Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Jonsterr

Medlem
 • Innehållsräknare

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jonsterr

 • Placering
  Nykomling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tja, jag har hållit på mer med FL nu och testade på mig att göra en ny låt. Jag försökte ta till mig av feedbacken jag fick vid tidigare inlägg. Jag vill gärna ha feedback på denna låt också. Vilka förbättringar kan jag göra dels när det kommer till strukturen men även mixing? Tar jättegärna emot konstruktiv kritik på vad jag kan förbättra så det är bara att skriva! Tack i förhand!
 2. Jonsterr

  Feedback på låt

  Tack så mycket för att du tog dig tid att lyssna och skriva feedback! Angående kvantisering av ljuden visst menar du själva leadet som går igenom hela låten samt effekterna som jag lagt på intill. Jag kan hålla med om att vissa ljud kanske inte riktigt passade så spontant samt att melodin kan ha blivit enformig. Jag antar att det kommer mer ju mer tid jag spenderar. Jag ska definitivt ta in dina tips och fortsätta nöta i FL!
 3. Jonsterr

  Feedback på låt

  Tusen tack för att du tog dig tid att lyssna och skriva feedback! Jag förstår definitivt vad du menar med den röda tråden och kan tänka mig att det blev lite enformigt. Angående effekterna så ville jag testa något annorlunda antar jag, lite svårt att veta vad som är för mycket gällande effekter men det kommer nog ju mer tid jag spenderar. Jag ska tänka på dina tips och fortsätta nöta!
 4. Tja, jag är relativt ny till detta och skulle uppskatta feedback på denna låt jag gjort. Jag har provat mig fram lite i FL och gjort några enkla låtar innan samt testat på att remixa men detta är första låten som jag lägger upp så jag skulle verkligen uppskatta all feedback och hjälp jag kan få. Jag tar gärna emot konstruktiv kritik på vad jag kan förbättra så skriv gärna hur jag kan förbättra mixen och göra framtida låtar bättre! Tack i förhand
×