Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Daiyn

Medlem
 • Innehållsräknare

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Daiyn

 • Placering
  Nykomling
 1. Daiyn

  Köpa midi-mixer?

  Jaha.. Så den är mest till för att köra live ? Liksom, jag vet väldigt många som inte kör live och har en midi-controller ändå. Varför har de en sån om de inte kör live? Fler argument tack!
 2. Daiyn

  Köpa midi-mixer?

  Japp, precis, det är en sån jag menar. En fysisk sak med rattar o sliders etc där jag kan styra saker inne i datorn i reason och cubase.. Snälla hjälp mig nu! Varför borde jag köpa en?
 3. Daiyn

  Köpa midi-mixer?

  Hej jag funderar på att köpa en midi mixer. men skulle först vilja ha lite argument för varför jag bör skaffa en? Vad använder ni som har sådana till egentligen? Är det mest för att spela live? Jag gör musik främst i reason och cubase.
 4. Daiyn

  Ototou igen vettu

  Jag kan lyssna på dina låtar nu och jag tycker dom e skitbra Mkt roliga att lyssna på Kan inte komma med någon kritik alls.. Keep up the good work! ^^ Föresten, får man fråga vilket/vilka program du använder?
 5. Daiyn

  Ototou igen vettu

  låtarna som ligger på kitti.mine.nu verkar inte funka fixa så jag kan njuta av din musik!!!
 6. Daiyn

  Två Ototou-låtar

  Jag tycker det var asballt och eget. Har nästan inte hört något liknande, men det kanske bara är jag som inte upptäckt genren. Det enda jag kan klaga på är attlåtarna möjligen är lite för långa utan att det sker några större variationer, men det kanske hör till genren. Fast det är många små variationer som gör att det blir väldigt intressant att lyssna på iaf. Men överlag så var det mycket bra och vill gärna höra mer från dig
 7. jävligt bra.. svängig de gillar jag däremot är det värsta jag vet låtar som låter lika dant en längre tid och återkommer lite då o då.. fast detta var ju helt okej men skulle kunna göras ännu mer varierande )
 8. astuff låt asså.. som sagt tung tretakt o dragspel e alltid tufft väldigt eget sound.. men om jag ska ge någon sorts konstruktiv kritik så är det väl att du skulle kunna lägga in ett till tema som du växlar mellan lite då och då.
×