Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Paralytik

Medlem
 • Innehållsräknare

  2
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Paralytik

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1988-03-26

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Oslo
 • Min utrustning
  Reason 10. Presonus AudioBox 1818VSL.
 • Intressen
  Musik och fotografi.

Kontaktvägar

 • Facebook
  https://www.facebook.com/kim.stennabb.caesar
 1. Fick hem skivan idag i posten. Har börjat första genomlyssningen, låter jävligt nice hittills! Såg honom på sista Arvika-festivalen i 2011, bra drag. Albumet finns också på Spotify för de som använder det, ta en titt om du känner dig manad. Här är den officiella sidan också om ni, som jag, föredrar att köpa skivan och stötta honom. http://2emedanger.com/ Och trevlig helg folkens, själv ska jag på ett ockuperat hus och punkfest senare ikväll. Blir nog fett. Allt gott!
 2. Paralytik

  Hallå folkens. Ny tjommi i huset.

  Japp, passiva gamla Reveal körda ut från den ampen (Kenwood. Hade en Yamaha tidigare men den dog). Funkar fint för mig här hemma, går att köra på ganska bra på dem.
 3. Paralytik

  Hallå folkens. Ny tjommi i huset.

  Tog en bild på hemmastudion, ganska tight med plats, haha. Ganska praktiskt att ha skivspelaren kopplad direkt in i förstärkaren, då kan jag lyssna på skivor även om ljudkort och pc inte är på.
 4. Paralytik

  Hallå folkens. Ny tjommi i huset.

  Tackar. Keep in line är gjord i MadTracker 2, gammal Windows-tracker. Med Light Lager började jag med att spela på mitt piano och hittade en trevlig chord progression, sen proggade jag ner det i Reason 10 och ändrade lite och la till melodi, sen på med swing, sen bounce to audio och choppade upp det och byggde om lite igen. Det finns flera låtar på Soundclouden, både gamla och nyare. Dock ligger ganska många av de nya som private links.
 5. Paralytik

  Hallå folkens. Ny tjommi i huset.

  Tackar! Har läst runt lite och det verkar vara ett trevligt ställe det här. Det var en kompis som tipsade mig om forumet, så tänkte att det kan vara värt att kolla in.
 6. Tjenare. Meckar musik (bland annat) hemma i min lilla man cave i Oslo. Har jobbat med Reason i +12 år och kan det ganska bra, sitter med version 10 nu. Håller mig främst till klubborienterad basmusik, men diggar jazz och sånt också. Här är några relativt färska alster. Det är ganska varierande volym på grejerna, och det blir kanske lite väl många länkar, men hoppas det går bra. Ha det gött! // Kim "Hiphop/ Pfunk". Ambient. Gammal låt körd genom kassett. Modern ambient dubstep. Gammal chiptune. Lite French House/Disco-ish.
 7. Paralytik

  Trapproducent sökes till nyskapande projekt!

  Det viktigaste i trap är helt klart trummorna. Halvtempo används ju även flitigt i både rock och metal, så det borde funka bra ihop.
×