Senaste nytt m3
Gå till innehåll

MX3

Medlem
 • Innehållsräknare

  31
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om MX3

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg

Senaste Profilbesöken

1 252 profilvisningar
 1. Programmet du letar efter bör vara Latency Monitor som du gratis kan ladda ner via: http://www.resplendence.com/latencymon Här är bra en guide för audio-optimering. Kapitel 3.2 beskriver hur du använder Latency Monitor för att identifiera problemen. https://support.native-instruments.com/hc/en-us/articles/209571729-Windows-Tuning-Tips-for-Audio-Processing Video-versionen
 2. ... en uppdatering Känner att jag behöver ge en status-uppdatering - Ser grov ut som nedan: #25 på Sweden Top 50 ... #3 på Sweden Viral 50 ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Andra låt på (#2) på spellistan Hits Don't Lie !!!! Även med på större globala spel-listor som: Spotifys Summer Hits ... o s v Tack för supporten!!
 3. Antagligen Freudian Slip eller vaxpropp?
 4. Tack för feedback (Inte jag som skrivit den utan en kompis som varit med och skrivit låten) Släpptes i fredags, ligger nu #49 på Spotify Sverige Topp 50 !!!
 5. Använder ej Reaper - men ett långskott: Bitrate vid export av mastern är annan än bitrate för projektet?
 6. MX3

  Är min PC ras?

  Angående knapptryckningar och ingen respons - om det är ett riktigt gammalt moderkort - efter BIOS reset - kanske du behöver ett tangentbord med PS2-kontakt för att det ska fungera initialt (?) Du kan ju testa olika USB(2)-uttag att koppla tangentbordet till om du inte har något med PS2-kontakt .. För övrigt är det som sagt mycket svårt att hjälpa med så lite info, kan vara moderkortet, kan vara strömaggregatet, kan vara något av minnena som gett upp, kan vara vilken hårdvaru-komponent som helst som är defekt ... Tålamod och att metodiskt testa genom att koppla ur och börja med så få komponenter inkopplade som möjligt och därefter koppla in komponent efter komponent ?
 7. MX3

  Är min PC ras?

  Alldeles för lite info för att gissa, men : Strömförsörjningen sjunger på sista versen? D v s du behöver en ny PSU (?) Du kan ju alltid testa att "resetta CMOS" till att börja med. Hur? Beror på ditt moderkort ... http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3201248/warning-previous-overclocking-failed-system-restore-default-setting.html
 8. MX3

  Era låtar på Soundcloud?

  .. tja varför inte ... 2 av dem
 9. MX3

  Ljud antingen i Cubase eller från datorn

  OK - mer info om din konfig hade ju inte skadat ... Men om du i fliken "Uppspelning" ser några aktiva enheter som hör ihop med "grafikkortet", t ex Nvidia, testa att högerklicka samt välja "Avaktivera" (disable) på dem. De går enkelt att aktivera dem igen man väljer "Aktivera". ( Själv hade jag avaktiverat samtliga uppspelnings-enheter som inte hör ihop med mitt DAW-ljudkort )
 10. MX3

  Ljud antingen i Cubase eller från datorn

  Tja ... då bör du se ditt externa ljudkorts uppspelningsenhet (om det är inkopplat) under fliken "Uppspelning". Högerklicka på denna enhet, och välj alternativet "Ange som standardenhet" samt "OK"
 11. MX3

  Ljud antingen i Cubase eller från datorn

  Ett förslag är att högerklicka på högtalarsymbol-ikonen i Windows-verktygsfältet längst t h. Sedan välja "Uppspelningsenheter" och därefter högerklicka på ditt ljudkorts uppspelningsenhet, samt välja "Ange som standardenhet".
 12. MX3

  Felsökning Laptop

  OK . Då låter det som att det är drivrutinsproblematik - Vilket kan vara vad som helst, beroende på vad som är/inte är uppdaterat på just din laptop. Om man kollar här http://www.toshiba.se/discontinued-products/satellite-s50-b-15f/ så var Win 8.1 förinstallerat på datorn, samt att datorn är uppgraderad till Win 10 enligt dig (av dig ?) - Är alla drivrutiner uppdaterade ? via http://www.toshiba.se/support/drivers/ ?? Om ja ... återstår bara att beta av förslagen för sökträffarna nedan samt hoppas du hittar vad som strular - Det är för många möjliga felkällor för att någon verbalt ska ge dig exakt lösning via din beskrivning av felet: https://www.google.se/search?q=wdf01000.sys+latency&oq=Wdf01000.sys+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4743j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 13. MX3

  Felsökning Laptop

  Har du optimerat "Energialternativen" ? Om inte - följ denna guide noga: https://support.native-instruments.com/hc/en-us/articles/209571729-Windows-Tuning-Tips-for-Audio-Processing Energialternativen startar fr om avsnitt : 4.5. Energy Options ( finns även en video-version: https://support.native-instruments.com/hc/en-us/articles/210264085 ) Konfigurationer med U-CPU:erna, te x 5500U kompromissar mellan prestanda och att optimera batteritiden. Titt som tätt drar systemet ner strömförsörjning till olika komponenter när de anses vara inaktiva, allt från CPU, Ljudkort, mus, nätverkskort e t c berörs av detta. Det kan du ändra på genom att följa ovanst guide.
×