Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Peppe89

Medlem
 • Innehållsräknare

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Peppe89

 • Placering
  Nykomling
 1. Peppe89

  Pearlman TM-47 (U47)

  Har en akg c12 som inte låter helt ok...har dock bara jobbat med sång som jag inte själv spelat in, så jag ska ta och testa själv först.har liksom valt bort den nästan automatiskt bara för att jag aldrig hört en tgning gjord med den som låtit bra flyttstädning ....jävligt konstig och oregerlig topp. Det var väl det som fick mig att fundera på att det vore jävligt kul att kunna göra sånt själv när det behövs. U87i miken vi har i studion är tydligen rengjord hyggligt nyligen.. Men då är den ju minst 25 år gammal också.
 2. Peppe89

  Studielån Dubspot Acadamy Online?

  Om det lönar sig? Beror på https://credit-10.com/se/goodcash-logga-in/ Att klara sig på enbart CSN utan några extrainkomster går, men beroende på var man bor och pluggar så kan det blir riktigt knapert. För att ha bil skulle jag våga säga att man alltid kommer behöva någon inkomst vid sidan om, om det så bara ger ett par tusen extra i månaden. Själv lånar jag som om det inte finns någon morgondag, samt att jag jobbar så mycket jag kan på sommaren. Detta tillsammans med att jag hade en fet buffert innan gör att jag inte behöver vända på korvörena varje månad. Har även sett till att hålla nere mina fasta utgifter, t.ex. genom att inte ha bil eller skaffa dyra abonnemang.
 3. Peppe89

  Skjutbord till keyboard under skrivbord?

  Jag har en lösning, men du får va lite händig. Du behöver två längder hålad armaturskena från wibe. Den har 6 hörn i profilen. Du behöver också en vinkelslip med en smal kapskiva eller en bågfil. En handfull M8x70 bult och wibe profilvinklar. Med dessa grejer, som man kan köpa hos en elektriker, kan du bygga två försänkta armar med vars två fästpunkter som sticker ut lite under bordet och som orkar hålla klaviaturen. Problemet blir nog mest att antingen kommer bordsytan lite väl högt eller så kommer keyboardet lite väl lågt mot knäna. Kan du meka och snickra, så fixar du detta lätt som plätt. Eller här titta https://promocodius.com/se/butiker/boohoo-rabattkod , det finns 70% rabatt på denna matsal.
×