Senaste nytt m3
Gå till innehåll

flexxie

Medlem
 • Innehållsräknare

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om flexxie

 • Placering
  Nykomling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. flexxie

  Post Malone - I Fall Apart (L Remix)

  Okej! Jag har tittat lite på just det du pratar om, har börjat att använde "blur" på sampelet för vocalen. Då försvinner dessa klippta delar bättre! Hade ingen referenslåt på denna faktist, fick höra vocalen från en av alessos spelningar när han gjorde en mashup med den på en av aviciis gamla låtar. Tack
 2. Version 1.0.0

  1 nedladdning

  Hej! Jag har gjort en remix på en av lana del reys låtar. Jag skulle gärna vilja få lite feedback på denna, lyssna på länken nedan: https://instaud.io/2PqO
 3. flexxie

  Söker sångare till remix

  Hej, Jag håller nu på att göra en remix för Kodalines låt "Hide and Seek" och jag kan inte hitta vocalen separat på nätet. Därför behöver jag en sångare som kan göra en cover på den. Skulle vara väldigt tacksam om någon ville hjälpa mig! Kan tänka mig både kvinnlig och manlig röst! Original låten kan ni lyssna på här:
 4. flexxie

  Post Malone - I Fall Apart (L Remix)

  Okej tack för feedbacken! Ja, man blir lite döv när man sitter med låten för länge, märkte inte förens några dagar sedan att vocalen var lite off innan droppet. Hade ingen referenslåt på denna så fick testa mig fram lite med vocalen. Mvh L
 5. Version 1.0.0

  0 nedladdningar

  Hej igen! Har återigen gjort en remix, denna gång för Post Malones låt "I Fall Apart". Jag skulle vilja få lite feedback på den, all kritik godtas! Mvh L.
 6. flexxie

  Feedback på ny låt

  Vilken av låtarna vill du ha feedback på?
 7. flexxie

  Seeb - Breathe ( Ludvig Ek Remix )

  Hej och tack för du tog dig tiden till att ge mig feedback. Low-end: Ja, jag använde mig av en subbas som jag lät befinna sig inom frekvenserna 100 och nedåt. Sedan tog jag en något ljusare bas från 100 till 300 ungefär. Leaden: Ja, jag känner att jag behöver ha en lead med en lägre ton och samtidigt sätta guitar leaden till mono. Men ska se över det . Tusen tack!
 8. flexxie

  Seeb - Breathe ( Ludvig Ek Remix )

  Vill bara först och främst säga tack för du tog dig tiden till att ge mig feedback! ja, när jag satt med EQ på leaden så lät det inte så sylvasst som jag märkte i efterhand. Tyckte jag fick ett bra lager av leads men det en för ljus ton. Behöver nog ha fler lägre toner. Vet du hur långt ner i frekvensplanet man ska gå när det kommer till leads? Kul att du gillade melodin, den sitter fortfarande fast hos mig haha. Tusen tack återigen!
 9. Version 1.0.0

  1 nedladdning

  Hejsan! Jag har återigen gjort en remix, denna gång för norska gruppen Seeb. Jag skulle vara jättetacksam om ni gav mig lite feedback, jag vill utvecklas till att bli bättre. Mvh, F.
 10. Jag tycker introt är fett. Kan vara så långt, men de behöver lite fler sounds i det. Sen ska du inte ha ett LP-filter brus efter introt, helst ett HP-brus med impact som förs in mot pianot. Som de övre säger så är pianot i otakt, fel baslina, men om du fixar detta så hade jag verkligen gillat det. Peace. Skulle va glad om du kunde visa hur du gjorde din buildup brus i introt, skulle gärna vilja använda mig av det. Ev till denna låt:
 11. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Okidok! Men du kör i FL studio?
 12. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Okej, det var mest bara ett förslag. Om du vill så kan vi göra ett samarbete på den åt det hållet du vill, var länge sedan jag gjorde en collab.
 13. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Istället för melodidroppet så kan man ju använda den buildup-en som du har gjort till ett trap drop eller liknande. Jag tänker mig en lead som körs direkt, o så börjas en ny buildup.
 14. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Ja, halloween låten kändes som en start till ett trap-drop. Riktigt fett. Den skulle kunna vara nåt att göra ett samarbete på. Jag delar med mig av några demos jag också här. Demo1: https://instaud.io/2v7m Demo2: https://instaud.io/2v7n Mvh, F
 15. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Jag är intresserad av ett samarbete. Har du någon låt som du kan tänkas skicka?
×