Senaste nytt m3
Gå till innehåll

HomerJSimpsson

Medlem
 • Innehållsräknare

  53
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  3

HomerJSimpsson senast vann den dag 16 mars

HomerJSimpsson hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

11 Good

Om HomerJSimpsson

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Östergötland / Motala

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. HomerJSimpsson

  Köpa USB-ljudkort istället för focusrite saffire pro 24

  ZOOM UAC2 har USB3, MIDI I/O och kan köras utan nätadapter.
 2. HomerJSimpsson

  aROCKER_Empty your pockets

  YEEES ! ROCK ! WOOHOO ... I want some more of this ... gonna get me some ZZTOP ... SOMEBODY BEER ME !
 3. HomerJSimpsson

  Vad kör ni för boknings/kalender-system?

  Jajamensan det gäller att man ha koll ... VA är det MÅNDA ?! Men då ska ja ju ... connection break / user offline / bad user
 4. Vill gärna ge feedback men är så j... trött på EDM. Det är så synd att så många melodier och effekter går förlorad, enformig, själ-lös snabb ihop-klickad och utan story... men visst, EDM är ett bra sätt att lära sig ... och den kan bli riktig bra ... men om det inte kommer nått >>nytt<< så är EDM marknaden för mig mättad.
 5. Kolla på den här och se om du också känner igen dig ... och förresten : Universum är en serie av moment, man kan inte går tillbaks, det kan som bäst blir likartad men aldrig identiskt. Sjysst 'frö' förresten ... är en nice inspiration till mer ...
 6. HomerJSimpsson

  En tonsatt dikt om miljöförstöring och klimatångest

  Skönt och angeläget. ... men musiken saknar en tenorsax och bjud in nån mer sångare, vid långa texter kan rösten uppfattas som monoton, fler röster är intressantare, kanske en kvinnlig röst ? Tack för en skön låt.
 7. HomerJSimpsson

  Ny metod för att lindra tinnitus på gång?

  Det ger iallafall lite hopp. .. kanske kan det fungera för vissa.
 8. HomerJSimpsson

  Hörselkänslighet efter tinnitus

  Jag har tinitus och hör inget mer över sådär 2kHz. Jobbade i verkstad och gillade 'högt' musik. Inte CLUBB-högt men för högt. Jag visste såklart att det var för högt ... men det var ju musik ... jag ville höra allt av BAKER STREET(Gary Rafferty) och HYSTERIA (MUSE) ... och många mer. Nu hör jag bara mummel och tycker att folk pratar otydligt, typ 10ggr om da'n frågar jag "Va sa du ? Det bero på att alla konsonanter ligger runt 2kHz och de hör jag ju inte längre ... de hör apparater jag fick hjälper bara i teorin. Jag tycker inte att jag hör bättre med dem eller så är effekten minimal ... plus allt prassel ... trodde inte att öppna en chipspåse skulle gå mig på nerverna ... och så äter de små hi-tek devicen massor av batterier. I praktiken betyder det när jag väl vill använda dem så är batterierna slut ... så jag använder dem inte ... att gå till ett happening och vara där i ett hav av mummel är bara ensamt och pinsamt ... så jag går inte ... Skulle jag komma ihåg de härliga momenten med högt MUSIK så skulle jag tycka att det var värt det. Men det gör jag inte.
 9. HomerJSimpsson

  Feedback

  Nice until the dancebeat. Man, am I tired of that beat.
 10. HomerJSimpsson

  Hur funkar en attenuator?

  Nä, va ?! EN ATTENTUATOR är typ en missnöjd dirigent som vänder sig till orkestern och säger typ ATTENTION PLEASE ! ,den italienske säger ATTENCIONE PIZZIKANTO ! och den tyska säger ACHTUNG PIZZA !
 11. En riktig låt ! NICE ! Häller med att basen kan komma upp. De första tonerna typ elpiano eller vad det nu är, stämmer inte riktig för mina öron, de låter för plastigt, passar inte riktig till låten. -har inte riktig tid för att komma med förslag ... men jag gillar den.
 12. HomerJSimpsson

  Feedback Downtempo låt.

  Hade 'n riktig skitdag på jobbet och ingen mat fanns det när jag kom hem och kallt var det för det är visst bara jag som eldar :-( Din låt gav mig en skön break, tack. Saxen (om det nu är det) i andra halvan kunde komma fram lite mer, beat'n kanske lite övertydligt.
 13. HomerJSimpsson

  Melodifestivalen 2019

  För några år sen var jag med mina döttrar (då 8 och 5) på Dolly Style konsert i Hargebaden/Närke. Då var det några tonårsbrudar som klädde sig färggrant och hade nån rolig låt.... nu är de som gamla tanter ... ysch va tiden går fort.
 14. HomerJSimpsson

  Långvariga problem med ringande och lock för öronen

  Det här kanske inte hjälpa dig ett dugg, men ringande och tjut, typ tinitus, i öronen kan även komma från 'klämda' nerver i nacken. En avslappnad nacke gör iallafall saken inte värre ...
 15. HomerJSimpsson

  Nå låt!! :D

  SKA meets EDM ?! 😉
×