Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Annika Brandt

Medlem
 • Innehållsräknare

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Annika Brandt

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1985-02-12

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Min utrustning
  Papper och penna,

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Annika Brandt

  Kompositör/producent sökes

  Du har PM
 2. Annika Brandt

  Kompositör/producent sökes

  Jag söker lite nytt fräsch samarbete. (Jag är textförfattare) Kompositör gärna med producent kunskaper pga v möjligheten att få ett "bättre" slutresultatet Antingen kommer du och jag skriva egna material eller får du/kan ingå i mitt låtskrivar team, jag har för tillfället 2-3 till i teamet. Så samarbeten kan variera. Musikstilarna, är blandat men pop i olika de slag, country, dansband, rock. Är blandat. //Annika.
 3. Annika Brandt

  Ska jag ansluta till STIM?

  Nej det var inte så jag menade, ditt privata avtal sins emällan gäller inte för att få ut pengar på STIM, för att få pengar via stim, MÅSTE du verkanmäla låten hos STIM, för att få ersättning för låten från STIM.
 4. Annika Brandt

  Ska jag ansluta till STIM?

  Ja men om inte ni fördelar privat, låt oss säga att ha får alla intäkter utbetalat till sig, och att han sedan betalar till sig så . nej mena behöver inte vara ansluten till STIM Men det är STIM som sköter utbetalningar från live framträdande, streaming m.m Så utan stim är risken att du inte får några pengar när din musik spelas. Så för att de ska kunna betala ut till dig så måste de ju veta vem du är liksom. Sedan så för att ki har ett privat avtal mellan er, det i gills ju inte för att du ska få pengar via STIM
 5. Annika Brandt

  kompositörer sökes

  Hejsan jag söker låtskrivare för samarbete. Jag är textförfattare sedan 2003. Jag är generellt intresserad för samarbete. Just nu skulle det vara kul försöka få ihop låt till Melodifestivalen 2019. Jag har några texter liggandes som skulle behöva musik. Genrer jag är letar samarbete för är: ⭐Pop (i olika konstellationer) ⭐Rock ⭐Latino/Latinopop ⭐Country (både klassisk och modernare country) ⭐Dansband ⭐Schlager ⭐Opera/operett/ Klassisk ✴️Andra stilar kan också vara av intresse. Håller öppet sinne.
×