Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Jopol

Medlem
 • Innehållsräknare

  21
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

Jopol senast vann den dag 1 mars

Jopol hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Jopol

 • Placering
  Medlem

Senaste Profilbesöken

892 profilvisningar
 1. Jopol

  Datorkrav

  Absolut inget fel på Ableton. Massivt paket. Kör Studio One själv, men provade Ableton litegrann. Kunde inte riktigt komma överens med arbetsflödet.
 2. Jopol

  Datorkrav

  Vidare kan man ställa kostnader mot varandra. För hela FL-studio får du betala ca 7000:- För Logic betalar du ca 1500:- för hela. Vidare inbillar jag mig (baserat på erfarenhet av 14-åringar i exakt samma sits) att grabben vill ha just FL studio av helt fel anledning. (Ingen disrespekt avsedd). Alla youtube hjältar använder ju det.
 3. Jopol

  Datorkrav

  Min poäng är att version 20 är den första versionen med nativt OS X stöd. Det syns också tydligt i tech-supportforumet där många problem rapporterats sen den släpptes 25 feb, bla trasiga MacBook högtalare är återkommande. Inte alls konstigt med barnsjukdomar, men jag skulle vilja ge rådet att istället installera Windows på macen och köra windowsversionen. och det är inte så att ver 12 följdes av 13,14...19. Ver 12 är den förra versionen. Tillägg: Baserat på egna liknande erfarenheter och långvarig it-kompetens vill jag tom gå så långt som att direkt avråda från denna Mac-version. Men det är inte jag som bestämmer.
 4. Jopol

  Datorkrav

  Helt rätt. Var tvungen att gå in och kolla själv nu och tänkte precis lägga en länk till informationen du själv hittat men inte helt framme än tydligen om du läser längre ner. https://support.image-line.com/action/knowledgebase?ans=114
 5. Jopol

  Datorkrav

  Jag kan förstå den, men var dock medveten om att FL studio är optimerat för Windows-miljö. Den Mac-version som finns körs i en virtuell Windows-miljö på Mac, något som förmodligen påverkar prestanda och stabilitet.
 6. Jopol

  Datorkrav

  Vad gäller hårdvaran så har jag inget att tillägga övriga inlägg. Vad gäller mjukvaran så är det lite beroende på hur inbiten han förefaller. Är detta något du tror han kommer fortsätta med eller är det något övergående intressse? Är det ihållande skulle jag köpa Logic Pro X åt honom (finns på App Store för $199). Det har stora likheter med GarageBand och han kan även importera sina projekt från GB till Logic. Det är ett mycket prisvärt program som innehåller alla pluggar och instrument han kan tänkas behöva för en bra tid framöver. Var dock beredd på att hela biblioteket (som man laddar ner efter installation av grundprogrammet s a s) utgör ca 50 GB data. Så det behövs utrymme på hårddisken. Lycka till
 7. Jag saknar bas/botten. Tycker det låter väldigt tunt. Hör en kick och sen bara en massa diskant. Väldigt lite mellanregister. Kan vara något att kolla på. Lyssnar i ett par Sennheiser PXC550
 8. Jopol

  En tonsatt dikt om miljöförstöring och klimatångest

  Analog rap = swag. 👍
 9. Absolut Jag tycker du ska prova den där rösten i en ackustisk låt, eller en låt med mer gung, typ nån tropical variant eller nåt. Tror det skulle kunna funka bra. Lycka till med kreationerna
 10. Inte min musik direkt, så jag kanske inte vet vad jag pratar om. Men jag tycker sången och låten har helt olika energi, som att de inte hör ihop. Sången tycker jag är bra, skön grundton. Uttrycket är mer åt det känsliga och melankoliska hållet, medan låten känns hård, kall, känslolös och odynamisk. I övrigt tycker jag låter det väl som vilken sån typ av låt som helst. Inget speciellt s a s. Därmed inte inte heller dålig av sitt slag antar jag . Jag vet som sagt inte hur det egentligen ska låta i den här genren. Jag går bara på vad jag hör, oavsett genre. Men bra jobbat.
 11. Denna låten var riktigt skön.
 12. Han fick inte många syl i vädret vid CLA intervjun.
 13. Jag gillar soundet på guran.
 14. Hej alla, Eftersom jag suger på sång och har en förmåga att hindras i mitt låtskapande pga bristande förmåga att skriva texter så tänkte jag nu prova på instrumental musik och se hur det lirar. Själv tycker jag naturligtvis det låter bra. Medryckande och melodiskt, men jag vill gärna höra er feedback på denna bifogade låt. I alla avseenden egentligen. Av erfarenhet vet jag att det jag själv hör I mina egna kreationer inte nödvändigtvis är sant. Det kanske inte sitter ihop som det ska. Det kanske fattas nåt som jag inte hör, etc. Ni förstår. All feedback är bra feedback. Brutal ärlighet uppskattas med värme. Tack.
×