Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Christoph Henry

Medlem
 • Innehållsräknare

  13
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Christoph Henry

 • Placering
  Nykomling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Bra jobbat, finns inte så mycket mer att säga än att det låter bättre och bättre för varje låt som släpps och det är precis så det ska vara! Nu är jag inte den bästa på att ge kritik på vad som kan förbättras så det lämnar jag över åt någon annan. Bra arrangering av låten! 👍
 2. Christoph Henry

  Vad tycker ni?

  Tycker du har fått till en go melodi att jobba med. Jag skulle däremot använda mig utav något annat ljud, det känns lite för mycket "8bit nintendo" eller hur man ska förklara, lägga några lager för att få till ett fylligt ljud. Köra lite reverb för att få mer atmosfär i själva melodin. Hade även varit schysst att slänga in lite percussion. Det här ljudet vid 1:28 i bakgrunden (och som även är med i början från 0:35 - 0:51) som kommer in hade jag också kört utan då jag tyckte det blev lite jobbigt för örat. Utöver det en go melodi och en låt som helt klart har potential! 👍
 3. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Tack som fan mannen! Jag gjorde faktiskt några olika leads, bland annat så testade jag med den inledande melodin, men tyckte inte att jag fick till det så det lät bra så jag testade att jazza till det lite och tyckte om det. Kanske testar att spinna vidare på en liknande lead som den inledande till nästa projekt. Sidechain är riktigt gött, älskar den effekten! Tack för bra inputs och dom fina orden om den inledande melodin, värmer verkligen att höra!!
 4. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Alright, misstänker att det är något jag kanske kan trixa till med EQ? (Vilket jag är sämst på förövrigt haha, men håller på och försöker lära mig det och blir bättre & bättre för varje projekt!)
 5. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Tack så mycket! Jo men så är det ju, men det är viktigt att höra andras åsikter(särskilt objektivt) och att kunna få lite kritik med vad som var bra och vad som borde förbättras, för att kunna utvecklas. Just därför tyckte jag att ditt inlägg var klockrent och var precis vad jag sökte!
 6. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Äntligen fått lite tid till att sitta och pilla lite, har gjort några ändringar i den, fixat till kicken, bytt lite ljud och lagt om ackordföljden lite. Vet inte om det låter bättre i andras öron, jag hoppas det iallafall! Valde även att byta namn på den.
 7. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Nej men precis, en ung räv i gemet! Men om vi säger såhär, vad känner du att man skulle kunna ändra förutom ljuden och minska på sidechainen? Jag älskar sidechain, men det är nog som du säger att det kanske är lite för mycket! Skulle man kunna ändra ackordföljden i bakgrunden eller låter de bra ihop med melodin tycker du? Andra instrument istället för piano i bakgrunden? Nu har jag kört 3 layers med Nexus, Dancepiano & Swedish piano (EDM 3 expansion) & FM Piano Cheap. Tycker du även att själva ljudet/instrumenten på melodin också ska ändras? Själva mellanspelet efter dropet? (Du påpekade att skrota allt visserligen, men tänkte att man kanske kan ändra och få det bra 😅) Låt oss säga att du skulle göra en remix på låten vad är det första du skulle ändra? Ska fila lite senare på kicken i varje fall så den låter bättre ihop med ackorden som Candybag påpekade tidigare, tänkte även att jag kikar på att ändra lite av det andra som du nämnde.
 8. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Det stämmer bra, har inte ens tänkt på det med kicken men nu när du påpekade det hör jag det klart och tydligt haha! Tack så hemskt mycket, det ska åtgärdas asap!
 9. Christoph Henry

  Ny låt, feedback sökes! (EDM)

  Tack så mycket för bra feedback! Tar det absolut inte på fel sätt utan du berömde mig för det jag är mest nöjd med på låten och det är just melodin, så det värmer att höra! Har proddat i cirka 4 månader nu så är fortfarande färsk inom det och lär mig mer och mer inför varje projekt, det är viktigt att höra andras åsikter och jag kommer se över det du påpekade. Återigen, tack! 😊
 10. Hej! Har en ny låt som jag ville dela med mig utav och gärna få lite inputs på! Alla tips och kritik är av intresse, bra som dåligt! EDIT: Äntligen fått lite tid till att sitta och pilla lite, har gjort några ändringar i den, fixat till kicken, bytt lite ljud och lagt om ackordföljden lite. Vet inte om det låter bättre i andras öron, jag hoppas det iallafall! Valde även att byta namn på den.
 11. Christoph Henry

  Feedback sökes! (EDM)

  Tack för tips, ska kika på det! 😊🙏
 12. Christoph Henry

  Feedback sökes! (EDM)

  Tusen tack för riktigt bra feedback, det uppskattas hemskt mycket! Gällande build-upen så ska jag helt klart testa det! Har faktiskt funderat just på hur jag ska få droppet att låta mäktigare och skapa en mer "wow känsla" när det kommer, för tycker själv att det saknas något där och tror du just kan ha hjälpt mig med precis vad jag behöver göra för att få till det! Gällande klappet som hoppas över så tänkte jag att det blev lite mer "funky" eller hur jag ska förklara haha. Röstsamplingen går helt klart att diskutera om den låter bra, den är ganska otippad men tyckte det lät ballt. Än en gång, tusen tack ska helt klart kika på det du föreslog! 🙏
 13. Hej allihopa! Tänkte kika om det är någon som vill ge lite feedback på en låt som jag precis har skapat. All kritik och feedback uppskattas med vad jag kan förbättra och jobba mer på inför kommande projekt.
×