Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

hertingen

Medlem
 • Innehållsräknare

  380
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

1 följare

Om hertingen

 • Placering
  Medlem
 • Födelsedag 1980-01-18

Profilinformation

 • Kön
  Man

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://www.facebook.com/cryonik
 1. hertingen

  Tips på bra gratis ljudkodare

  Hej, Jag undrar om det är någon som kan tipsa om en bra gratis ljudkodare. Jag har tidigare använt mig av Switch Sound File Converter vilken jag tyckte var kanon. Men nu verkar det som att deras gratisversion (den som jag använt mig av tidigare) har blivit en demo-version som bara fungerar under begränsad tid. Jag vill kunna konvertera mellan alla olika ljud-filformat som finns. Tacksam för svar
 2. hertingen

  Hur förvarar jag bäst mikrofonen?

  Ok. Tack så mycket för ditt svar.
 3. hertingen

  Vilken windows samt cubase

  Så du menar att om man bygger en ny dator med de nyare intel-moderkorten så kan man fortfarande installera windows 7 (om man skulle vilja det) om man har en installations dvd med windows 7? Har också hört att det inte går att installera windows 7 på nyare moderkort. Gäller det föresten alla nyare moderkort? Eller bara intels?
 4. hertingen

  Hur förvarar jag bäst mikrofonen?

  Ok. Är det en dynamisk mikrofon eller en kondensator? Eller spelar det ingen roll, är dom lika tåliga?
 5. hertingen

  Hur förvarar jag bäst mikrofonen?

  Hej, Om jag inte har någon orginal kartong (skumgummi utskärning, skinnpåse med dragkedja mm) till en mikrofon hur förvarar jag den bäst då? Och hur ska jag absolut inte förvara en mikrofon? Med tanke på damm, fukt mm. Tacksam för svar
 6. Hej, Är det någon av er som använder en mobil-app till att spela in låtskisser på mobilen? Tidigare har jag brukat spela in mina låtskisser med videokameran i mobilen och sedan spelat av ljudet i min dator. Men nu skulle jag vilja ha tag i en bra app istället som jag kan spela in idéerna med. En som ger bra ljud och möjlighet att spela in i wav (går det att välja fler format så är det bara ett plus) så att jag snabbt och smidigt kan föra över ljudet till datorn sen. Till en mobil med Android. Mycket tacksam för svar.
 7. hertingen

  Problem med Ilok License Manager

  Ok. Tycker iaf att det är lite konstigt att det blivit så den här gången. På förra installationen (som var exakt den samma som den nya) var det aldrig några problem. Då startades allt direkt. Men jag får väl vänja mig antar jag. Får gå och koka kaffe under tiden eller nåt. Eller så skippar jag ilok (har ju bara auto-tune EFX på den iaf) och så lär jag mig sjunga ordentligt istället. 😄
 8. hertingen

  Problem med Ilok License Manager

  Ok. Själv har jag tyvärr ingen äldre. Hade en som jag trodde var äldre (den jag hade tidigare) men det visade sig vara samma som den senaste Har testat detta också. Och det fungerar för mig då med. Problemet är bara att jag måste vänta några minuter för att programmet ska starta. Jag kan alltså inte starta datorn och sedan starta cubase direkt för då går det inte. Men väntar jag 5- minuter kanske, då fungerade det. Eller så måste jag gå in och starta manuellt varje gång. Och det känns riktigt dåligt.
 9. hertingen

  Problem med Ilok License Manager

  Fungerade det bra för dig sen när du installerade den tidigare uppdateringen? Vart hittar jag en tidigare uppdatering?
 10. Hej, Håller för tillfället på att ominstallera allt på min studio-dator. Nu har jag råkat ut för ett problem med Ilok license manager. Hade inga som helst problem innan omformateringen av datorn och det är samma setup nu. License manager vill inte starta. Jag har kollat runt på lite hjälp videos på youtube och testat det. Vad jag har förstått får man gå in och starta programmet manuellt via: Administartionsverktyg/tjänster i windows (7-64 bit som jag har). Problemet är bara att det inte blir permanent. Jag får gå in i den menyn och starta license manager manuellt varje gång. Är det någon som vet om det finns en lösning som gör att starten av programmet blir permanent? Tacksam för svar
 11. hertingen

  32-bit eller 64-bit program vs windows

  Japp, nu blir det definitivt en 64-bitars setup den här gången. :) Tack så mycket för er hjälp och info. Jag har en laptop också som har 32-bit windows som jag brukar använda för att spela in utanför studion. Sedan tar jag inspelningen till studion och fortsätter jobba med det där. Och på den är jag ju tvungen att ha Cubase i 32-bit eftersom windows är 32-bit. Så om jag förstått det hela rätt så ska det inte vara något problem att fortsätta göra så även om jag uppdaterar studio-datorn till 64-bit Cubase? Så länge jag inte använder mig av några pluggar så går det som vanligt utan problem?
 12. hertingen

  32-bit eller 64-bit program vs windows

  Ok. Så om jag kör med 32-bitars Cubase så kan det endast använda 2 GB RAM? Är ju ingen höjdare isf, då jag har 16 GB RAM på datorn.
 13. hertingen

  32-bit eller 64-bit program vs windows

  Om jag öppnar ett 32-bits projekt i 64-bitars Cubase, och spar ner det som ett nytt 64-bitars projekt. Då borde jag väl vara säkrad för framtiden?
 14. hertingen

  32-bit eller 64-bit program vs windows

  Ok. Vad bra. Huvudsaken jag kan öppna projekten. Det gör inget om jag måste ersätta vissa pluggar och mixa om lite.
 15. hertingen

  32-bit eller 64-bit program vs windows

  Tack så mycket för era svar. Då testar jag att köra på 64-bitars versionen den här gången. En sak jag kom att tänka på bara: Hur funkar det om jag vill öppna äldre projekt som jag gjort i 32-bitars versionen. Kommer dom att gå att öppna i 64-bits versionen?
×