka min kropp. Ljusblåa dagar, seglar förbi. Sommaren är torrt, det mesta torkar bort. Men nu är den här, så akta dig, solen svider idag. Branden kommer snart, det går med vindens fart. Så lyssna på mig, solen svider som fan i idag.
 8. Jag tror att Steinberg tänker sig att det inte behövs någon specifik plugin då det är tänkt att du ska använda editeringen direkt i cubase med tex warp tool.
 9. pme

  Studiobygge - Streaming.

  Sitter du reden med en AT2020 och inte är nöjd med den så kommer du förmodligen inte heller vara nöjd med en NT1. Ingen av dem är dåliga mickar, och är ganska lika varandra i grund karaktär.
 10. Innan du pillar vidare ta en backup! Har du fått ransomware så kommer den att kryptera dina filer. Det är därför viktigt att inte köra vidare på den gamla datorn. Se till att labba med kopian och kör den readonly.
 11. Innan du gör något annat se till att ta en riktig rå backup av dina diskar. Bootsektorer brukar inte gå sönder av sig själva, men de är en populärt tillhåll för virus och annan malware. Ett gammalt klassiskt problem är batteriet på moderkortet tar slut och datorn tappar uppfattning om tid och rum. (Och settings som tex boot ordning)
 12. pme

  In-Ear-hörlurar vid inspelning?

  Behöver man bra ljud vid inspelning? Jag brukar alltid vara mer orolig för läckage. Och det brukar lösas med att man har gjutna höljen till några bra. Tex shure. Bellman/symfon tillverkar dessa i sverige för de stora hörlurstillverkarna. Det är inte billigt, men inte heller orimligt dyrt i alla fall inte för proffs.
 13. DT770 är en bra lur att ha i studion. Men för ren mixning så är DT880 eller DT990 bättre, men de är inget vidare för tracking pga att de läcker. De låter bra och är framför allt bekväma så man kan sitta med i timmar, det jag inte med moderna sennheiser men gamla som HD414 fungerar bra men de går tyvärr inte att köpa längre och de har inget motsvarande idag.
 14. pme

  Forumdöden

  Vad har du använt fär ljudkort/preamp?
 15. pme

  Forumdöden

  Verkligen. Inte alls vad jag väntat mig av en radio-voice mik.
×