Senaste nytt m3
Gå till innehåll

estinex

Medlem
 • Innehållsräknare

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om estinex

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1998-09-15

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg
 • Intressen
  FL Studio

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Som titeln säger. En future bass/dance-pop låt jag jobbade på i somras, men inte fick till sång förrän nyligen. Glad att den äntligen är ute i det fria All feedback uppskattas! /Markus
 2. estinex

  Era låtar på Soundcloud?

  Låt jag gjorde för ca ett halvår sedan. Hoppas ni gillar
 3. Tjenare! Fick grymt bra feedback här sist (tack!) så tänkte köra igen. Den har en rough master på sig redan så den är väl ganska nära slutresultatet rent dynamiskt. Första & sista 30 sekunderna är DJ intro/outro så de kommer inte vara med i det som sen går upp på Spotify etc. Tack!
 4. Tja! Börjar bli klar med en ny låt och är nyfiken på vad ni har att säga, tar gärna emot all feedback.
 5. estinex

  Automatisera parameter

  Hej! Vet någon om det är möjligt att länka en parameter i FL till FLERA sk. "internal controllers"? Jag syftar på när man högerklickar på t.ex. volymen och väljer "link to controller" för att sedan koppla den till ett "automation clip". Finns det något annat sätt att göra det på? Tack!
 6. musikteori.se är ganska bra. Kan du tänka dig att spendera några kronor så rekommenderar jag även Hooktheory starkt
 7. estinex

  feedback :D

  Håller med föregående på flera punkter, och det stämmer inte riktigt mellan ackord och melodi. Kan tipsa om Hooktheory som ett bra verktyg för att lära sig musikteori och låtskriveri. Leadet i droppet är lite väl dränkt i reverb också, det blir ganska grötigt. Testa att använda referenslåtar när du mixar! /Markus
 8. estinex

  behöver tips om bra plugins!

  Ärligt talat kommer du väldigt långt på just dom tre pluggarna när det gäller syntar Lär du dig bara Serum innan och utan så behöver du i princip inget annat. Men annars är Spire ganska go att använda.
×