Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

magnus83

Medlem
 • Innehållsräknare

  844
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  11

magnus83 senast vann den dag 8 juli 2017

magnus83 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

44 Excellent

1 följare

Om magnus83

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Lysekil

Senaste Profilbesöken

10 714 profilvisningar
 1. Slate Digital -VMS

  Är grymt sugen på att köpa den. Dom klipp jag har hört låter väldigt bra. Meeeen, det är så mycket annat man också vill ha.... 😎
 2. Glöm inte att koppla bort "cab" i ampsim om du ska använda en högtalarimpuls efter. Annars blir det tårta på tårta. ☺️
 3. Bästa gitarreffektsprogram för tungt ljud?

  Hehe, nix spelar inte på en Hello Kitty gura. Är bara en bild jag snodde från nätet. Tackar Damien! Ja Mercuriall låter förvånansvärt bra faktiskt. Angående sången så är det två lead pannade 30L och 30R, sedan åker dom in i en gruppkanal där det är kompressor, eq, en deesser och lite reverb och delay. På "körerna" är det samma, fast lite annorlunda eq och pannade 40L och 40R. That´s it
 4. Bästa gitarreffektsprogram för tungt ljud?

  Mercuriall finns även. Bygger på en Engl E530 preamp, låter faktiskt helt ok i mina öron. Man kan ladda ner den som demo på deras hemsida, fast med rätt så begränsade möjligheter. Här har jag använt mig av deras demo för att prova lite:
 5. Starta band?? Vi får la se... :)

  Håller med!! Gillar inte sådant här i vanliga fall. Tycker det är bättre när det händer något, när det går undan!! Eller i alla fall när det låter genomtänkt och bra. Vilket inte är fallet här tyvärr. Vi får la se vad som händer och fötter, men jag skulle inte tro att det blir mer än ett uselt och dåligt försök till en tung låt... Well well, skål!!!
 6. Starta band?? Vi får la se... :)

  För ett tag sedan så frågade en gammal vän (bastist...stackarn...) om jag ville vara med och starta ett band. Absolut! Nemas problemas!! Han frågade om jag ville göra ett "arbetsprov" så att säga. Det han ville var att vi ska lira tung och brutal musik!!?? Hur gör man en tung och brutal låt?? Jag har inte en aning! Jag bara chansade och gjorde detta utkast. En annan är ju helt lost när det gäller snäll och vacker musik.... Det har vart massa långa semestrar och grejor ivägen så det har tagit sin runda tid. Men när jag pratade med honom för ett par dagar sedan så lät han positivt negativ? Well, det blir som det blir Ja jag vet...det är ostämt och det är otakt lite överallt, och av någon anledning så har jag mixat melodigurorna i mono!? Vad tycker ni kära forumister? Detta är ju en långt ifrån en färdig låt som ni säkert hör https://soundcloud.com/nestergaard/seth-lat
 7. Perfekt, för jag har oftast aldrig något bra att säga. Passar mig fin fint! 😁
 8. Jag kom på att denna avdelning finns med. Tjohoo! 🐥☺️🐩🤡
 9. Är min PC ras?

  Jag resettade CMOS, men det gjorde ingen skillnad tyvärr. Men nu när jag vart inte i Bios så låser den sig. Jag kan inte göra något. Inga knapptryckningar, inte ens stänga av datorn genom att hålla inte power knappen. Är det moderkortet som börjar ge sig?
 10. Är min PC ras?

  Dom senaste dagarna så har min PC låst sig, allt har fryst, det har inte ens gått att köra ctrl alt delete. Och idag blev det likadant. Men nu så kommer jag inte in på Windows 10 överhuvudtaget efter omstart. Bios kommer jag in på, men det är allt. Jag fick ett felmeddelande när jag skulle starta den. Warning, the previous overclocking had failed... Jag har aldrig överklockat den. Vad kan vara fel? Är det hårddisken? Processorn? Systemdisken är SSD, inte så vansinnigt gammal.
 11. Toontrack Superior Drummer 3 - The Rock Foundry SDX

  Kollade in Nollys GGD nu. Ja du, dom låter ju fantastiskt bra dom med! Nu får jag allt ta mig en rejäl funderare....
 12. Parametrisk EQ hela vägen i bott

  Nu kan inte jag Reason, men det borde inte vara så svårt att automatisera en sådan sak. Är det något sådant här du menar?
 13. Toontrack Superior Drummer 3 - The Rock Foundry SDX

  Nå, vad säger ni som har köpt SD3? Är den värd att slänga lite pengar på? Är sjukt sugen efter jag har hört alla demos på den. Bara det presetet som Andy Sneap gjort gör ju att jag vill köpa. Hörde även ett preset av Mark Lewis som lät om möjligt ännu bättre! Men hur ligger det till, följer preseten med eller måste man köpa till dom?
 14. Melodyne 4, behöver lite hjälp

  Vet inte hur det ligger till med andra DAW. Men i Cubase så om du lägger en VST på insert-plats 7 & 8, så ligger dom efter fadern. Så prova att lägga melodyne på insert 1 - 6.
 15. Era låtar på Spotify?

  Bra låt Levander!! Den satte sig till och med på hjärnan, och jag som inte ens lyssnar på den här genren i vanliga fall
×