Senaste nytt m3
Gå till innehåll

flexxie

Medlem
 • Innehållsräknare

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om flexxie

 • Placering
  Nykomling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. flexxie

  Movement

  Gillar du avicii mycket eller?
 2. flexxie

  Söker sångare till remix

  Hej, Jag håller nu på att göra en remix för Kodalines låt "Hide and Seek" och jag kan inte hitta vocalen separat på nätet. Därför behöver jag en sångare som kan göra en cover på den. Skulle vara väldigt tacksam om någon ville hjälpa mig! Kan tänka mig både kvinnlig och manlig röst! Original låten kan ni lyssna på här:
 3. flexxie

  Feedback på ny låt

  Vilken av låtarna vill du ha feedback på?
 4. Jag tycker introt är fett. Kan vara så långt, men de behöver lite fler sounds i det. Sen ska du inte ha ett LP-filter brus efter introt, helst ett HP-brus med impact som förs in mot pianot. Som de övre säger så är pianot i otakt, fel baslina, men om du fixar detta så hade jag verkligen gillat det. Peace. Skulle va glad om du kunde visa hur du gjorde din buildup brus i introt, skulle gärna vilja använda mig av det. Ev till denna låt:
 5. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Okidok! Men du kör i FL studio?
 6. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Okej, det var mest bara ett förslag. Om du vill så kan vi göra ett samarbete på den åt det hållet du vill, var länge sedan jag gjorde en collab.
 7. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Istället för melodidroppet så kan man ju använda den buildup-en som du har gjort till ett trap drop eller liknande. Jag tänker mig en lead som körs direkt, o så börjas en ny buildup.
 8. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Ja, halloween låten kändes som en start till ett trap-drop. Riktigt fett. Den skulle kunna vara nåt att göra ett samarbete på. Jag delar med mig av några demos jag också här. Demo1: https://instaud.io/2v7m Demo2: https://instaud.io/2v7n Mvh, F
 9. flexxie

  Söker sångare samt andra producenter

  Jag är intresserad av ett samarbete. Har du någon låt som du kan tänkas skicka?
 10. Version 1.0.0

  1 nedladdning

  "You Keep Me Hangin On" av supremes är en något äldre remix som jag gjorde, skulle gärna vilja ha lite feedback. Jag är fullt medveten om att vocalen inte är den bästa men formatet på den var dålig från början. Det är dock den bästa låten jag har producerat hittills, när det kommer till mastering / mixing. De undre låtarna är några som jag inte har mixat eller masterat. Vill gärna ha lite tips på att göra dem bättre över det. Just nu är jag riktigt trött på dem och får inte till en bra mix. Om någon är sugen så får denne gärna mixa låten. Mvh, F.
×