Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

stinora

Medlem
 • Innehållsräknare

  0
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stinora

 • Placering
  Nykomling
 1. E ny och behöver hjälp!

  Taaack!!! Det är verkligen perfekt ju!
 2. E ny och behöver hjälp!

  Har du kommit på hur man gör än? Annars - hitta flik där du vill göra ett nytt ämne, typ på startsidan av forumet och sen kan du starta ett nytt ämne inom den fliken!
 3. E ny och behöver hjälp!

  Jg har tänkt på de!!! De är väl båda appleprodukter och vet inte varför men har fått för mig att de har vissa likheter, ska kolla upp de för garageband e ju som en barnlek i jämförelse till logic skulle jag tro så det kan ju va bra att börja med!
 4. E ny och behöver hjälp!

  Jag vet inte om jag kommer skriva så mycket texter.. Är mest intresserad av att göra själva låtarna och melodier o sånt. Men att läsa manualen verkar som en bra början iallafall så får jag ta det därifrån!
 5. E ny och behöver hjälp!

  Tack!! Har inte riktigt råd med de flesta kurser som finns så ska nog ge youtube en chans först, det verkar som att det finns tillräckligt med hjälp där och från manualen, & tack för svaret!
 6. E ny och behöver hjälp!

  Tack för svaret! Du som kan Logic - ungefär hur lång tid tog det tills du var ok på det? Vill få nån slags idé om hur komplicerat det är!!
 7. Behöver lite hjälp! Har velat börja göra musik i flera år nu men kommer ingenvart!!! Det är bara det att jag aldrig lyckats komma igång, är väl en blandning mellan lathet och att det verkar så sjukt avancerat så jag inte vet vart jag ska börja. Ska skaffa Logic Pro & har ett KORGkeyboard att spela på. Har 0% erfarenhet av musikskapande, har spelat musik rätt mycket i mitt liv men aldrig tekniskt, har en massa ideer på vad jag vill göra så blir irriterad på att det aldrig händer! Ni som började med musikskapande lite senare, alltså efter skolåren (jag är 20 år btw), hur kom ni igång??? Och hur lärde ni er programmet ni använder? Är det bästa att betala typ 3000kr för lektioner eller kan man lika gärna lära sig från youtube? Känner inte direkt någon som skulle kunna lära mig Logic annars! Har testat garageband lite när jag gick gymnasiet men de kunskaperna kommer jag inte långt med. :---)/Stina
×