Senaste nytt m3
Gå till innehåll

The Letdwn

Medlem
 • Innehållsräknare

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om The Letdwn

 • Placering
  Nykomling

Senaste Profilbesöken

508 profilvisningar
 • MX3

 1. The Letdwn

  Ljudet klipper så det omöjligt arbeta

  Faktum är att det är precis det jag bestämt mig för att göra - köpa en extern ssd-disk som jag kan jobba från och ha alla musikrelaterade grejer på. Tankar/tips?
 2. The Letdwn

  Ljudet klipper så det omöjligt arbeta

  Disken är 121,12 GB. Har 23,07 GB ledigt. Nä sjukt random alltså. Ingen aning hur jag lyckats få det eller från vilken källa. Känner dessvärre igen MacKepper men kan inte se att jag har skiten på datorn nu när jag kollar?
 3. The Letdwn

  Ljudet klipper så det omöjligt arbeta

  Jag använder Logic Pro X och har nu fått ett riktigt stort problem: Ljudet klipper till den grad att det omöjligt jobba. Jag trodde först att det berodde på att min hårddisk på macen var nästintill överfull så jag rensade undan och har nu strax över 20 gb ledigt på hårddisken. Jag startade om daton och logic men trots detta kvarstår problemet. Vad är grejen? Vad kan jag göra? Känns riktigt surt. Datorn är 100 % (med undantag av att jag lyckats få något aggressivt pop-up som poppar upp ofta) och inte alls gammal så kan knappast vara hårdvara-relaterat. HELP ME OUT! Tack.
 4. The Letdwn

  Lära mig Logic pro X, boktips!

  Sitter och läser recensioner om "Logic Pro X For Dummies" just nu och folk skriver väldigt positivt om den. Känns som den kan vara värd att införskaffa. En fundering jag har är om det faktum att boken skrevs 2014 kommer ha någon form av negativ effekt? Givet att vi snart går in på 2018 och appen kanske förändrats en hel del sedan han skrev upplagan? Musikproduktion är fortfarande musikproduktion men ni förstår nog hur jag tänker, borde jag försöka hitta en mer nyligen skriven bok?
 5. The Letdwn

  Lära mig Logic pro X, boktips!

  Tack för svar. Jag läste också att man senare kan ansöka om att få avlägga Apples test för att få Locig-certifiering om man beställer boken. Dock blev jag frågvis efter lite sökningar huruvida vilken upplaga/bok jag bör köpa? Finns olika varianter vars skillnader jag inte blir klok på. Är som sagt väldigt ny och oinsatt i ämnet så är ute efter en bok ämnad för totalt nybörjare som inte är insatta i de olika begreppen/funktionerna. Med det sagt vill jag lära mig och således inte köpa en upplaga som utgår från att jag redan kan en massa. En annan bok jag hittade är Logic Pro X For Dummies av Graham English (https://www.adlibris.com/se/bok/logic-pro-x-for-dummies-9781118875049). Någon som vet nått om den?
 6. The Letdwn

  Lära mig Logic pro X, boktips!

  Shalloj! Jag använder mig av Logic Pro X men känner att min uppstartskurva går segt och vill därför hitta ett lämpligt hjälpmedel som kommer underlätta mitt lärande i större utsträckning än tex klipp @ youtube. Det jag tänkte höra med er om är ifall ni vet någon bra bok om Logic Pro X (ämnad för nybörjare) som ni kan rekommendera? Hittade en av David Nahmani men känner mig rätt osäker på den. Muchos gracias!
 7. Bugar & bockar! Ölen kittlar dödsskönt i kistan:)
 8. Tusen tack, kaffet är utsökt!
 9. Hej gänget! Jag är en musikintresserad kille från södra Skåne som just nu studerar Music & Event Management vid Linnéuniversitetet. Förutom att lyssna på musik, plugga musik och älska musik så skriver jag egna texter, sjunger & rappar. Jag är tacksam över att ha hittat detta välutvecklade forum och är övertygad om att jag framledes kommer spendera många timmar ihop med er i denna tonsäkra gemenskap. Nu är det så här att jag, riktat till er hip-hop-kunniga, behöver eran hjälp. Jag jobbar för stunden på ett arbete där jag ska analysera svensk hip-hop som genre. Jag skulle därför vilja nå ut till de på detta forum som är kunniga, insatta och intresserade av svensk hip-hop för att få idéer och helt enkelt hjälp på vissa punkter. Problemet är att jag försöker hitta rätt tråd att posta ovan nämnda spörsmål i men hittar inte någon tråd som tycks passa mitt ämne. Jag noterade tråden "Allmänt" men är rädd att mitt inlägg kommer förbises där och möjligen inte snappas upp av den målgrupp jag riktar mig till här på forumet. Någon av er som kan hänvisa mig till rätt/lämplig tråd så jag kan posta mitt ämne utan att stöka till det? Tack på förhand och återigen, kul att vara här! //S
×