Senaste nytt m3
Gå till innehåll

hertingen

Medlem
 • Innehållsräknare

  390
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

1 följare

Om hertingen

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1980-01-18

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

9 989 profilvisningar
 1. hertingen

  Studiobygge på loge

  Spännande! Det kommer bli hur grymt som helst det här! Jag har själv gått i liknande tankar, att bygga en studio här på gården i en liknande lokal. Så det ska bli spännande att se hur du får till det.
 2. hertingen

  Felmeddelande vid start av Cubase

  Tack! Hittade mappen med dll. filen som blivit kvar. Nu fungerar det som det ska igen! Jag har varit noga med att hålla ordning på mina mappar den här gången. Men tydligen hade det skapats en vst-mapp på ett nytt ställe som jag inte kände till.
 3. hertingen

  Felmeddelande vid start av Cubase

  Tack så mycket för ditt svar. Tyvärr hittade jag ingen dll. eller exe fil i min vst-mapp. Har letat i datorn efter dessa filer också men hittar inga. Så problemet kvarstår tyvärr.
 4. hertingen

  Felmeddelande vid start av Cubase

  Hej, Har helt plötsligt börjat få ett felmeddelande då jag startar Cubase. Det verkar som att Cubase inte hittar Autotune EFX-pluggen och därför ger mig ett felmeddelande (se bild). Men jag har inte Autotune EFX installerat på datorn. Jag provade att installera Autotune EFX för några månader sedan men gillade den inte så jag avinstallerade den. Och det var inget konstigt efter det, allt fungerade som det skulle och Cubase har startat utan problem. Men nu har jag helt plötsligt börjat få det här felmeddelandet. Någon som vet vad det kan bero på? Mycket tacksam för svar
 5. hertingen

  Önskar tips på bra noisegate

  Kanon! Tack så mycket för era svar!
 6. hertingen

  Önskar tips på bra noisegate

  Gitarrerna som jag använder har sina fabriksmonterade mickar. Har ingen aning om vad det är för något men det är inga dyra gitarrer jag har. Den dyraste är en Hagström för 6000. Men det brusar lika ändå även då jag har testat setupen med finare/dyrare gitarrer. Jag brukar inte spela med så mycket dist (längre) men det brusar ändå mycket.
 7. hertingen

  Önskar tips på bra noisegate

  Tack för tipset. Ska kollas upp. Har inte direkt satt någon budget men helst så billigt som möjligt. Vad betyder föresten: "En annan trevlig feature är att man kan placera den i loopen om man vill i och med return/send-in- och utgångarna." ? Jag har inte så bra koll på kopplingar och så.
 8. hertingen

  Önskar tips på bra noisegate

  Ok. Tack för tipset. Då ska jag kolla upp den.
 9. hertingen

  Önskar tips på bra noisegate

  Jag har en Peavey 212 classic vt-series 50 W och till den kopplar jag mina 2 distpedaler: Boss DF-2 och Boss Metal zone.
 10. Hej, Jag har insett att jag nog behöver ha en noisegate pedal när jag spelar el-gitarr, då min förstärkare och distpedaler brummar och brusar väldigt mycket. Men jag har väldigt dålig koll på noisegate pedaler då jag aldrig använt någon sådan. Har använt cubase inbyggda noisegate då jag spelar/spelar in elgitarr via datorn men aldrig någon till en riktig förstärkare. Så om någon har tips på bra pedaler att kolla upp så vore jag väldigt tacksam. Ju billigare desto bättre, men det är hur bra den är som är viktigast.
 11. hertingen

  Tips på bra gratis ljudkodare

  Hej, Jag undrar om det är någon som kan tipsa om en bra gratis ljudkodare. Jag har tidigare använt mig av Switch Sound File Converter vilken jag tyckte var kanon. Men nu verkar det som att deras gratisversion (den som jag använt mig av tidigare) har blivit en demo-version som bara fungerar under begränsad tid. Jag vill kunna konvertera mellan alla olika ljud-filformat som finns. Tacksam för svar
 12. hertingen

  Hur förvarar jag bäst mikrofonen?

  Ok. Tack så mycket för ditt svar.
 13. hertingen

  Vilken windows samt cubase

  Så du menar att om man bygger en ny dator med de nyare intel-moderkorten så kan man fortfarande installera windows 7 (om man skulle vilja det) om man har en installations dvd med windows 7? Har också hört att det inte går att installera windows 7 på nyare moderkort. Gäller det föresten alla nyare moderkort? Eller bara intels?
 14. hertingen

  Hur förvarar jag bäst mikrofonen?

  Ok. Är det en dynamisk mikrofon eller en kondensator? Eller spelar det ingen roll, är dom lika tåliga?
 15. hertingen

  Hur förvarar jag bäst mikrofonen?

  Hej, Om jag inte har någon orginal kartong (skumgummi utskärning, skinnpåse med dragkedja mm) till en mikrofon hur förvarar jag den bäst då? Och hur ska jag absolut inte förvara en mikrofon? Med tanke på damm, fukt mm. Tacksam för svar
×